Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 788
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Момичета аз с моя мания на тема разксъваня продължавам да търся лек и във връзка с това попаднах на нещо интересно.Става дума за АГ гел който се ползва в хода на раждане ето линк за тези които се интересуват(самоче е на англ.):
http://e.dianatal.com/page/content/index.asp?MenuID=101&ID=1 … nu=3&Item=4.6

# 211
Кукла, чак сега те забелязах, че и ти си в тази отчетна  Simple Smile Познаваме се наживо от един семинар на Интегра, а и май не само от там. Снимките ти са прекрасни както винаги. Леко добременяване ти пожелавам  Hug

# 212
Мимита, и при нас е голям прахоляк покрай тия ремонти.  Tired А така ми се иска вече да украсявам и аз  People Santa Надявам се този уикенд да оправят кухнята и да мога поне чиниите да си наредя.
Сложила съм си новата печка в хола и така ми се ще да изпробвам някоя рецепта за ябълков щрудел  goodandevil Обаче като се замисля за мизерията, която ще сътворя в и без друго ужасната бъркотия и ми се изпарява бързо-бързо ентусиазма.  Joy
Иначе съм си сложила коледен тапет на компютъра и съм си пуснала Коледни песнички и ми е едно празничнооо  Crazy

# 213
  • Бургас
Плами и аз така с коледния тапет на pc-то ,даже и елхичка си имам в долния десен край  Mr. Green
Silvery , ще ти пратя рецептата ,даже ги имам и на снимки...само да я изнамеря  Peace

# 214
Някой случайно да има една елхичка за комп от долу на нея пише до коледа остават еди си колко дена Praynig

Vanilia 77 -искренно се надявам всичко да е наред с теб Hug

# 215
Мамита, аз ли съм единствената, която още нищо не си е купила???? newsm78

Искам да ви питам: вие кога мислите да купувате количка? На мен все ми се струва,че тя няма да трябва веднага, тъй като ще е студено първите 30 дни от живота на нашите бебоци!?!?!?Или бъркам?

Вие по кой списък си купувате неща за бебока??? Защото аз мисля,че този, който е в сайта на бг мама изглежда добър.

# 216
Ехоо, привет!!!!

Взех си прословутия болничен,  най- накрая, той ще ми е последен и после вече съм по майчинство!
 Момичета, с ремонти в къщи, не се отчайвайте, мислете за резултата, после всичко ще ви е новичко и  чистичко, за да посрещнете новият човек!! newsm10
  Коледна украса, аз не съм почнала   да правя , мисля си ,че има време, ще  направя тия дни!! newsm53
 Сега малко ще си почина, че цял до обед  по инстанции, и малкия нещо се разбунтува вече, да лягам .....!! newsm47
Някой случайно да има една елхичка за комп от долу на нея пише до Коледа остават еди си колко дена Praynig

Vanilia 77 -искрено се надявам всичко да е наред с теб Hug
  И аз искам такава елхичка, ако  някой има да я дава насам!

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 14:42 от margo_tosheva

# 217

Искам да ви питам: вие кога мислите да купувате количка? На мен все ми се струва,че тя няма да трябва веднага, тъй като ще е студено първите 30 дни от живота на нашите бебоци!?!?!?Или бъркам?

Вие по кой списък си купувате неща за бебока??? Защото аз мисля,че този, който е в сайта на бг мама изглежда добър.

Mepofka, хич не си единствената!  Hug Нямам си нищичко още. След средата на декември ще почна да пазарувам, да не кажа в началото на януари. Количка също още не сме избрали с писето, въпреки че си харесваме туй-онуй в разни сайтове. Ще ми се да я вземем малко преди раждането, ама както дойде... Списък за пазаруване имам някакъв, но още не съм го преглеждала подробно. Къде е тоя в сайта на БГ мама? Дай линк, ако можеш, да го разгледам.

# 218
  • София
Момичета , взех си болничния и съм доволна. Нямаше никой като отидох ,а след мен се събраха 10 човека сигурно ! Crazy

Ох,аз съм в чуденка ! На майка ми приятелка ще ни даде преносима кошарка ,но още се чудя дали да не вземем и дървено легло... newsm78 Или пък да си купя по-хубава количка ?  Thinking Но количката ще я ползвам до кога -2,3 години ? Креватче после пак трябва да се взима , но поне ще е ново... Голяма съм шматка !   hahaha

От вчерашното взимане на кръв имам огромна синка на ръката и е подуто. Crossing Arms Лаборантката ми отмъсти ,че я питах за таксата за бременни. Mr. Green

Мепофка , ако едно боди , купено още в трети месец , се брои за нещо ,значи и аз съм пазарувала !  Heart Eyes

И на мен ми се иска да участвам във фотосесията ,но не знам кога ще се проведе и дали ще мога да присъствам. Party

п.с.Сложих линкове към магазини на 1-ва страница .Ако искате да добавя още някой или нещо , пиЩете. Hug

# 219
  • Бургас
Mepofka и Таничка ,ставаме 3-чки ! Ако имаш парички за 1-2 дена можеш да напазаруваш всичко ,така ми казват всички !
А моя мъж не дава да купуваме,суеверие ....засега го слушам,ама да видим докога  Mr. Green
Марго,дай си е-майла на лични и ще ти пратя елхичката .Някой друг ако иска също да ми пише на лични .
 Hug

# 220
  • София
Здравейте:)
Най накрая Ви изчетох  Crazy
Гери, 4естита сватба, пожелавам ти много семейно щастие Hug
Бръмби, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и най - сладкото беб4е Simple Smile Hug
Руми, спокойно нищо му няма на бебето, добре е, то не 4ува както нас ами по заглушено, все пак е във вода Hug
Вени Честит то рожденик, да е жив и здрав и много да слуша Hug

Добре дошли на новите мами и лека бременност до края им пожелавам  Hug  bouquet
Аз се опитвам да се настроя коледно, но за сега не се получава, ще идем събота до илиянци и ще си купя украса. Дано завали и снежец, въпреки, 4е аз нямам ботушки, но ще си купя, когато дадат заплата др месец, 4е този съм си разпределила вси4ки разходи.
Ина4е съм добре и аз съм 8ми месец ве4е, много се радвам. Вчера си купих и 2 блузи поло от Манго и си се радвам, днес пък прескочих до козметичката и съм разкрасена и  се 4увствам страхотно, пък било то и леко дебелата Joy.
Избрахме си и матрак, но го намерихме в Русе, по то4но свекървата и ще го купят от там. Като казах Русе, Слънчоглед я няма, сигурно има много работа .
Щях да забравя да поздравя Ника    за добрите резултати на Максим и Рали също за нейния преглед Hug

# 221
Memoria, ха дано се случим заедно, като те знам каква си скица, то от смях няма да има нужда да напъваме  Joy
Mepofka, аз също нищо не съм купила, мисля да се развихря след средата на декември. А за количка се оказа, че няма такава каквато искам...тоест да е лека, с големи помпащи се гуми и да се сгъва много компактно, а и да не забравя най-важното да не е много скъпа  Mr. Green .

# 222

И аз съм назад с пазара, имам два гащеризона и количка, която чакам да пристигне  Wink

Аз лично бебето не смятам да го държа вътре ако е студено, с баткото също бяхме навън от рано и по много, но пък и той случи на топла зима. Само на мъгла със сигурност не изваждам, щото си е гадно. Ако е много студено и снежно, мисля да правим кратки разходки със слинг до смръзване на моята трътка  Mr. Green

# 223
Vanilia 77,и на мен като лежах с прокървяване в 4 месец ми лепнаха миомен възел,обаче никои от докторите които ме преглеждаха на ехо не го потвърдиха,после се оказа че съм имала малко хематомче което не било опасно,вече се разнасяло,а също така и съмнение за отлепване на плацентата,та кое от всичките е истина незнам,сега плацентата ми е ок,и никой не вижда миомен възел,така че най-вероятно е да съм имала хематомче,така че не се шашкай,ще се проверяваме за миоми по-обстойно след като родим Hug
Аз днес вече съм много болна,нощеска спах на пресекулки,че ме болеше гърлото много,сега подсмърчам,пия осцилококцинум,лимони,чайове,и много чесън,незнам как се разболях сега когато няма никой болен около мен,а когато всички ми подсмърчаха остисках фронта,ама ей го на Sick

# 224
Mepofka, хич не си единствената!  Hug Нямам си нищичко още. След средата на декември ще почна да пазарувам, да не кажа в началото на януари. Количка също още не сме избрали с писето, въпреки че си харесваме туй-онуй в разни сайтове. Ще ми се да я вземем малко преди раждането, ама както дойде... Списък за пазаруване имам някакъв, но още не съм го преглеждала подробно. Къде е тоя в сайта на БГ мама? Дай линк, ако можеш, да го разгледам.
[/quote]

Ето това е статията: http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=613  Peace

Ами аз вчера бях на ФМ във Фемина и гледам там мамите четат едни брошури и вече знаят доста неща, а аз милата само гледам да се наспя... но вие ме успокоихте  bouquet

И още нещо...Аз съм голям фен на пазаруването по интернет и съм си харесала една кошнишчка за кола (http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7039), но не знам дали е удачно преди да съм я пипнала и видяла да си я купувам...

А моя мъж ми казва: "абе ти си направи един списък и аз ще купя всичко за 1-2 дни.." Ама то така се губи вълнението...Вече ми е иска да купя нещо за малкия мъж  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт