Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 806
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз като Шаманчето - от първия що-годе хубав ден сме навън.  Peace Хубав, в смисъл моето тяло да не трепери и да е проходимо ако има сняг, иначе бебето като е облечено и завито няма проблем. Сина ми го извеждах от 5-ия ден на балкона за по 30 минути, а от 11-ия е навън по цял ден, беше много мека зимата на 2006-та.

# 226
Тоест, трябва да почвам да избирам и количка....Аз така си и мислех...ще го извеждам, няма да расте в саксия я

# 227
Аз съм решила да задържа с количката и да я купим след като се роди бебешора.Не че ще се  го бодна в саксията,ама си мисля първоначално да се разнасяме с кошница за кола,а след това (ще имаме и повече парички) да си купя количка каквато ще ми е удобна за возене,а не на цена.

# 228
  • някъде тук
И аз   си мисля количката да я купим след като се роди бебето . Все забравям да ви питам като бях в Шейново докато си висях на прозореца видях че на отсрещния тротоар има детски магазин и на излизане от болницата влязох да разгледам отвън имаше десетина колички и честно казано ми хванаха окото ,човека който продаваше каза че са полски само че марката не я запомних ,аз побутах една беше комбинирана със зимен кош стори ми се лека и маневрена ама незнам за първи път ги виждах ,някой ако знае  нещо да казва мнения Peace

# 229
Бела,нещо повече като информация можеш ли да дадеш за тези колички?

# 230

Ника, като ходя в четвъртък на преглед, ще го попитам, дано да не забравя само...

# 231
  • Бургас
Знаете ли какво се чудех като гледах този списък за покупки за бебчето.
Там пише ,че възглавничка не е необходима първите 2-3 месеца. Ама като се замисля всички бебчета,на които сме ходили на гости имаха много малка възглавничка.Има ли такова значение дали ще има или не ?

# 232
  • София
Количката мисля, че може да почака. Няма да хукна още от родилното по разходки, я... Mr. Green А и освен бебо, трябва да се пазим и ние в началото от родилни трески и тем подобни. За всичко си има време... Wink

С първото си смомням, че я родих в кански декемврийски студ, после дойде януарският, от там и февруарският и то накрая си отвисяхме близо два месеца без да я извеждам. Беше люта зима. А количка купихме два дни преди да я изведа... Grinning...а сега не мога да я прибера... Mr. Green...на мама скитнята.

За възглавничката и аз знам че не трябва. Може да се сложи просто калъфка сгъната на две.

# 233
Прибрах се след като сериозно обиколих в София в задръстванията!
Консултацията ми мина набързо и добре,без ехограф,само мерки и теглилки,кръвно,кръв и урина.За видеозон ще отида допълнително явно!
После си свърших и много други задачки и съм доволна!
Ванилка,съжалявам за премеждията ти!Дано миомен възел няма наистина и ти пожелавам занапред спокойствие!
Кукла както винаги е с невероятни снимки и визия!Пловдив ми е любим град,благородно ти завиждам!

Количка според мен си трябва броени дни след раждането!Февруари може и да е топъл,а дори и да не е,смятам,че повече от 10-на дни е невъзможно да се заточим с бебетата вътре!Трябва да се излиза навън,на въздух,а затова си е нужна количката!

Съни,възглавничка не трябва според мен доста повече от 2-3 месеца,но може да си седи декоративно там някъде и да си чака момента!Повечето спални комплекти са си с такава или поне с калъфка.А калъфката,както вече писах в постове назад,аз ползвах,защото  е по-хигиенично!

# 234
И аз си мисля, че ако позволява времето да се извеждаме и затова ще гледаме да се подготвим с покупките.

Другото - мисля да си накупя и списъка за болницата, за да са ми изпрани нощница, хавлии и да е всичко готово, пак за да ми е спокойно.

Така или иначе сега имам време да подготвя тези неща, не виждам защо да чакам а после на хаос да става всичко и то от таткото  newsm78
Не че нещо за миличкия - имам му пълно доверие, но той си е шматка Simple Smile Бях му поръчала халат за баня да ми вземе и той купил - много е хубав - в цвят, който харесвам, ама хем го взел размер М, хем мъжкия М  Joy Joy Joy Та си мисля, че и за него ще е досадно да му изготвям списък като на първолаче с пояснения в скобички, както и да пазарува изнервен, че все нещо може да обърка  Rolling Eyes

Момичета, някоя от вас чула ли е Марков дали ще преглежда следващата седмица? Тоз кабинет неговия е недостижим по телефона  #Crazy Искам да знам, за да си запиша час другаде ако го няма...

# 235
И аз   си мисля количката да я купим след като се роди бебето . Все забравям да ви питам като бях в Шейново докато си висях на прозореца видях че на отсрещния тротоар има детски магазин и на излизане от болницата влязох да разгледам отвън имаше десетина колички и честно казано ми хванаха окото ,човека който продаваше каза че са полски само че марката не я запомних ,аз побутах една беше комбинирана със зимен кош стори ми се лека и маневрена ама не знам за първи път ги виждах ,някой ако знае  нещо да казва мнения Peace
   Тези колички там , точно при Шейново са  Hauck! Това е магазина за който говорим!
СОФИЯ
ДУНДЬО    

УЛ."ШЕЙНОВO" № 22-24    

0898486117
 А това е линка за тях!
http://www.hauck.bg/

# 236
Аз се завърнах след дълго скитосване Grinning Пихме кафе с една приятелка,хапнахме,а накрая отидох и при шефката ми-ще си пусна отпуска,една седмица ще си взема болнични от личния и готово.Няма да има повече влизания в болница newsm44 е чак до раждането де..

# 237
Разходих и аз коремът 4 часа и сега почивам.
Ще поръчам още неща за беб тази вечер.
На разходки се юрвам и аз десетина дена след раждането, живот и здраве. Детето трябва да е на въздух, така че и количка ще вземем тези дни, за да знам че отмятам едно по едно. Мразя да оставям неща за последният момент, а и искам всичко аз да си избера и купя. Както каза и Мемо така ще ми е по-спокойно  Wink.
Мемо, за чуване, чух че първите 2 седмици на декември няма да работи Марков. Някой тук беше казал, но не твърдя със сигурност. Не разбрах, ти имаш ли час? Ако имаш би трябвало да е там след като не са те уведомили за друго.  Hug
Аз имам на 8.12 час за ФМ при д-р Врагалева във Фемина.
Съни, няма нужда от възглавничка първите месеци. Пише го по книгите, а и приятелките ми не са ползвали.

# 238
Рали, имам час за 7-ми. Предупредиха ме, че ще ми се обадят ако ми се отменя часа, но никой не се е свързал с мен, което не значи задължително, че все още е валиден. Та мисълта ми е ако го няма направо и аз да звъня на Врагалева докато поне има седмица дотогава, а не в последния момент да мисля варианти  Rolling Eyes

За възглавничка и аз знам, че не трябва в началото - калъфчето ще свърши работа

# 239
Светле, в началото на бременността се засякохме с тебе - сега започвам да си мисля, че заедно ще ни изреват и бебетата  newsm62 Гледам, че и ние заформяме родилен многоъгълник. Освен ако стигне работата дотам да ни кордисат една до друга и с Гери в родилна, та да не разхождаме екипа насам-натам, а и като опрат нещата на кокал и започнем да благославяме цялото мъжко селячество, поне ще  го правим поименно  smile3532

Чудесно  Laughing То така по-добре, че и без това ме е напънал страхът  Rolling Eyes Добре ще е да сме си дружки там. И ти ли си при Илиев?

За украсата - аз реших да се проявя и купих "продукти", та направих едни венчета "самоделки", които са много грозни  Tired, но някак чаровно искрени и мъжа ми се смее че били "финтифлюшки"  newsm78 Ама, както и да е имам намерение да продължа да се изявявам  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт