Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 805
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
...
Мдаммм, утре в 11 ч. на гъбката!!! Досега сме 5 или?
...

Засега: Мимита, by the sea, Sunny Sky, missmall, katyanen, ralmin.
Чакаме Вени и Леденката да кажат!

# 196
  • Бургас
Добро утро момичета !
Мий аз хващам автобуса за Сопот,само ако кажеш ,че ще има и някое вкусно сладко към мекичките  Animal Pig
Мемория мерси за закуската ,аз скоро се пробвах да правя от тия американските палачинки за първи път .И станаха много добре  Peace
Охх само за ядене пиша,а в момента нашия хладилник изглежда така сякаш бомба е паднала в него,ще ходя до магазина .
Пилио и аз вчера купувах коледни нещица,едни много сладки лампички и свещи .
Ради за СПИН-а незнам дали е задължителен в пакета,но си спомням ,че още първите изследвания ,които правих /някъде 9г.с./ ми направиха изследване и за ХИВ и за Васерман и Хепатит.
Далчее невероятни са снимките ! В хармония са с моето настроение ! Благодаря много !  Hug
АМОРЕ ,днес стискам палци ! Да пишеш как е минало при лекаря  Hug
Ванилка ,дано да си по-добре и скоро да не се повтарят болките !  Hug
Кукла страхотни снимки !   bouquet
Мимита, и аз на линия утре за срещата.Само ако вали и е гадно времето може да се чуем в движение да променим мястото  Peace
Сънита,скорошно оздравяване ! Наблягай на лимони с мед !
Пухче,стискаме палци ,дано да е на кеф днеска твоята шефка !!!
Missmall ти верно си в 8-мия месец според линийката !  newsm44 А за фотосесията може да си вземеме едно апаратче и да си щракнем някоя друга снимка утре.
Ох ,аз писах писах ,че се забравих.Относно спането се наспах добре ..... от доста време не съм се събуждала след 11. Сега отивам да утоля глада ,че бебчо рита,май и тя е гладна.
п.с. Айде и от мен едно коледно цветенце /специално за STAR ,нали тя ни е звездичката в темата / . Много щастливи коледни емоции пожелавам на всички !!!

# 197
  • София
Vanilia 77, нямаш място в кутията за лични съобщения.  Peace

Аз не знам какво се включва и какво не в пакета изследвания. Добро магаре съм - каквото ми кажат, това правя.  Rolling Eyes

# 198
Добро утро, мацки!

Ванилка, дано оттук- нататък да нямаш повече проблеми. Hug
Далче, снимчиците са прекрасни, с невероятен коледен заряд. Аз с коледното настроение съм много зле, никакво го няма, а най-вероятно няма и да се появи. Така че, ponqkoga, yoo-hoo, puhtar, не сте самички!
Кукличке, много си сладка.  Hug
Missmall, айде честит ти 8-ми месец. Чакай ни и нас скоро!  Wink
SUNNYTA, дано да ти се размине, миличка!  Hug И аз от 10-тина дни поне се мъча да си надвия фарингита, ама да видим...
Пухчо, стискам палчета и за шефката, и за ЖК-то утре.  fingerscrossed

На мен от снощи ми е нещо кривотийско, всичко ме дразни и натъжава. И това нищоправене съвсем ме довършва. Сега ставам да метна един ориз във фурната. Хубав 1-ви декемврийски ден!  Hug

# 199
Момичета, мерси за комплиментите!
Не разбрах за каква фотосесийка на Софийските бремелинки става дума, но ако се организира нещо - кажете! С удоволствие ще ви поснимам! Мяучето сигурно няма да откаже и тя. Хайде докато още има слънчице, че после става едно сиво...

# 200
  • София
Кукла, ние сме мързеливи - чакаме някой да дойде и ако обича да ни поснима.  Grinning И се появи Муцуна, и пожела да го направи. Сега се опитваме да се организираме. Записвания - при мен до края на седмицата. Оттам нататък ще му мислим, пък в крайна сметка може да се получи среща на софийските мами.  Hug

Досега сме всичко на всичко 8.  Peace

# 201
  Добро утро!
Мерси за закусчицата-супер е!Съни може ли да пуснеш рецептата на лични,че и аз искам да се пробвам да направя такива палачинчи  Praynig
Далче питам,защото и аз съм от Търново и така ми липсва  Cry И аз бих седнала на по биричка в "Улицата" От 20сти съм там за 2 седмици и така ги чакам
yoo-hoo ако трябва и с градския транспорт ще се придвижим-може да пиша тези дни на Муцуна,да видя къде живее  Hug

За коледното настроение-аз днес се събудих с мисълта,че официално мога да почвам да окрасявам щом е декември вече  Grinning

Ванилка дано вече всичко е спокойно при теб  Praynig
Мимита линка е много хубав,ако някой може да го сложи на първа страничка ще е супер

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 12:26 от silvery

# 202
Съни,Танче страхотни сте!Благодаря! Heart Eyes

# 203
Кукла къде сте ходили, много хубави4ко Peace

# 204
  • София
silvery, извън София е Муцуна, но има маршрутки дотам.  Peace
Това в краен случай.

# 205
Аз вече приключих с украсата! За 6 години съвместен живот с милото бая играчки сме си насъбрали, та не ми се налага да купувам много - смо по традиция си взимаме по една нова играчка всяка година. Ама за догодина ми е обещал много нови украси, че и апартамента ще е по голям, а и друга причина ще си имаме за коледен ентусиазъм.

# 206
Мяу, ЧРД с малко закъснение  Grinning пожелавам ти да бъдеш все така духовита!!  Peace

Елидам, Бръмби много благодаря за сайтовете, много ми харесаха и мисля окончателно да спра да пазарувам от България. По принцип поръчвам от www.victoriassecret.com но не доставят извън щатите, та леля ми миноси като си идва.

!!!Ако някой се интересува давам си часа за фетална морфология във Фемина при доц. Карагьозова на 21.12. Пишете ми на лични.

Хубав ден на всички

# 207
  • София
Добро утро!  hahaha Снощи се метнах в 9 и ей ме на сега ставам - наваксах си със съня, най-сетне.  bowuu
Изследването за СПИН не е задължително, мен док ме попита. Аз обаче винаги при възможност се изследвам, някак за собствено спокойствие.  Laughing
Кукла, хубави снички, а и ти си много хубава!
Ванилия, дано повече не се повтарят такива преживявания. ОБ в момента е най-добре направената и чиста държавна болница /за Гинекологията говоря/, и Родилното ще стане така, но май ще е след като родим. Laughing Ти имаш ли някакво инфо как се движи ремонта на Родилното?

# 208
  • някъде тук
Здравейте Hug Снощи ме мързеше да пиша  само попрочетох  малко  Blush  за прегледа  док каза че кръвотока е добре  и че ако е така може би ще изкарам до януари Simple Smile записах си час за ФМ за понеделник за да съм по спокойна пък ида си видя бебеока по обстойно.

На всички  на които пропуснах поводите за празнуване  ,със закъснение

За украсата аз мисля в неделя да я почна ,тъкмо е и празник Peace
Да ви кажа пообиколих доста по магазините тези дни и горе долу се ориентирах за покупките, само за изписването още нищо не съм решила  дали да не си взема всичко пооделно или готов комплект newsm78  но има време ще го измисля  Simple Smile

И аз май съм в 8 месец вче newsm44

Кукла снимките са много хубави Heart Eyes

# 209
Изчетох си прилежно всичко  smile3501

Пеперудке, мерси за страхотната темичка  Hug Hug Hug

Честити Рожденни дни и сватби - много хубави поводи за празнуване ви пожелавам момичета, само усмивки да виждаме и само за щастливи моменти да четем в темичката   bouquet

Ю-хуу
, бройте ме за фото-събирането и без това таткото ни тренира, само дето е несериозен с качването на снимки (за което аз редовно мрънкам... Rolling Eyes ).

Светле, в началото на бременността се засякохме с тебе - сега започвам да си мисля, че заедно ще ни изреват и бебетата  newsm62 Гледам, че и ние заформяме родилен многоъгълник. Освен ако стигне работата дотам да ни кордисат една до друга и с Гери в родилна, та да не разхождаме екипа насам-натам, а и като опрат нещата на кокал и започнем да благославяме цялото мъжко селячество, поне ще  го правим поименно  smile3532

Аз съм на ФМ при Марков на 7-ми. Днес ще звъня да видя дали ще е на линия, че да ми се успокои кукувичия мозък  Crazy

На мен мъжлето снощи ми сподели, че ще си взима по 2 дни отпуск всяка седмица през Декември, че ги карат да си изразходват дните и аз съм на седмото небе - по 4 дни седмично ще си е само мой  newsm53

И ние ще украсяваме тази вечер - супер съм въодушевена всяка година - като малко дете  Rolling Eyes , а и скоро ще пробвам рецептата за джинджифиловите коледни сладки дето изрових от нета   chef

Общи условия

Активация на акаунт