Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 841
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas
Добро утро и от мен.И аз се кефя,че вече сме декември,нашата украса е почти готова,детето много се радва,написали сме писмо до Дядо Коледа и сега чакаме джуджетата да изработят подаръка.

# 181

Ето малко снимки от една мини ваканцийка, която си спретнахме с мъж ми в Пловдив:
http://gorgonbg.multiply.com/photos/album/33/33?replies_read=5#photo=1

Ммммм, завидях, наистина си кукла  Grinning!

Vanilia 77 , дано от тук нататък нямаш почеве такива болки, и притеснения !

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:23 от star

# 182
Добро утро и от мен!
Рано-рано е стартирала Далчето с украсите гледам!И на мен ми се иска,ама ще е към средата на месеца,та да мога да си напазарувам от моя магазин за украси(имам си едно магазинче,откъдето си пазарувам и домашните и служебните материали за украса),а и ще стане по-хладно и коледното настроение ще го има на 100%.

# 183
  • York
Валя, изключително неприятна случка. Дано да не излязат прави с диагнозата! Приятна почивка от тук нататук!   bouquet

Мен все още не ме е прихванало коледното настроение. Миналата година въобще не стигна до мен.  Confused Но тази година ни е първата коледа в новия апартамент и съм си наумила да украся поне. Лошото е, че не искам да го правя сама, а мъжа ми е постоянно на работа. Напоследък няма събота, няма неделя. Много криво ми става уикенда като се събудя и него вече го няма. Обещал ми е, че когато родя ще си остане у дома поне седмица. Хич не го вярвам. Confused
Искренно завиждам на жените, коиот могат да се насладят на компанията на половинката си поне през почивните дни.

# 184
  • Бургас
Кукла, страхотни снимки!

Vanilia 77Hug

И аз искам да започвам вече с украсата, ама чакам да оправим всички стаи, че ми писна от постоянния прахоляк и мръсотия. Пфууу, нямат изчистване бе!  #Cussing out Остана само една стая за оправяне, но пък сега майсторът се разболя, мда...

Ух, днес пак ми е кривотийско. Нямам настроение за нищо. Но, смятам да се поразходя напред-назад, че да навъртя километраж, защото имам чувството, че пак съм качила някое килце. Страх ме е от кантара, по-точно от показанията му и не искам да се качвам, така че само ще гадая.  Laughing

Значи за бургаската среща остава: Утре (02.12., сряда), в 11 часа, на Гъбката.
Нали?

П.П. Вижте  на какъв сайт попаднах: http://babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx
за мерките на отделните параметри на плода.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:34 от Мимита

# 185
Привет!
Vanilia 77 дано всичко се е разминало и да нямаш повече подобни оплаквания  Hug
Аз пък вече съм украсила  smile3534 Коледно ми е още от август  Crazy Това е най-хубавия период от годината за мен-едно такова бляскаво и празнично, ммм...

Значи за бургаската среща остава: Утре (02.12., сряда), в 11 часа, на Гъбката.
Нали?

Дано утре не вали, че ще е неприятно и кално..иначе сме на първа линия  Peace
П.П. Ооооо, честит ми 8-ми месец  newsm44

# 186
  • София
Добрютру! bowuu

silvery, записала съм те в скромния списък за желаещи за фотосесия. Аз също съм работна и съм свободна за такива мероприятия събота-неделя, или ако е през седмицата – трябва да знам понеее 1 седмица предварително, за да се освободя. Освен това май ще ни е нужен и превоз. Абе сложна работа. Нека всеки си помисли до края на седмицата Wink Някой друг ако иска, също може да се "запише" при мен  Hug

Завиждам ви за коледното настроение – при мен хич го няма!  Tired Харесва ми да гледам такива неща на картинка, по витрини и т.н., но вкъщи – не.  Naughty При мен, като един уважаващ себе си чревоугодник, коледното настроение се изразява в миризмата на определени храни (и готвенето им), а не в разни финтифлюшки, които хич не ме влекат!  Crazy

Кукла, страхотни снимки! Heart Eyes

За килограмите нищо няма да казвам Blush Но ако съотношението е 1:10, би трябвало да съм мнооооого щастлива  Laughing

# 187
Здравейте момичета!
Аз с мойта куха тиква се простудих и от вчера ме боли едно гърло - ма с поне 15 4ая, плодове и многомед и хомеопатия успях да се закрепя. Дано да се рамина, че няма да си го простя на тъпоумието. Много съм си сърдита.
Иначе беса си е бяс - то бива ритници, бива, ма поспри се, бе синко, та да може малко сън да си взема - няма такова нещо. Ейййй още една лудетина у нас -не ми стигат каката и таткото. Как пък на мен не се метна поне едното такова едно кротичко вакло агънце..
Спокоен ден на всички - използвайте последните относително топли дни за разходчици, че после като се закотвим,не си е работа.

# 188
Гледам, че софийските майчета си организират разни фотосесийки  Thinking Нашите тумби тук на морето няма ли кой да ги щракне  newsm78

# 189

silvery, записала съм те в скромния списък за желаещи за фотосесия. Аз също съм работна и съм свободна за такива мероприятия събота-неделя, или ако е през седмицата – трябва да знам понеее 1 седмица предварително, за да се освободя. Освен това май ще ни е нужен и превоз. Абе сложна работа. Нека всеки си помисли до края на седмицата Wink Някой друг ако иска, също може да се "запише" при мен  Hug

За каква фотосесия става въпрос по-точно?

# 190
Добро утро!
Кукла много сладки снимки!
Ванила дано нямаш повече премеждия и да ти е спокойно до големия ден!
Мишмал честит ти 8-ми месец!
Далче снимките са страхотни!

Аз също не можах да спя.И като видях какво е мрачно на вън още повече ми се развали настроението.А трябва да ходя при шефката да я питам дали ще ме пусне няколко дни отпуска преди да изляза майчинство,за дане влизам заради няколко дни отново в болница ooooh! А като я знам каква е...стиснете ми по едно палче за късмет!
Утре пък съм на жк и смятам да помоля доки за една микробиология,че нещо ми се поусили течението.
Абе все едни такива гадни работи,та хич не ми е коледно още!

# 191
И аз да се разпиша по темата за коледното настроение - нямам търпение да украся,но май ще е към средата на месеца,защото нямам никаква украса и НОИ ще трябва да я финансират Wink
Иначе за спането и мен ми е трудно,ставам по 4 пъти да ходя до тоалетната и статистиката ми показва,че се в едни и същи часове! Sad
С таткото пък решихме,че за Коледа ще си подарим едно 3/4Д, и вече нямам търпение да отидем за да видим Flutter бебчо!

# 192
ееех, успях да ви прочета.
Мдаммм, утре в 11 ч. на гъбката!!! Досега сме 5 или?
И да не е много слънчево все ще измислим нещо - няма да вали.... Ако не - парти у нас. Само днес най-после да се появят майсторите за терасата и да приключат, че не мисе занимава....
Коледа за първи път май ще зарадва и мен. Даже може до Никулден да не издържа и да почна да украсявам
 Hug

# 193
  • София
Vanilia 77, писах ти на лични, че да не занимаваме останалите майчета с личната си суета  Hug

# 194
Не е лош Embarassed, но не го разпознавам, поне по тая снимка.

Ето, права съм била: "В периода 2005 - юни 2008 е част от екипа на Втора СБАЛАГ "Шейново"". Аз родих през януари 2007, а през 2006 ходех на ЖК. Трябва да съм го мернала...

Айде, бегам, че ме чакат няколко инфарктни страници "обратен" превод... Всъщност, аз баш в такива случаи съм най-активна.

еххх, любоФФФ  Blush Мяу ти си го мернала някъде и сега изплува от подсъзнанието ти  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт