Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Ради, миличка радвай се на хубавите новини и не се шашкай, на мен в 29 седмица ми казаха че бебо е 2 кг, но това е много относително, защото те не ги теглят, а по размери определят теглото.

# 76
Добър ден Simple Smile
Венивет, да ти е жив и здрав рожденикът  smile3525
Бръмби, честит рожден ден и на теб, много късмет и да си заобиколена от любов, а за най-хубавия подарък...то е ясно  newsm67
Светле, аз съм при Илиев. Той е голям фен на нормалното раждане, а и е толкова забавен, че предчувствам едно забавно раждане (дай Боже).
Хубав ден на всички и стиснати палчета на преглеждащите се днес   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 77
  • offshore & overseas
Бръмби, аз не съм се записала (за 9.12), иначе с удоволствие бих ти отстъпила мястото. Бях за 11 ноември, или нещо подобно, но тогава пък не можах да отида. Confused А как са се записали тези, дето са, като не вдигат лелефона?

# 78
Здравейте!
Бръмби честит рожден ден!Желая ти здраве и щастие,а февруари едно леко раждане с много сладко и здраво бебче!  bouquet
Вени да ви е жив и здрав рожденника и много да ви радва!
Ради голяма беборана.Хубаво си я гледаш значи! Heart Eyes
Желая лека работа на всички които се трудят и приятно мързелуване на останалите! Hug

# 79

Светле, този Илиев да не е от Шейново? Нещо много познат ми звучи. newsm78 Иначе тесният таз се разширява дори и в хода на раждането, какво пък толкоз...

Сега със сигурност не е в Шейново, но може и да е минал от там. Той е доста млад, така че може и скоро да е било. Факт е, че всички родили при него са много доволни от начина му на работа  Peace и повечето са флюбени  Crazy

# 80
  • София
Ника, аз да ти кажа съчувствам на мъжа ти  Crazy

Мойто "съкровище" така хърка понякога, че имам чувството, че цялата стая кънти. И е едно такова музикалноооо, ужас. Ако на Мяуче мъжа й е Лъвю, то моя в такива моменти е ДонтЛъвЮ или направо ХейтЮ.  Laughing

Обаче открих едно чудо на техниката - тапи за уши (не какви да е, докато намеря Моите Тапи пробвах 2-3 неефективни) и сега почти няма сила, която може да ме разбуди преди аз да реша (или някой ако ме сръчка). Иначе, за протокола, спя много леко  Naughty

Сегашните ми тапи изглеждат едни долнопробни, електриково оранжеви и струват крупната сума от 5лв. Ето идея за практичен коледен подарък за мъжа ти в условия на криза!  Money
 bowuu

# 81
  • offshore & overseas

Светле, този Илиев да не е от Шейново? Нещо много познат ми звучи. newsm78 Иначе тесният таз се разширява дори и в хода на раждането, какво пък толкоз...

Сега със сигурност не е в Шейново, но може и да е минал от там. Той е доста млад, така че може и скоро да е било. Факт е, че всички родили при него са много доволни от начина му на работа  Peace и повечето са флюбени  Crazy
Оу, а снимка имаш ли, да го видим тоз убавец? hahaha

Аз повечето шейновци ги познавам визуално, затова питам за фото.

Иначе,  точно това имах предвид, дали е работил или работи паралелно и в Шейново, защото по име ми е познат, но не го свързвам с конкретен образ. А съм чувала за доктори, които са напуснали Шейново в полза на Токуда, може да е един от тях.

# 82
Светле, аз съм при Илиев. Той е голям фен на нормалното раждане, а и е толкова забавен, че предчувствам едно забавно раждане (дай Боже).

Rolling Eyes забавно  Praynig а дано!!! Аз ще спра да работя след нова година и се надявам тогава наистина да имам време да се видя и аз със съфорумките и да посетя някоя и друга  лекция  Peace

# 83
Оу, а снимка имаш ли, да го видим тоз убавец? hahaha

Аз повечето шейновци ги познавам визуално, затова питам за фото.

Това е линка към екипа http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&d … =25&dKey=Team

Аз лично не го харесвам, но е симпатичен на живо  Whistling Wink

# 84
  • София
Ю-хуу, и аз му съчуствам, защото наистина ходи като пребит на работа. Това за тапите е добра идея.  Laughing Аз и преди съм разказвала, че винаги съм дишала много леко и никога не съм хъркала. Хъркането се появи в края на предишната бременност и е на приливи-отливи, обаче сега пак се засили.  Laughing

# 85
  • София
Хихи, Ника, хепи бейби. Хитрушка си ти!!  Hug А мъжа ти да се радва, че не си поспиваш и похъркваш, а че не си недоспала, яхнала метлата жена, че тогава да види той чудо. Ще те моли да спиш и да си похъркваш!! Joy  Лесно им е на тях, и по корем могат да спят.  Twisted Evil Аз лично завиждаааам!! Mr. Green
Чудя се за тези отворени врати в Шейново. вие казвате, че ще ходите. Хмм, ще помисля и ако реша ще свиркам. Истината е, че много ще се радвам да се запозная поне с част от вас лично.  Hug

Бръмбиии, честит рожден ден!!
Да си много здрава, щастлива, обичана и обичаща! И след два месеца да гушкаш едно здраво,малко, сладко беборанче!!

Честит имен ден и на всички, които празнуват днес!!   bouquet

# 86
Днес изведнъж някаква активност ме обзе  Mr. Green и искам да се изложа като помоля да ми подхвърлите някое и друго линкче за бебешки дрешки  Embarassed че не ги знам  Rolling Eyes имам само www.laredout.co.uk и www.mothercare.com

# 87
  • София
Аз визуално не го признах за Убавец, този доктор от Токуда..  newsm78 Но с тези хубави отзиви за него човекът явно е специалист, което е далеч по-важно Peace

Светле, ето още един сайт  http://www.next.co.uk/

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 11:40 от Elidam

# 88
Ха добър ден!
Честито на всички празнуващи! Много здраве и късмет им желая!   bouquet
За бургаската среща съм навита, само кажете кой от двата дена и точен час  Party
За киселините да споделя - не знам дали са точно киселини, но ми се случва посреднощ да ставам за да  Sick (включително и снощи) бля.. Ама какво да се прави, така ще е Simple Smile
Оставям ви за сега, че отивам да готвя  Peace

# 89
  • offshore & overseas
Не е лош Embarassed, но не го разпознавам, поне по тая снимка.

Ето, права съм била: "В периода 2005 - юни 2008 е част от екипа на Втора СБАЛАГ "Шейново"". Аз родих през януари 2007, а през 2006 ходех на ЖК. Трябва да съм го мернала...

Айде, бегам, че ме чакат няколко инфарктни страници "обратен" превод... Всъщност, аз баш в такива случаи съм най-активна.

Общи условия

Активация на акаунт