Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 933
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро  Mr. Green  у нас има малка борба за пс-то, та после ще видим кой какво прави  Hug

# 91
Бръмби, Честит ти Рожден Ден! Да си жива, здрава и много щастлива!  newsm67  party023 newsm67 nbirthday

Аз се усетих, че днес е последният ден от месеца и може и да сколасам да се вредя на ЖК. Та сега се запътвам натам. Стискайте палци, че не съм ходила от 1,5 месеца с тези епидемии и после местения...

Следобяд ще докладвам.

Усмихнат ден на всички   bouquet

# 92
  • Най-зеленият остров
Привет и от мен.
Вени, да ти е здрав и немирен рожденика  newsm59 happy bd. Много подаръци и усмивки му желая на бъдещия ГОЛЯМ батко.
На останалите рожденици и именници много любов, а подаръка си го знаете през февруари  newsm67
За бургаската среща и аз съм навита, че миналия път не можах да ви видя момичета, но имах малко здравословни проблеми. Госпожицата реши точно на имения ми ден да напомни за себе си и на 25 ме приеха в болницата с контракции. Вече съм по-добре и вчера ме изписаха. Стига съм се жалвала, лек ден и слънце ви желая на всички.   bouquet  Hug

# 93
Добро утро  Mr. Green
Поздрави и Честито на празнуващите  Hug

Мяуче, моя приятелка роди при този док. Илиев в Шейново и сега като забременя втория път отиде да ражда в Токуда, защото той се преместил там.Иначе е страшно доволна от него.Майтапех се с нея, колко трябва да е красив един доктор за да даде 2400лв. да роди при него  Laughing доста! Повече от 1500лв. НЕ ДАВАМ! Била съм в Токуда, лежах на легло месец и 10дни,не мога да се оплача от нищо.Сега баба ми лежи там,правиха и онкологична операция и пак сме много доволни,ама 2400 ми се струват множко  Laughing

# 94
ААА, Кате, радвам се че всичко е завършило добре! Сигурно доста си се изплашила! Ама ти си много позитивен човек и знам че ще ти мине бързо! А госпожицата да си стои на мястото където трябва още 2 месеца!!!

# 95
http://www.matalan.co.uk/

На кой номер звъняхте за ОВ в Шейново? Аз звъня на този от сайта и ниенте. ooooh!

# 96
Момичета, донякъде ви изчетох, но по-задълбочено ще чета довечера, когато ще имам повечко време  Simple Smile

Аз бях рожденничка в събота и в неделя не можах да се организирам да дойда на Люлинската среща, нито на лекцията за кърмене... срамота  Mr. Green

Получих хубави подаръци, въпреки че най-хубавият си е винаги с мен от няколко месеца и поне още 2 ще е коремчето ми  Mr. Green Харесах му вчера сладки бебешки кецове, които ще купя сигурно тези дни. Направо съм влюбена в бебешките обувки и буйки.

Имам още 2 седмици работа, след което ще се съсредоточа върху предстоящото събитие и оставащите покупки  Simple Smile

# 97
Здравейте мамчета,
Мнооого отдавна не съм се включвала, но си ви четях. Виждам, че има и нови попълнения  welcome
Вече не съм на работа и ще съм по-активна. То при мен нищо интересно. Абсолютно нищо не сме пазарували за бебо - решихме да е покрай Коледа, а така ме сърбят ръчичките  smile3508. Иначе всичко е наред с бебо - според лекарите. По цял ден такива шутове раздава  #Crazy, добре че се кротва поне през ноща. Вече се е обърнал с главата на долу - готов за изстрелване. Контракции нямам и никога не съм имала (за сега  Praynig).
Хубав ден на всички - аз отивам на пазар  newsm71

# 98
Дезертьорка такава.  Grinning Жива и здрава да си, щастие и околосветско пътешествие (това мен най-много ме блазни) ти желая и следващия път да се явиш по служба на срещата! Grinning

# 99
  • offshore & overseas
Кой, кой е бил на околосветско, я да си признае немедленно!! Rolling Eyes

# 100
Мяуче    за кой Илиев говорите?Моя доктор се казва Ангел Илиев и е в Шейново..или за друг Илиев

п.п разбрах за друг Илиев става въпрос

# 101
  • offshore & overseas
Мяуче    за кой Илиев говорите?Моя доктор се казва Ангел Илиев и е в Шейново..или за друг Илиев

п.п разбрах за друг Илиев става въпрос
Тц, за Данаил, тя Светлето го е писала по-горе. То имаше май такива баща и син, ма дали са Илиеви Mr. Green... Нищо чудно. Егати дъртата клюкарка съм и аз! Joy Е, късно се обаждам...

# 102
Бръмби, Честит рожден ден - от здраве и любов да не се оттървеш и февруари едно сладко бебоче да те зарадва.
Ohlalaa айде простено ти е - щом си била рожденничка - да ти е честит рожденния ден на патеричка - ама другия път няма с какво да се оправдаеш Wink.
Да се оплача - не ме излови сън тая нощ и сега съм като парцал. А къщата ми трябва да се изрине буквално...
Ама след малко излитам за урок по английски. Кой ме би да я записвам тайа мойта чак на Васил Левски - мъка ми е.
Хубав ден на всички!

# 103
  • Бургас
Това за happy baby не го знаех .Моя мъж и той така спи,че като заспи в тази поза похърква доста.Даже понякога сам се буди от самото си хъркане. А аз нагласям таймера на телевизора на 30мин. , увеличавам го доста ,че тв-то да надмине неговото хъркане и така заспивам.
Кате,важното е че си добре вече Simple Smile
Момиче,утре или в сряда ще се видим? Може да изчакаме да се появи By the sea да видим тя как ще е с времето и ще звъннем да кажем и на Вени !

# 104
Бръмби Честит рожден ден с пожелание за всичко най-хубаво smile3525!!!
Ако има именници честито и на тях!
Аз сега успях да се свържа с Шейново послучай ОВ на телефона 965 -94 -66,та който го интересува да звъни!
Да ви се похваля още нещо реших да кръстя бебчо на мъжа ми - Явор и съм много щаслива, мн харесвам името пък и усмивката му след като му казах ми напълни сърцето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт