Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 853
  • 730
  •   1
Отговори
# 330
Sunny9 и аз от тук го гледам ама ми изписва само изплатениете до момента, може би няма да ми превеждат утре!Мерси

Опа сега чак схванх извинявай Sunny9 аз гледам датата ама не вийдам че пише 12 месец  Hug

# 331
  • София
Sunny9 и аз от тук го гледам ама ми изписва само изплатениете до момента, може би няма да ми превеждат утре!Мерси

Провери пак, по късно.

А на вас отваря ли ви се тази справка Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ аз като кликна на нея ми се отваря празна страница.

# 332
  • offshore & overseas

Провери пак, по късно.

А на вас отваря ли ви се тази справка Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ аз като кликна на нея ми се отваря празна страница.
Отваря се и ми извежда следното: "Липсват представени документи за ЕГН *******", което все пак си е в реда на нещата, защото аз ще подавам за болничен чак януари. Уф, аз най-овчедушно си пльоснах ЕГН-то.

# 333
На мен го отваря

# 334
  • София
Мяу изтрий си ЕГНто  Hug

# 335

Провери пак, по късно.

На мен ми се отваря. И аз утре ще получа болничен. Урррааа!   ura

# 336
  • offshore & overseas
Мяу изтрий си ЕГНто  Hug
Е, да, веднага го направих. hahaha Мерси, все пак. Hug

# 337
Здравейте, момичета! Аз ви чета, но нямам никакво настроение да пиша напоследък. Милото беше много болен и сега още кашля, спряха ни колата от движение (едни полицаи се заядоха за затъмнени задни стъкла) вече я оправихме де, но големи ядове  ooooh! Снощи изкривихме две джанти заради "хубави" пътища. Милото се опита да избегне дупката, но още малко и щяхме да се преобърнем. Аз бях в колата и многооо се изплаших, корема ми се втвърди, но сега съм добре.
За сънищата - и аз сънувам едни глупости.. Снощи сънувах, че раждам, но не мога да родя и лекарката ми се кара  Crazy

# 338
Айдее, и аз се сдобих с ПИК (за 2 мин. попълване на молба). Само дето на този етап ми дава "Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код" Ако до утре е така, ще се въртят телефоните. Давам им шанс още да не са го активирали.

Мяуче, аз като си взех моя код ми обясниха, че е се активира след ок. 2 дни.

# 339
  • offshore & overseas
Айдее, и аз се сдобих с ПИК (за 2 мин. попълване на молба). Само дето на този етап ми дава "Грешна комбинация ЕГН-Персонален идентификационен код" Ако до утре е така, ще се въртят телефоните. Давам им шанс още да не са го активирали.

Мяуче, аз като си взех моя код ми обясниха, че е се активира след ок. 2 дни.
bowuu Много благодаря за инфото. Ще потърпя, значи...

Забравих да потвърдя за Кали, че само лично може да се вземе, но наистина става много бързо. Иначе за някои си е голямо разкарване, ама какво да се прави, явно имат нещо предвид.

# 340
taniora 
 [/b  кога ти е термина, защо утре взимаш болни4ен newsm78

# 341
Аха  на 09.02 ,, е защо утре взимаш болни4ен  newsm78 Нещо немога да разбера , нали 45 дни преди термин трябва да се вземе болни4ния Rolling Eyes

# 342
Здравейте, момичета! Аз ви чета, но нямам никакво настроение да пиша напоследък. Милото беше много болен и сега още кашля, спряха ни колата от движение (едни полицаи се заядоха за затъмнени задни стъкла) вече я оправихме де, но големи ядове  ooooh! Снощи изкривихме две джанти заради "хубави" пътища. Милото се опита да избегне дупката, но още малко и щяхме да се преобърнем. Аз бях в колата и многооо се изплаших, корема ми се втвърди, но сега съм добре.
За сънищата - и аз сънувам едни глупости.. Снощи сънувах, че раждам, но не мога да родя и лекарката ми се кара  Crazy

Наистина неприятни неща, Радост, но слава Богу, че всичко е поотминало вече. Хайде сега по-спокойно и дано да нямаш неприятни вълнения оттук-нататък.  Hug

taniora 
 [/b  кога ти е термина, защо утре взимаш болни4ен newsm78
Теди, терминът ми е на 09.02.2010, ама аз съм си в болничен от август и си ми го превеждат в началото на всеки месец. Последният ми е за периода 23.10.2009-22.11.2009. В болничен по майчинство излизам на 26.12.2009. Този е за общо заболяване.

# 343
  • offshore & overseas
Аха  на 09.02 ,, е защо утре взимаш болни4ен  newsm78 Нещо немога да разбера , нали 45 дни преди термин трябва да се вземе болни4ния Rolling Eyes
Това е друг болничен, а не 45-дневния преди термина. Ако се налага, или ако човек желае, може да се уреди. Peace

# 344
Това е друг болничен, а не 45-дневния преди термина. Ако се налага, или ако човек желае, може да се уреди. Peace

Точно така, КотаранкеWink Аз, понеже от малка съм с много слаба имунна система и постоянно боледувам от ангини, фарингити и тем подобни, реших, че не е здравословно да работя с още около 800 човека около мен и да се разболявам през 3 дни, както и стана... Личната ми препоръча да си стоя в нас, гинеколожката нямаше нищо против и така спрях работа още в началото на август.
Сега да задам един може би тъпичък въпрос, ама нали съм "първескиня" и не са ми много ясни тия работи. След като родим, живот и здраве, трябва ли да се подават някъде някакви документи за майчинството или автоматично ти го превеждат по сметката, по която са ти превеждали болничния? Защото, например, моят болничен го превеждат по спестовна сметка и мога да тегля само на каса, а аз имам желание да си направя разплащателна сметка и да мога да тегля и от банкомат, за да не се съобразявам с почивните дни. Същият ми въпрос важи и за тази еднократна помощ за 1-во дете. А нея къде я превеждат?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт