Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 774
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Аз се завърнах от жк.Беба Сияна е станала 1550 Heart Eyes и си продължава да е с главичката надолу.С кг съм +2 за което доки ме похвали.Прегледа ме и просто на око реши,че имам гъбички-нямало смисъл от микробиология Shocked на което аз много се ядосах.Изписа ми клотримазол за поставяне и някакъв крем Гиместан или нещо подобно.Ползва ли ли сте и какво е вашето мнение?
Понякога на мен доки ми каза че след 30 седмица е нормално малко по-малко да започне да се калцира плацентата.Не се притеснявай излишно сега. Hug
Колкото до тези помощи от 150 лв аз мисля,че са за неосигурени лица newsm78

# 361
Привет момичета, видях че обсъждате еднократната помощ при бременност. Преди време питах социалните за нея и ме отсвириха, защото съм работела на тр. договор, инъче като изчетох всичко което пусна Мяу по темата трябва и на мен да се полагат. Вече незная на кого да вярвам...
Пухи, браво за хубавите новини за беба.

# 362

Мепофка, честита количка и аз бях харесала подобна,но вече имам друг фаворит и ще ви помоля за помощ ! Ето я количката , но май няма доставка до БГ !  Close  А аз много я искам ! Писах на продавача ,но не ми отговаря ... ooooh! Имате ли идея къде другаде мога да я купя ? Praynig

Аз не съм я виждала по нашите интернет магазини.Днес звънях до Hauck.bg, на които основният склад им е в Пловдив. Та от там ми казаха,че в момента обновяват сайта си, защото качват новите модели и махат старите,които вече не поддържат на склад. Така че можеш директно да им звъннеш и да ги питаш (много са отзивчиви, между другото).

А на теб какво ти е мнението за марката?Аз до колкото успях да разбера е немска и качествена, но като всичко се прави в Китай и почвам да си мисля дали не съм направила грешна покупка. newsm78

# 363
Аз се завърнах от жк.Беба Сияна е станала 1550 Heart Eyes и си продължава да е с главичката надолу.С кг съм +2 за което доки ме похвали.Прегледа ме и просто на око реши,че имам гъбички-нямало смисъл от микробиология Shocked на което аз много се ядосах.Изписа ми клотримазол за поставяне и някакъв крем Гиместан или нещо подобно.Ползва ли ли сте и какво е вашето мнение?
Понякога на мен доки ми каза че след 30 седмица е нормално малко по-малко да започне да се калцира плацентата.Не се притеснявай излишно сега. Hug
Колкото до тези помощи от 150 лв аз мисля,че са за неосигурени лица newsm78
puchtar аз от както забременях все с гъбички се влача - било нормално, защото се сменяло pH-то на влагалището. Изписваха ми какво ли не, включително и тези твойте. Отшумяват за 1-2 дена и айде пак нова реколта. Това, което единствено ми помогна е Гино-Певарил, та май се отървах  най-накрая. Мъжо ми се подиграваше, че детето щяло да се роди с печурки на челото  hahaha Joy

# 364
Оф ами той доки каза,че ако не отшумят с това минаваме към гино-певарила.Дано да се оправим,че не е желателно при нормално раждане да сме гъбясали.

Мъжо ми се подиграваше, че детето щяло да се роди с печурки на челото  hahaha Joy
Joy

# 365
  • offshore & overseas
Е, добре, де, момичета, вие въобще имате ли някакви симптоми за тези гъби? Течение някакво, да речем, сърбеж, нещо друго видимо. Сори за неудобния въпрос. Embarassed Embarassed Embarassed

# 366
  • София
Привет и от мен!  Hug

Чета ви, но няма какво да напиша - нито да се похваля, нито да се оплача  Thinking (Хвърлила съм една манджа и след около половин час ще мога или да се похваля, или да се оплача, ама не се брои)

Зарибили сте се да гледате колички. Аз зяпах до едно време по сайтовете, напоследък повече зяпам бутащите колички майки. Пълна апатия, какво да ви кажа newsm78

Общо взето нито количките ме кефят, нито въобще нещо друго от "бебешкия асортимент". Да, сладки са (легла, колички, дрехи, туй-онуй), ама... Количката ще я побутам, побутам, пък ще я захвърля; одеалца, шезлонги, играчки - ще се износят, ще им мине времето; дрехите ще се износят най-бързо... Единственото, което ме вълнува е като че ли самото бебе - как сега го усещам да се намества, да реагира на "режима" ми, как после ще се опознаваме, каква миризма ще има, как ще почне да прави гримаси.  Heart Eyes Всичко това си го представям много живо, без заобикалящите го предмети (горепосочения асортимент). Такива мисли ме налягат напоследък...  Thinking

Та... извинете, че не мога да се включа ентусиазирано за покупките - отделили сме пари, за 2-3 дена ще накупим всичко необходимо, но без никакви емоции...  Stop

Абе криво ми е нещо...  Crossing Arms

# 367
  • София
Пухи , браво на малката ! Добре си расте. За гъбите нищо не мога да кажа , но дано се оправиш.

Мепофка , Мисля такава количка да взимам , но все си харесвам някой друг модел.   Crazy Ще изчакам още малко да видя новитата колекция и ще действам. Относно това ,че се правят в Китай , то както някой по-назад каза, вече всичко се прави там.  PeaceДа не те притеснява. Но аз най-вероятно ще поръчам от чужбина.  Simple Smile

Мяу ,и аз това си мисля. И аз имам течение,но нали е нормално стига да няма сърбеж и неприятен мирис.  newsm78

# 368
Е, добре, де, момичета, вие въобще имате ли някакви симптоми за тези гъби? Течение някакво, да речем, сърбеж, нещо друго видимо. Сори за неудобния въпрос. Embarassed Embarassed Embarassed
Оооо Мяу, всичко си имам/х  Praynig налице. Страхотни сърбежи, отвратително течение, всичко както си трябва. Въобще не ми трябват изследвания.Много е неприятна историята с гъбите. А и някой ми беше казал, че ако раждам нормално гъбясала, бебето щяло да има конюнктивит. Shocked

# 369
И аз съм с течение което доста се посгъсти Confused за сега нямам такъв страничен бонус като миризма или сърбеж,но си е доста неприятно.На доки му стана малко смешно,защото каза,че ще изпише и за мъжа ми,но аз му казах,че няма смисъл-понеже нищо не правим Laughing

# 370
  • offshore & overseas
А и някой ми беше казал, че ако раждам нормално гъбясала, бебето щяло да има конюнктивит. Shocked
А, то само това да беше... Страшна е работата с гъбите, но няма какво да ги мислим тия... Нали си се лекувате, дами?

Йохохо, споделям твоите чувства почти на 100%, то ние се оказахме почти близнаци в емоционално отношение. Hug Само дето аз този път много късно започнах да усещам и любовта към туй, коЙето расте в мен. Дано всичко се нормализира скоро!

А и не мога да участвам пълноценно в мисли и дискусии за колички и покупки, защото на практика нищо не разбирам, пък да не говорим как май няма да имам и възможност да купувам...

# 371
Puch, кремчето става и за мъжа ти, ако все пак решите нещо де....никога не се знае Laughing

# 372
  Привет,отново!
Да ви се похваля,а после ще се връщам да ви чета.
Мноого,много приятна ми беше тази трета ФМ-ще си имаме МОМИЧЕНЦЕ  Simple Smile може да ме оцветите вече на началната страничка.Бебка е 1380гр и си отговаря точно на седмиците.Всичко и е наред,плацентата е ок ( бях се притеснила защото на ЖК-то бяха казали,че има калцификати,но Томова каза че нищо притеснително не вижда) кръвотока е добър и така.Само таткото е малко разочарован-до последно се надяваше на момче,но сега започна да говори колко щяла да е хубава на тати принцесата  Heart Eyes Явно е срамежлива нашата госпожица,защото не искаше да си покаже личицето,само за миг си свали едната ръчичка и я видяхме за съвсем малко
 Много положително ме зареди този преглед,още не ми е слязла усмивката от лицето

# 373
  • offshore & overseas
Честито, Стефи!! Много се радвам за теб (така си и мислех). Ха, сега да почерпиш, ама не виртуално! smile3508

# 374
Силвъри честито ти момиченце!Още малко и ще си ги видим на живо Grinning
Кали така е,но да ти кажа хич и не смеем.Догодина ще има да наваксваме.Стана ми смешно колко ще ми е до гушкане ако беба е ревлива,но да се залъгваме Joy

Общи условия

Активация на акаунт