ЧИПС без мазнини - домашен и супер лесен

• 33 942
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря много!  bouquet Всички го харесаха, стана хрупкав, вкусен и най-важното - без мазнина Hug
http://prikachi.com/files/1256968d.jpg

# 76
И аз трябва да пробвам,гледах при Гала една сутрин правиха.Обеления картов не го рязаха ами с белачката правиха лентички и ги правеха на ролца и в микровълновата.Мисля че пак трябваше да се сложи на хартия.

# 77
добре де, а в плик за печене няма ли да стане??? Все забравям да си купя хартия...

# 78
добре де, а в плик за печене няма ли да стане??? Все забравям да си купя хартия...
Няма ли да залепнат едно на друго?

# 79
Аз мисля, че в плика ще се задуши и няма да изсъхне и да стане хрупкав.

# 80
  • София
супер и аз ще пробвам. Дъщеря ми както обича такива неща за съжаление,ще е очарована. Поне няма да е мазен. Simple Smile

# 81
Благодаря!
ЩЕ я пробвам още днес.

# 82
Аз вчера правих,хареса ни.Щом и свеървата го хареса...,понеже тя много го обича ,а купените са й много солени ,каза че и тя ще пробва.Гостите също го харесаха.

# 83
Изглежда лесно и вкусно, ще пробвам.
Но в плик си мисля,че няма да се получи този ефект, а ще стане като задушен картоф.

# 84
  • Пловдив
Задължително ще пробвам! Simple Smile Звучи добре, а и на снимките изглежда прекрасно! Simple Smile

# 85
Опитах с няколко картофчета и много ни хареса.Супер лесно и вкусно.
Благодаря за рецептата!  bouquet

# 86
  • Пловдив
Чудесен чипс без грам мазнина. Изпробвахме различни варианти - само със сол, с шарена сол, с риган, с чесън на прах... Simple Smile

# 87
  • София
ще го пробвам и аз освен, щом е толкова хубав

# 88
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също  още днес, но искам да попитам: "Защо да ги топим в оцет...?" newsm78

# 89
  • варненка от София
Хедра, ти изби рибата с това предложение. Още днес ще пробвам да направя на каката, която съзнателно лишавам от такива удоволствия, но ето начин да не го правя вече.

Общи условия

Активация на акаунт