Връщат ли се "мутренските времена"?

• 5 706
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не знам какво разбирате под "мутренски времена"...
Сега нещата са различни - мутрите от преди 15 години натрупаха капитали и са "бизнесмени".
А това, което се случва по улиците е резултат на "слабата" ни държава...

Да поясня какво разбирам под "мутренски времена".
Въобще не говоря за мафиотите от едно време и какви бяха те.
Говоря за похватите им и че виждам, че те се повтарят.
Даже не се повтарят, а стават по-гадни - едно време жените ги "дърпаха" и постригваха, сега ги пребиват и заливат с киселина.

# 31
  • Кацнала на едно дърво.

Класата която имаше Васко Илиев много малко могат да си мечтаят за нея . 
Сега са само ехо , но звучи силно защото е деградирало на макс .

Joy Joy Joy
Да се смее ли човек, да плаче ли? Я, разясни за какво иде реч за такива като мен, които са далеч от мутренските "класи". 

Ех, какво отбираме ний от класа... Нищичко.  Laughing
П.П. Маняна ми взе думите от устата.

# 32
това с киселината е битово насилие ,
има планове да се спре за свободна продажба и  дано се осъществят .

# 33
Последните 15 години дадоха възможност на т.нар. добре облечени бизнесмени да натрупат солидни суми, повечето, от които да "изперат" успешно. За империята на Жоро Илиев се твърдеше, че вече 98% от нея е излязла от сенчестия бизнес. Сигурно останалите 2% са му осигурявали охолния живот. Но важното е, че вече това са новите бизнесмени на страната ни.
Мутрите създадени за да изпълняват мръсни поръчки на бившата комунистическа върхушка, се сляха толкова успешно с държавата и държавния апарат, че е трудно вече да се различи кой кой е.
За някои и начело на държавата седи мутра.
Та онези времена няма да се върнат. Вече няма да има момчета с бухалки на улиците, които рекетират и "застраховат" дребните търговци.
Вече рекетът е на ниво държавна власт. Свежите европейски пари сега пълнят джобовете на много от довчерашните улични бандити.

# 34
  • София
И аз се надявам да не се върнат онези времена, обаче друго чувам -
че примерно Кобрата /на Андреа гаджето/ си имал момчета, които пребивали.
И бухалките май пак влизат в употреба...
Ей за такива работи говоря...

Не за "старите мутри". Те отдавна са се "костюмирали" или са измрели като динозаврите.

# 35
Такива с банди биячи около тях е имало и преди `89 г.
Те се бият по между си- делят територия, поредната руса "звезда".....Като и ако не закачат обикновените хора, хич не ми пука дали си трошат кокалите с бухалки или се стрелят с Макаров.

# 36
Връщат се разбира се. Последните месеци е ужас. Увеличили са се кражбите на коли и отвличанията. Постоянно изчезват хора. Убийства.
Та мутрите пак се появиха последните месеци.
Искам да живеем в нормална държава където хората не ги е страх за живота им.

# 37
  • Има много детски смях.
За да се върнат, трябвало е да си тръгна преди това. А те не са.

# 38

Та онези времена няма да се върнат. Вече няма да има момчета с бухалки на улиците, които рекетират и "застраховат" дребните търговци.

Боже, в каква грешка си ooooh!С пълна сила се завръщат и ще са още по крайни.Няма да се молят, а направо ще вземат!

# 39
Мутри и класа....брях колко съм била заблудена досега Crazy
Сигурно за класа се смята това да ,че Васил Илиев е подарил порше ли беше ,какво беше ...на Радо Шишарката ,след като онзи му посветил песента "Тигре ,тигре.." Crossing Arms
Аз съм оптимист ,надявам се ,че с това отдавна сме приключили.Не съм виждала някой да се разхожда с бухалки ,някой да бъде рекетиран...може би не съмв тези среди ,не знам!

# 40

Боже, в каква грешка си ooooh!С пълна сила се завръщат и ще са още по крайни.Няма да се молят, а направо ще вземат!

Може и да си права.  Tired

# 41
  • София
Имайте предвид, че тука сме повечето семейни хора и не ходим нощем по "модерните" заведения, където ходят ония нео-мутри, така че нямаме и представа какво става там.

И по-добре де.

Но все пак е гадно да знаеш, че не е безопасно да ходиш на заведение примерно.

# 42
Винаги е имало мутренски заведения.

# 43
http://manunited.gol.bg/2009/12/01/zaplashili-berbo-da-otvlekat-dea-i-elena.67591

Лошото е, че и за много по-малки суми ще има отвличания и рекети!

# 44
Явно в момента е много модерно да заплашваш с отвличане.
Съвсем сериозно са ми изпилени нервите, ще взема да завърша и да си бия камшиците оттука  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт