Връщат ли се "мутренските времена"?

• 5 703
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
Отвлечени хора, пребити манекенки, показни разстрели...
Без да искам даже, ситуацията в момента ме връща 10-15 години назад.
Добре, че си гледам работата и детето и не ходя по заведения, че не ми се мисли там какво става!
"Бандата на Х пребила У защото погледнал накриво гаджето му."
Какво става наистина? Нима се връщат мутренските времена?
Или те просто никога не са си отивали?

Класата която имаше Васко Илиев много малко могат да си мечтаят за нея . 
Сега са само ехо , но звучи силно защото е деградирало на макс .

# 16
Да повъздишаме сега по тази класа, ехххх... размечтах се. Rolling Eyes

# 17
Минз, примерите, които е дала авторката, касаят взаимоотношения м/у самите мутри и техните интереси. Именно там не мисля, че има промяна.

А относно "израстването" им в обществото... ама моля ти се, те одавна се нарекоха "бизнесмени" и дори и медиите не смеят да ги нарекат по друг начин. Така наречената промяна не е от днес, а от момента с "късането на опашките".
Настоящето не е с нищо по-различно от миналото. В миналото някой на тях им е дърпал конците, сега те дърпат конците. Този някой с какво е бил по различен от сегашният някой? Да не мислиш, че старото куче - кукловод не е било във властта на държавата?

# 18
Не знам защо, но в България винаги е властвала силата, простотията, измамата, безскрупулността...Парите също са там, и правата, и правосъдието...независимо как се наричат, как изглеждат, как се държат и как ги наричаме...

# 19
Ще става все по-гадно и брутално.Лошо е когато  кризата вилнее в банковите  сметки и на мутрите.Безпаричието избива на агресия стигаща до садизъм.

# 20
За мутрите дали се връщат не зная, но Европа ни връща 1000 затворници...
Ясно е, че повечето са кокошкари, но и кокошкарите живеят на гърба на данъкоплатците. Кокошкарите е много вероятно и да бъдат разпуснати по-рано... И дори само половината от тези кокошкари след време да се влеят в редиците на мутренските банди под една или друга форма, пак е много... Прекалено много.

# 21
В момента по Нова телевизия говорят за многото отвлечени и безследно изчезнали хора  ooooh!

# 22

Или те просто никога не са си отивали?

Не, никога не са си отивали. Просто се пооблякоха.

# 23
Те никога не са си отивали, само са се развивали  Wink До момента, в който виден техен представител, стана министър - председател. Между другото, преди години и неговата половинка беше пострадала в атентат  Rolling Eyes

# 24
  • някъде другаде
Че те отивали ли са си въобще  newsm78
Това се питах и аз.
Притеснявам се от престъпноста в ежедневието - кражби от домовете , побои над хора за 20-30 лв. и други такива , които нарушават спокойствието на обикновените хора , тези които не се претисняват , че ще отвлекат член от семейството им за откуп./защото мямат милиони за да им ги поискат/.
Не смятам , че е правилно да се отвличат и хора , чийто роднини могат да платят откуп.Ужасно е да държат момчето 41 ден със завързани очи и ръце. Не ми се мисли какви ли мисли са минавали през акъла на това момче.

# 25
Взаимоотношенията между мутрите никога не са били на по-високо ниво от сегашното, така че не смятам, че има някаква промяна.

Хааа...Много бъркаш тук,на по-високо ниво никога не са били,а и няма на къде повече...

# 26
Те никога не са отминавали!

# 27
Никога не са си отивали....

# 28
  • Sofia
Не знам какво разбирате под "мутренски времена"...
Сега нещата са различни - мутрите от преди 15 години натрупаха капитали и са "бизнесмени".
А това, което се случва по улиците е резултат на "слабата" ни държава...

# 29

Сега са само ехо , но звучи силно защото е деградирало на макс .

Joy Joy Joy
Да се смее ли човек, да плаче ли? Я, разясни за какво иде реч за такива като мен, които са далеч от мутренските "класи". 

Общи условия

Активация на акаунт