Какви витамини ви предписаха ?

• 26 441
  • 237
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  Аз подкрепям мнението на частният ти гинеколог, моя също без доказана нужда при изследване на кръвта не предписва витамини. Той казва, че когато нямаш нужда от тях дори могат да навредят, като ранно калциране на костите и така главата става твърда, затваря се фонтанелата рано и др.

# 31
Аз пиех Центрум Матерна след 3-я месец , а преди това само фолиева киселина. Може да ти прилошее от хапчето ако го пиеш на празен стомах.

# 32
  • Видин
Центрум Матерна, ама не бях много редовна в пиенето му  Whistling Дори май още си ми седи полу-пълна опаковка  ooooh!

# 33
Дева + и на мен даде, това за смученето е гаднооо Sick

# 34
Привет !Аз при първата бременност пиех на HIPP-дори в първите месеци не пиех отделно фолиева киселина,защото там имало достатъчно според наблюдаващата ме лекарка .Не са лоши и  те.Сега обаче съм на Центрум матерна,защото смятам ,че има достатъчно от всичко полезно през сезона зима.Знаете ,че през лятото е пълно от изобилие на плодове и каквито искаш зеленчуци.Аз обаче  в началото на бременността също  Sick много,така че ги препоръчвам на тези,които ги пият да не ги пият на гладно!Успех на всички!  Hug

# 35
  • Варна
Аз и с двете бременности първо пиех фолиева киселина и после Центрум Матерна.

# 36
Витамините на  HIPP.  Peace

# 37
Не пия синтетични витамини. Редовният прием на плодове и зеленчуци е напълно достатъчен. Една бременност така изкарах и втора съм на път да приключа по същия начин.

# 38
  • Mediterraneo
В началото само ФК пих, нищо друго не са ми изписвали. А и да ми изпишат, няма да си взема- ежедневно консумирам много плодове и смятам, че това е достатъчно.

# 39
  • София
Аз пиех Vega prenatal, но задължително по време на хранене. Капсули са и не ми се е гадело от тях.

# 40
Пиех "Матерна" и фолиева киселина,по предписание.
Ето и малко инфо за фолиевата киселина ако желаят бременлийките Wink:

http://zdrave.rozali.com/vitamini-zdrave/p9835.html

# 41
Пиех Пре натал и Млтофер (това е желязо за дъвчене, беше мн гадно)

# 42
  • София, център
Матерна. Не съм я пила.

# 43
Пиех Матерна по една таблетка през ден - чувствах се добре Peace

# 44
И на мен ми се гадеше от Центрум Матерна. Преодолях проблема, след като започнах да ги пия вечер преди лягане. Пробвай по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт