Кукър рецепти и програми.

• 625 937
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 110
Иванита, аз не съм махала целият капак а само вътрешната част която се пръска когато готвя.Има две щифчета в долната част леко ги повдигащ и тя се отделя.

# 1 111
  • софия
Иванита- моят е същия модел ,правила ли си сладка -конфитюр?

# 1 112
Да попитам омлетите на пара ли ги правите, или вътре?

# 1 113
Да попитам омлетите на пара ли ги правите, или вътре?
Вътре!

# 1 114
Благодаря. А залепват ли ви нещата? На мен на програма пържене и печене много ми загарят.

# 1 115
Благодаря. А залепват ли ви нещата? На мен на програма пържене и печене много ми загарят.
Не, ти с какъв модел беше....!

# 1 116

Делимано 50 в 1. В началото нямаше проблеми, но сега нищо не мога да опека. Баниците и кексовете са ок, но месата и картофите са проблем. Залепват, трудно ги обръщам.

# 1 117

Делимано 50 в 1. В началото нямаше проблеми, но сега нищо не мога да опека. Баниците и кексовете са ок, но месата и картофите са проблем. Залепват, трудно ги обръщам.
Уф, Делимано, купата е заминала....

# 1 118

Уф, Делимано, купата е заминала....

На външен вид си е ок, няма надраскано. Проверявах тук в магазините, няма, а ако трябва ще си купя нова.

# 1 119
Ми знам ли, имах тиган Делимано...не изкара дълго, започна скоро да залепва....по добре да каже някой който има като твоя кукър?

# 1 120
Мими, нали ти ми даде рецептата за баница и тиква? От там насетне по друг начин не съм ги правила Simple Smile Пък все ще пише и някой с моя кукър Simple Smile Лека вечер.

# 1 121
Мими, нали ти ми даде рецептата за баница и тиква? От там насетне по друг начин не съм ги правила Simple Smile Пък все ще пише и някой с моя кукър Simple Smile Лека вечер.

Ама аз съм забравила, че си с Делимано  Wink Абе я дебни вясой Филипс на пломоция, че да ни дам още рецепти hahaha

# 1 122
Филипса не е ли като тенджера под налягане? Имаме лошо преживяване с такава в родата. Една роднина се подмлади без да се кани. Нещо парата не се изпуснала и цялата върху лицето и.

# 1 123
Филипса не е ли като тенджера под налягане? Имаме лошо преживяване с такава в родата. Една роднина се подмлади без да се кани. Нещо парата не се изпуснала и цялата върху лицето и.
Филипса не е под налягане, тенджерата е тефлонова, здрав материал....моят е най стария, базовия бял модел... Simple Smile

# 1 124
Като сдаде фронта Делиманчо, ще търся Филипчо Simple Smile Ти пази рецептите Simple Smile Гледах аз от сайта на Филипс рецепти, но не са баш същите програмите.

Общи условия

Активация на акаунт