Кукър рецепти и програми.

• 625 990
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 125
Като сдаде фронта Делиманчо, ще търся Филипчо Simple Smile Ти пази рецептите Simple Smile Гледах аз от сайта на Филипс рецепти, но не са баш същите програмите.
А така ....може и някой по готин да измислим Hug

# 1 126
Като сдаде фронта Делиманчо, ще търся Филипчо Simple Smile Ти пази рецептите Simple Smile Гледах аз от сайта на Филипс рецепти, но не са баш същите програмите.
А така ....може и някой по готин да измислим Hug

О, да. Например сам да кълца, да си се пълни и после да сервира. Пък ако мие и чиниите, еха Simple Smile

# 1 127
И аз съм за такъв hahaha
ММ като купихме тоя и правих пълнени чушки ме пита Как ги прави? Еми как му казвам Пълниш чушките и на стю....И той вика М егати кукъра, то като обикновена тенджера hahaha

# 1 128
И аз съм за такъв hahaha
ММ като купихме тоя и правих пълнени чушки ме пита Как ги прави? Еми как му казвам Пълниш чушките и на стю....И той вика М егати кукъра, то като обикновена тенджера hahaha
Тенджера, ама комбинирана, нещо като "кърпичке, дай да ям".

# 1 129
И аз съм за такъв hahaha
Тенджера, ама
комбинирана, нещо като "кърпичке, дай да ям".
Той иска кукъра да ги пълни!

# 1 130
Иванита, аз не съм махала целият капак а само вътрешната част която се пръска когато готвя.Има две щифчета в долната част леко ги повдигащ и тя се отделя.
Ами да де, вътрешния капак. Аз не се изразих правилно. Ще погледна после, че съм сложила кисело мляко да правя.

Не съм правила сладко още, но ще пробвам някой ден.

# 1 131
Аз правя сладко по рецептата на кукъра, захар, плод и на програма jem Simple Smile
Вишневото стана фантастично!

# 1 132
  • софия
Аз правя сладко по рецептата на кукъра, захар, плод и на програма jem Simple Smile
Вишневото стана фантастично!
Да на него съм мераклиика и на боровинково.

# 1 133
  • софия
Без да ми се смеете но и домашна лютеничка искам да си направя в него ,ако някой е правил би ли споделил.

# 1 134
Без да ми се смеете но и домашна лютеничка искам да си направя в него ,ако някой е правил би ли споделил.

Няма нищо смешно във въпроса, аз също се радвам, ако някой сподели.

# 1 135
  • Varna
Ама как не сме се сетили и за лютеничка беее ooooh! TROSHKATA,  браво на теб, даде ни ново задание Laughing bouquet
Иначе сладкото във Фильо у дома го праЙ ММ Grinning То му е кеф де Laughing Оставила съм го твори и да сЪ Фали Wink

# 1 136
Здравейте,мултикукърки Simple Smile Много се радвам и на моята нова придобивка,моделът е  Philips HD 3037. Започнах с готвенето,направо ми се иска всичко да изпробвам. Правих кексчето с шоколад-фантастично,а как се отлепи,без никакъв проблем. Нямаше залепено,нямаше загоряло.После спретнах омлетчета,малииии,по-пухкави и сочни никога не сме яли,още повече ,че аз самата никога не съм правила. Варих и прясно мляко,е,трябваше да го наблюдавам за да не кипне,но пък не загоря,или малкото налепчета по дъното паднаха много лесно. Та така,крада си от ваш'те рецепти,нямам търпение да готвя модерно и вкусно и вместо да кисна отгоре върху печката,да прекарвам времето си с дъщеричката ми. (В момента къкри телешко по рецепта от книжката,а аз си почивам Simple Smile )
Кексчето на коя програма се прави? Обръщаш ли го?
Може ли рецетата за омлетчетата и на коя програма се правят?  bouquet

Малко късно се включвам,но с тези празници.... Simple Smile Та : аз всичко правих по рецепти от книжката, кекса на програма Bake (печене) на 180 градуса за 45 мин. и не се обръща,изпича се равномерно отсякъде,само го изсипваш след това в тортена чиния Simple Smile (буквално изсипваш,защото не залепва). А омлетчетата стават много бързо,за един бърз обяд или вечеря са идеални,пухкави и меки Simple Smile - за един омлет нарязах на ситно колбас (за предпочитане мек),пресен лук и натроших сирене. На програма Boil задавате време за готвене 10 мин. ( не знам защо е на тази програма,но стават перфектни. В упътването пише,че времето започва да се отчита наобратно ,когато течността заври,но понеже тук няма течност,на мен не ми отчиташе време,предполагам така и трябва да бъде. Просто си ги приготвих до готовност и изключих кукъра.) За кратко (минута -две) набързо запържих лука,след това колбаса и сиренето и добавих разбитите със сол яйца (4 бр.,но ще пробвам и с по-малко). Разбърках ,колкото да ги смеся,не да стават бъркани яйца Simple Smile и ги оставям захлупени. След 5-6 мин. добавих отгоре настърган кашкавал. Захлупвате за още 2-3 мин. и изсипвате в чиния ( и те не загарят). Така ги направих аз,но съставките могат да бъдат всякакви според вкусовете Simple Smile.През цялото време чертичките на таймера се въртят,но не отчитат време. Нека и някой друг да каже така ли трябва да бъде,защото аз го пробвах с мляко,след като заври ,наистина започва да отчита,тоест - работи си Simple Smile.

# 1 137
  • плевен
Здравейте,мултикукърки Simple Smile Много се радвам и на моята нова придобивка,моделът е  Philips HD 3037. Започнах с готвенето,направо ми се иска всичко да изпробвам. Правих кексчето с шоколад-фантастично,а как се отлепи,без никакъв проблем. Нямаше залепено,нямаше загоряло.После спретнах омлетчета,малииии,по-пухкави и сочни никога не сме яли,още повече ,че аз самата никога не съм правила. Варих и прясно мляко,е,трябваше да го наблюдавам за да не кипне,но пък не загоря,или малкото налепчета по дъното паднаха много лесно. Та така,крада си от ваш'те рецепти,нямам търпение да готвя модерно и вкусно и вместо да кисна отгоре върху печката,да прекарвам времето си с дъщеричката ми. (В момента къкри телешко по рецепта от книжката,а аз си почивам Simple Smile )
Кексчето на коя програма се прави? Обръщаш ли го?
Може ли рецетата за омлетчетата и на коя програма се правят?  bouquet
Малко късно се включвам,но с тези празници.... Simple Smile Та : аз всичко правих по рецепти от книжката, кекса на програма Bake (печене) на 180 градуса за 45 мин. и не се обръща,изпича се равномерно отсякъде,само го изсипваш след това в тортена чиния Simple Smile (буквално изсипваш,защото не залепва). А омлетчетата стават много бързо,за един бърз обяд или вечеря са идеални,пухкави и меки Simple Smile - за един омлет нарязах на ситно колбас (за предпочитане мек),пресен лук и натроших сирене. На програма Boil задавате време за готвене 10 мин. ( не знам защо е на тази програма,но стават перфектни. В упътването пише,че времето започва да се отчита наобратно ,когато течността заври,но понеже тук няма течност,на мен не ми отчиташе време,предполагам така и трябва да бъде. Просто си ги приготвих до готовност и изключих кукъра.) За кратко (минута -две) набързо запържих лука,след това колбаса и сиренето и добавих разбитите със сол яйца (4 бр.,но ще пробвам и с по-малко). Разбърках ,колкото да ги смеся,не да стават бъркани яйца Simple Smile и ги оставям захлупени. След 5-6 мин. добавих отгоре настърган кашкавал. Захлупвате за още 2-3 мин. и изсипвате в чиния ( и те не загарят). Така ги направих аз,но съставките могат да бъдат всякакви според вкусовете Simple Smile.През цялото време чертичките на таймера се въртят,но не отчитат време. Нека и някой друг да каже така ли трябва да бъде,защото аз го пробвах с мляко,след като заври ,наистина започва да отчита,тоест - работи си Simple Smile.

точно така:ще се въртят чертички,защото да чакаш да заврат яйцата?!,но много се радвам,че си споделила за направата на омлет.И на мен ми е странно на програма Boil  т.е. варене, да правим омлет.
Аз момичета имам Филипс мултикукър още от първите и съм много доволна.Наскоро си купихме къща на село и още не съм си закарала готварската печка.Нямате представа този уред колко ми е полезен за всичко/ готвя,претоплям  и т.н/Варих и мляко - сууупер помощник.
За съжаление още нямам там интернет и ще се включа в дискусиите края на другия месец.
От мен :чаооооо и успехи с кукърчетата.

# 1 138
Здравейте, поръчах си мултикукър Горение. Буквално съм правила 3 неща като още чета и разучавам. Вчера направих зеленчуци на пара, а днес ги направих на програма задушаване. на пара станаха невероятни, а на задушаване също се получи добре, но като гювеч.
Моля да ме посъветвате как да направя тиквички, но да не са задушени, искам да се получат като запечени / т.е. нещо средно между пържени  и запечени/.
Може и да е обсъждано, но не мога да изчета все още всичко.

# 1 139
Искам да попитам дали някой има Делимано Мулти кукър?

Общи условия

Активация на акаунт