Кукър рецепти и програми.

• 626 009
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 140
Искам да попитам дали някой има Делимано Мулти кукър?

Аз имам, мога ли да помогна с нещо?

# 1 141
  • София /Абсурдистан

Аз имам, мога ли да помогна с нещо?
И аз също.

# 1 142
Моля ви дайте ми съвет днес сложих сладко в мултикукъра но изкипя и сега незнам дали да го ползвам или да го занеса в сервиз

# 1 143
Мойто фрикасе обилно кипя в кукъра а беше на 3 дни chef избърсах го и то даже с циф и си го ползвах!За сега без проблем bouquet

# 1 144
  • София
И аз също съм с Делимано 50 в 1.

# 1 145
  • София
Почисти го добре, после го пусни да видиш дали работи. Ако има проблем, носи го в сервиза. Мисля абаче, че няма да имаш никакви пречки да си го ползваш още дълги години.

# 1 146
благодаря за отговорите пуснах го работи но много мирише на загоряло и дими малко но пък си работи

# 1 147
  • София
Здравейте, момичета! Имам нужда от помощ. Как да сготвя леща в кукъра? Остана ми леко сурова, и направо ме е срам. Досега съм правила бобовите само в тенджера под налягане, но откакто си смених котлоните с индукционни, се оказа, че този съд не ми го "хваща" котлонът и затова трябваше да я сготвя тази леща в кукъра. Да, ама не! Не знам как! Моля ви, помогнете ми!!!

# 1 148
  • Пловдив
Лещата се вари бързо и няма смисъл от тенджера под налягане. Това го казвам, като един от най-върлите ползватели на тенджера под налягане.
Тенджерата ти под налягане навярно е алуминиева за да не я хваща индукцията. Повечето съвременни са неръждавейка /аз имам 2 и двете работят на индукция без проблем/.
Леща в кукъра - няма по лесно нещо. Слагаш всичко /аз не правя леща със запръжка и брашно/ без брашно и включваш на програма задушаване /при мен се води задушено и супа/ 40-45 минути и лещата е готова. Аз слагам 1 ч.ч. леща /250 мл./ + другите продукти + вода до деление 6,5-7 на тенджерката за гъста леща, защото не обичам чорбалива.

# 1 149
  • София
Благодаря! Ще опитам тази вечер отново. Моля да ми дадете проверена рецепта и за приготвяне на ориз. Моят уред е Делимано и досега само веднъж пробвах на програма ориз, но нещо не се справихме - или аз, или той.

# 1 150
Чакам да ми пристигне утре (вече днес) мултикукъра Филипс 4749 , та се присъединявам да си крада рецепти от вас.  Heart Eyes

# 1 151
  • Бургас
Имам, но херметик, не 50 в 1. Няколко години вече го ползвам, изключително доволна съм.
Купих си и Филипс, но не е херметик, няма база за сравнение. Херметикът готви лесно, бързо и вкусно.
Затварям и забравям. Кукър, който трябва да обикалям и превключвам програми няколко пъти за едно готвене не е за мен.
И понеже последно ставаше дума за ориз, независимо с какво, на програма за ориз и вода 1:2 в Делимано херметик става чуден. За другия модел не мога да бъда от полза. Във Филипса не съм готвила ориз, там програмата е 40 мин и не ми се занимава толкова време да го обикалям.

# 1 152
Имам, но херметик, не 50 в 1. Няколко години вече го ползвам, изключително доволна съм.
Купих си и Филипс, но не е херметик, няма база за сравнение. Херметикът готви лесно, бързо и вкусно.
Затварям и забравям. Кукър, който трябва да обикалям и превключвам програми няколко пъти за едно готвене не е за мен.
И понеже последно ставаше дума за ориз, независимо с какво, на програма за ориз и вода 1:2 в Делимано херметик става чуден. За другия модел не мога да бъда от полза. Във Филипса не съм готвила ориз, там програмата е 40 мин и не ми се занимава толкова време да го обикалям.

Моят е Делимано мулти кукър - хермитик, но може да се готви и да не е на хермитик. Искам да попитам дали сте готвили ястие и капакът да остава отворен или да слагате продукти по средата на готвенето?

# 1 153
Искам да благодаря на всички, които поствате рецепти и как се готвят в мултикукъра! Все още се уча! Ще Ви чета и ще питам!

# 1 154
Някой има ли този уред и знае ли дали мога да го ползвам вместо фритюрник /дали е достатъчно силен/?
https://www.technomarket.bg/multi-kuker/tefal-fr-490070-09136133

Общи условия

Активация на акаунт