Кукър рецепти и програми.

• 625 714
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 600
Cura, изглежда прекрасно, браво! Simple Smile

# 601
  • Балчик
Супер е станал. Hug

крем не знам какъв е правила баба ти, аз  по принцип я правя без крем точно тази торта. Но ще ѝ върви крем от разбити белтъци или млечна сметана. Peace

# 602
  • В града на тепетата
Момичета , на колко градуса печете сладкиша с компот  Peace

# 603
  • Балчик
Не мога да кажа, програмата за печене  е автоматична и не изписва градуси. На cura_ е същият модел, освен ако не  е пекла на мултиповар и да е настройвала температура, нека да каже тя.

На фурна го пека на 180 гр , ако това ще те ориентира. Или ако си пекла досега кекс или блат за торта, ползвай същата температура.

# 604
  • Гулянци
Сладкиша пекох на выпечка за 35 мин.но другия път ще е към 45 мин. защото ми си иска да има малко повече загар Mr. Green след което го обърнах и го пекох още 25 мин.
И само да кажа, че вкъщи всички много го харесаха и утре пак ще правя

# 605
  • В града на тепетата
Моят кукър е Филипс, пуснах го да пече и му зададох 180градуса, ще го наблюдавам и после ще пиша какво е станало  Simple Smile

# 606
  • Балчик
Сладкиша пекох на выпечка за 35 мин.но другия път ще е към 45 мин. защото ми си иска да има малко повече загар Mr. Green след което го обърнах и го пекох още 25 мин.
И само да кажа, че вкъщи всички много го харесаха и утре пак ще правя

О, а моят за 30 минути покафеня, нали го виждаш на снимката. И тъкмо щях да питам твоят по-малко минути ли го пече.

# 607
  • Гулянци
Джемма, някъде бях  чела, че когато се пече с хартия ставала хубава кафява коричка. Утре ще пробвам и ще пиша.
Сега като се замисля не бях изцедила хубаво кайсиите от сока, даже една ми беше залепнала за дъното и затова  сладкиша ми да е малко блед.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 19:52 от cura-

# 608
  • Балчик
Аз не съм слагала хартия, нали топих маслото там и наредих плодовете отгоре.
Аз обратно на теб- харесвам по-бял, твоят ми изглежда идеален, а моят малко препечен.

# 609
Моят кукър е Филипс, пуснах го да пече и му зададох 180градуса, ще го наблюдавам и после ще пиша какво е станало  Simple Smile
Чакам време, градуси и отзиви за сладкиша на филипса Филипса....??? Късно се прибрах от работа и остава за уикенда1

# 610
  • В града на тепетата
Сладкиша е много хубав, лекичък, прилича ми на реване. На мен на 180гр. за 30мин. леко ми позагоря отдолу, така че го проверете малко преди това как е, иначе след това го обърнах и само за 5мин. от другата страна беше готов.  Peace

# 611
  • Гулянци
Днес тръгнах да правя кюфтенца по чирпански, но съседката ми донесе малко зелен/жълт/боб.
И стигнах до...домашна яхния с кюфтенца, зелен боб и картофи.

Кюфтенцата сготвих на пара за 20 мин. Водата, която беше останала при варенето оставих за разреждане на яхнийката.
На жарка запържих лук, морков, по-късно сложих 3 скилидки чесан, 2 с. л. брашно, 1 не пълна с.л. червен пипер. Прибавих зеления боб и картофите, сипах водичката и доматен сос и пуснах на задушаване за 1 час. Накрая поръсих с копър. Стана много вкусна манджа.
Скрит текст:

# 612
  • Гулянци
Торта Медовик в мултикукър

Скрит текст:
Продукти за блата 2 с.л. мед +1 к.л. сода се смесват в стъклена купа и за 1 мин. в микровелето да се получи оранжева пяна. Прибавя се 80 гр масло до разтварянето му. Разбиват се 2 яйца с 4 с. л. захар до побеляване и се изсипва при охладената смес в купата + 1ч.ч. брашно. Разбърква се и се изсипва в купата на кукъра. Пека на 35 мин. на выипечка. Блата разрязах на 3 части и го намазах с млечен крем: 0,5 л. прясно мляко, 1 яйце, 4 с. л. захар, 1ч.л. ванилов екстракт и 3 пълни с. л. брашно + 70 г. чисто масло. Класическия крем за медовик е подсладена заквасена сметана, но нямах вкъщи и приготвих с млечен крема. Вкъщи много се хареса.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 18:36 от cura-

# 613
  • sofia
Много апетитно изглежда тортата.
Качих си един ап с рецепти, препоръчвам горещо, много разнообразни и актуални, със снимки на процеса.  Казва се Polaris и е за Поларис мултиварки, но са дадени градуси и времена и е лесно да си предвидиш процедурата.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт