Кукър рецепти и програми.

  • 625 778
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 330
  • Мнения: 9 475
мнооого шоколадов брауниз в кукъра  Mr. Green http://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post.html

# 331
  • Мнения: 3
Добър ден,имам едно питане-някой от вас приготвял ли е риба във фолио на пара във мултикукъра?

# 332
  • Мнения: 9 475
ако е на пара - не ти трябва фолио. Аз правих мозък на пара и за 30 мин общо беше готов. Ще ти стане рибата.

от мен, последно правените - пилешки хапки с лучен сос http://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_31.html и воденички в лучен сос





и паста със сос Болонезе, всичко направено в кукъра http://pep-4o.blogspot.com/2014/08/blog-post_16.html

# 333
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
Аз правя риба на пара -20 минути, без фолио, разбира се.

С фолиото няма да е на пара, а ще е в собствен сос. Peace Grinning

# 334
  • Мнения: 3
Аз точно така я искам,във фолио,в собствен сос и ако има нещо друго вътре ще стане прекрасно.Благодаря за отговорите.И да се похваля вече пробвах моя мултикукър Морфи Ричардс и направих прекрасни гювечета със шунка,топено сирене,малко чушки и яйца на пара и останахме много доволни.

# 335
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
А какъв ти е кукъра, та събра гювечета в него?

# 336
  • Мнения: 6 395
Мога ли да бухна гювеча в кукъра ?  newsm78 newsm78 Shocked И в какво готвите кексовете и крем карамела?? Силиконовите ок ли са>?

# 337
  • Мнения: 9 475
и защо ще бухваш гювеча в кукъра? С каква идея? 
Кексовете се готвят/пекат  в самия вътрешен съд,  а крем карамела - в огнеупорни чашки, или силиконови, друг е въпроса колко ще събре

# 338
  • Мнения: 3
Не си ме разбрала правилно-малки гювечета от огнеупорно стъкло за крем карамел

# 339
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
 Grinning Аа, не съм те разбрала,защото това не са гювечета, сега вече е ясно. Hug

# 340
  • Мнения: 2 152
Grinning Аа, не съм те разбрала,защото това не са гювечета, сега вече е ясно. Hug

Малии- не си я разбрала! И как да я разбереш кат тя не е наясно

# 341
  • Мнения: 164
Ориз с патладжан и кайма в мултикукър

http://vkusnosbobi.blogspot.com/2014/10/blog-post.html



# 342
  • Пловдив
  • Мнения: 1 158
не публикувам рецепти, защото отрих , че всичко става в мултикукъра - просто е и е по лесно и по вкусно http://www.ollagm.net/olla-gm-d-6l-funcion-freidora-tapa-horno.html
Онзи ден варих шкембе и език на високо налагяне за 1 час - ами стана... мммммм като масло се топеше в устата , после половината ги направих на супа , а другата половина ги запекох по халогения капак http://www.la-cocimix.com/tapa-horno-y-cestillo-vapor.html с масло,
преди това правих грах с джолан - пак стана вкусотия , предната седмица правих турска манджа резени патладжан , лук тиквичка се редуват с кюфте залива се с доматен сок + чер пипер и дафинов лист и за 30 мин стана разкошотия.
Най голямото удоволствие е че не се въртиш около тенджерата нищо не кипи и нищо не се цапа
Имам забележки само по функцията пържене  Sad ами не държи постоянно достатъчно висока температура за да пръжнеш дроб например , но за това си ползвам газовия котлон  Laughing

# 343
  • Мнения: 33 516
Вярно е за пърженето Мама Галя, снощи пържих сафрид, еми не беше добре, то поддържа равномерна температура но сравнително ниска...не е добре за пържена риба! Simple Smile  chef

# 344
  • София
  • Мнения: 102
И аз не съм доволна от функцията "пържене" на моето НЕО. Температурата е ниска и не се получава добре.

Общи условия

Активация на акаунт