Кукър рецепти и програми.

• 625 794
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен,и аз си купих кукар ама май сгреших че е на Делимано!!!
Направих кекс -стана много вкусен,само това съм правила с него!!!
Не си сгрешила, те всички са на един принцип...

# 316
Нямам програма хляб, имам просто печене 45 минути е програмата. Меся го в хлебопекарната или в робота, оформям топка и слагам в кукъра, пускам леко да се затопли и  изключвам. след около 30 мин е втасало и пускам програма печене. Това е.

Ето от тази снимка в хлебопекарната на втасалото тесто нататък са останалите:
http://djemma.snimka.bg/cooking/multivarka.451871.16323326

Отгоре няма как да стане при мен с коричка. Вариантът е да обърна хлебчето и да се запече и от другата страна, както направих с тутманика.но ние не обичаме хляб с дебели препечени кори и резултатът ни устройва.
момичета,а защо направо не си печете хляба в хлебопекарната ,без да имате главоболия,дали щее стане или не

Тук имам и още едно хлебче, по друга рецепта:
http://djemma.snimka.bg/cooking/multivarka.451871.18055674

# 317
  • Балчик
Eliza Grebenarova, не разбрах, защо ме цитираш? newsm78

# 318
  • на втория етаж
Нежно, сочно, печено в кукър:

http://sladkoisoleno.blogspot.com/2014/07/panasonic.html

# 319
  • Varna
lina kaz,
Благодаря ти,  за чудесната и лесна рецепта  bouquet За утре съм спасена от мислене какво да сложа на моите домашни любимци Grinning

# 320
Здравейте имам молба. АКо някой може да ми помогне ще съм много благодарна.
Подариха ми Мултикукър на Тефал 8 в 1 (той има 8 програми а именно бял ориз, бърз ориз, кафяв ориз, зърнени, овесени ядки, бавно готвене, готвене на пара и десерти) не мога да разбера на коя програма какво да готвя като например на коя да пържа, на коя да готвя супа и т.н На другите уреди програмите са конкретни и ясни, и е по лесно, а за начинаеща като мен е трудно, още повече, че нищо не намирам в нета като първоначално обяснение за този уред...

# 321
Здравейте имам молба. АКо някой може да ми помогне ще съм много благодарна.
Подариха ми Мултикукър на Тефал 8 в 1 (той има 8 програми а именно бял ориз, бърз ориз, кафяв ориз, зърнени, овесени ядки, бавно готвене, готвене на пара и десерти) не мога да разбера на коя програма какво да готвя като например на коя да пържа, на коя да готвя супа и т.н На другите уреди програмите са конкретни и ясни, и е по лесно, а за начинаеща като мен е трудно, още повече, че нищо не намирам в нета като първоначално обяснение за този уред...

Този модел ли е ?
Скрит текст:

Имам го същия и подобни са ми затрудненията с използването му  Confused
За печене на месо пускам програмата за десерти и го проверявам периодично, за яхнийки и други ястия-  програма "бързо готвене".
Горе-долу се справям, опитвам ту в един, ту в друг режим. При мен менюто и книжката са на испански, а рецептите от книжката не ми харесват.

# 322
Да такъв е уреда. Значи не само аз имам затруднения Simple Smile Моята книжка е на български ако искаш мога да сканирам и да ти пратя, но ти щом си готвила вече значи си минала етапа за начинаещи Simple Smile

# 323
  • Пловдив
четох рецептите  newsm78
идеята на този робот не е ли да му сложиш всичко и той да сготви, повечето рецепти са в стил включвам на тази програма 15мин слагам еди какво си , после привключвам на друга добавям еди какво си ....... ми то си е пак въртене около тенджерата така  Tired

аз искам такова чудо с идеята да готви сам  Laughing

# 324
четох рецептите  newsm78
идеята на този робот не е ли да му сложиш всичко и той да сготви, повечето рецепти са в стил включвам на тази програма 15мин слагам еди какво си , после привключвам на друга добавям еди какво си ....... ми то си е пак въртене около тенджерата така  Tired

Не ги чети. Laughing Аз не спазвам никакви рецепти и си експлоатирам машинката с пълна пара.

# 325
Очите на  ламята  Laughing от мен.    http://pep-4o.blogspot.com/2014/07/blog-post_27.html   или мини рула стефани, или пълнено кюфте, или шотландски яйца.   Всичко се слага наведнъж и се готви

# 326
четох рецептите  newsm78

Аз също не се въртя край филипса, слагам всичко и настройвам програмата, то ако е за въртене имам си тенджера и котлон, Госпожа Стихийно Бедствие от другия форум дава чудни рецепти от типа на слагаш всичко и забравяш Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Здравейте, някой пробвал ли е конфитюр в кукара  по  рецептата от книжката ли да го правя?
Защото ми се струва , че захарта ще е много ?
На 1кг плод 0,500 захар?

# 328
Здравейте, някой пробвал ли е конфитюр в кукара  по  рецептата от книжката ли да го правя?
Защото ми се струва , че захарта ще е много ?
На 1кг плод 0,500 захар?
Аз съм пробвала в такава пропорция става нормално сладко, но времето според мен е малко, аз го варих два часа като след първите 30 минути го оставяш да ври на отворен капак!

# 329
  • Пловдив
Благодаря така ще го пробвам тогава  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт