Кукър рецепти и програми.

  • 625 814
  • 1 344
  •   2
Отговори
# 300
  • Мнения: 30
Аз правих сладко с купешки ягоди,но не в кукъра и пак си стана по-течно.Тая година от толкова много дъжд няма как да не стане такова,те са едни воднисти и нямат никаква сладост ... Confused

# 301
  • Мнения: 50
Да се запиша, за да следя темата.  bouquet

# 302
  • Мнения: 7 118
на програмата за сладко го варих, но на затворен капак...да не би това да е проблема Rolling Eyes Моето направо се стича  ooooh!
Да това е проблемът, затворения капак, не си чела добре в рецептата! пише че кукъра се наглася на програма сладко и се пуска на време 1,30 мин, което не е вярно. Времето е два часа но трабва на 30 минута да отвориш капака, за да може да изври водата, в рецептата също пише на отворен капак! Simple Smile

те някои рецепти така "разбираемо" са написани, а и като четеш за секунда, понеже едно дребно същество иска цялото ти внимание, става супер комбинация  Joy Благодаря!  Hug

# 303
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
Аз правих сладко с купешки ягоди,но не в кукъра и пак си стана по-течно.Тая година от толкова много дъжд няма как да не стане такова,те са едни воднисти и нямат никаква сладост ... Confused



Воднистото е от времето на варене, вариш до желаната гъстота, много е просто.

Някои в престараването си да не ползват захар, също постигат тоя ефект. Пропорциите са 1 към 1 плод и захар. при сухи плодове и 1 литър вода. Peace

# 304
  • Мнения: 30
Ми не е толкова просто  Rolling Eyes ,никога не слагам вода, винаги съотношението плод към захар е 1:1 в килограми, 15 минути след като е почнало да ври махам плодовете и варя само течността до сгъстяване,но ето първата ми доза тази година не стана.Преди две години имах лош опит със захар "Захира" след 4 часа варене така си и остана течно. ooooh!


Искам да направя пресни картофки в кукъра, но да са с препечена коричка като печени във фурна,като количеството да е 1,5-2 кг,че у нас много се ядът.Все ми стават ,като задушени с леко препечени  Tired

# 305
  • ЯМБОЛ
  • Мнения: 1 094
                Такова количество картофи наведнъж изобщо няма да стане.Мога да ви предложа моят вариант-режа картофите на кубчета с големина почти като за мусака,слагам на програма пържене,но първите 5 минути капакът е затворен,после го отварям.Картофките са мекички вътре,но препечени отвън-предварително овкусявам с любимите подправки.Стават и за по-кратко време,защото са дребнички.

# 306
  • Мнения: 30
  Ммм,звучи вкусно ще ги пробвам и така   bouquet

# 307
  • Мнения: 33 521
Аз пък ги правя  първо на пържене и след това на задушаване и накрая слагам копър но не са кило две а по малко Simple Smile

# 308
  • Мнения: 9 475
здравейте, дами.
А огретен правили ли сте вътре ? И такива запечени, със заливка отгоре? Тъй като е дълбок съда, как вадите цяло парче? Че у нас това е важно, на човека порцията да е цяла  ooooh! не лъжица по лъжица

# 309
  • Балчик
  • Мнения: 9 288
Ми не е толкова просто  Rolling Eyes ,

Няма да споря, но за мен е просто. Всичко е въпрос на опит и преценка.

# 310
  • Мнения: 9 475
здравейте, дами.
А огретен правили ли сте вътре ? И такива запечени, със заливка отгоре? Тъй като е дълбок съда, как вадите цяло парче? Че у нас това е важно, на човека порцията да е цяла  ooooh! не лъжица по лъжица

отговорих си на въпроса  Laughing направих го, оставих го да изстине добре вътре. Патладжан пармиджано. Документация утре, а това са първите ми бутчета - чеснови, с плодова бира.  Много съм доволна и от вкуса и от времето, за което се получиха

http://pep-4o.blogspot.com/2014/06/blog-post_27.html

# 311
  • Мнения: 9 475
ето ми го и патладжана, уникално вкусно стана  Laughing

http://pep-4o.blogspot.com/2014/07/melanzane-alla-parmigiana.html

# 312
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
Ето и моята проба в мултикукър - капоната - любимата ми лятна манджа:



http://sladkoisoleno.blogspot.com/2014/06/panasonic.html

А това е от вчера - кекс "Зебра". Много добре се получи.

# 313
  • Мнения: 1
Здравейте и от мен,и аз си купих кукар ама май сгреших че е на Делимано!!!
Направих кекс -стана много вкусен,само това съм правила с него!!!

# 314
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
Ето го и кексчето "Зебра" с рецепта:



http://sladkoisoleno.blogspot.com/2014/07/blog-post.html

Общи условия

Активация на акаунт