Кукър рецепти и програми.

• 625 861
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 285
Да, малко е варено, има излишна течност. Peace
Джема час и тридесет минути е малко така ли, тогава колко време трябва да го варя, програмата по подразбиране е 2 часа, освен втората партида да пробвам така, а предните три буркана ще ги сипя наново в кукъра и ще го доваря
дано не стане бъркоч!

# 286
Щом по пидразбиране е 2 часа ти защо го дръпна по рано явно е недоварено

# 287
Не не Звезден прах рецептата в книжката на кукъра е 1,30 мин, но нали знаеш че всяка програма има време по подразбиране, примерно бойл е 30 мин. но аз четох рецептата...за друг път ще знам...
Върнах и вчерашните буркани и го сгъстих още малко, излязоха 4 буркана....ммм божествено!
Който не е правил да знае че на 1,30 мин става рядко и да го вари 2 часа!

# 288
  • Varna
И при нас стана рядко, ама много вкусно.
Той мъжът ми се вихри да го приготвя, та не мърмаросвах много, много, че другият път, пак той да твори Wink Сам достигна до това следващият път да се вари 2 часа, но той винаги стриктен и затова не ме послуша като му казах малко да увеличи времето за варене.

# 289
И при нас стана рядко, ама много вкусно.
Той мъжът ми се вихри да го приготвя, та не мърмаросвах много, много, че другият път, пак той да твори Wink Сам достигна до това следващият път да се вари 2 часа, но той винаги стриктен и затова не ме послуша като му казах малко да увеличи времето за варене.
точно така, трябва само да ги хвалим...че белкем се размърдат малко!

# 290
Zdraveite malko izvan temi4kata no iskam da popitam damite tuk niakoi polzva li DELIMANO MULTIKUKAR koito e novia za6toto az sam si pora4ala 2 ,ot koito edinia e za podarak .Gotvi mn vkusno i naistina e za broeni minuti ot kakto go imam ne sam spriala da gotvia na nego i pe4kata e zabravih ,no imam edin problem ne mi otbroiava minutite  nito na edinia nito na drugia obadih se smeniha mi go edinia bez problem ,no i toi po sa6tia na4in pak se obadih i nemogat da mi pomognat ne sa 4uvali za takav problem dosega i mai pak 6te go smeniam .Chetoh na drugite dami 4e ne iksali da smeniat az niama ne6to koeto ve4e da niamam ot tazi firma i vse taka se polu4ava 4e smeniame dori i matraka mi e na tiah .Molia ako niakoi go ima neka mi pomogne 4e neznam ve4e kam koi da se obarna i zatova dnes vleznah tuk i dori se registrirah ako niakoi slu4aino moje da mi pomogne .Blagodaria vi Simple Smile

# 291
  • Балчик
Zdraveite malko izvan temi4kata no iskam da popitam damite tuk niakoi polzva li DELIMANO MULTIKUKAR koito e novia za6toto az sam si pora4ala 2 ,ot koito edinia e za podarak .Gotvi mn vkusno i naistina e za broeni minuti ot kakto go imam ne sam spriala da gotvia na nego i pe4kata e zabravih ,no imam edin problem ne mi otbroiava minutite  nito na edinia nito na drugia obadih se smeniha mi go edinia bez problem ,no i toi po sa6tia na4in pak se obadih i nemogat da mi pomognat ne sa 4uvali za takav problem dosega i mai pak 6te go smeniam .Chetoh na drugite dami 4e ne iksali da smeniat az niama ne6to koeto ve4e da niamam ot tazi firma i vse taka se polu4ava 4e smeniame dori i matraka mi e na tiah .Molia ako niakoi go ima neka mi pomogne 4e neznam ve4e kam koi da se obarna i zatova dnes vleznah tuk i dori se registrirah ako niakoi slu4aino moje da mi pomogne .Blagodaria vi Simple Smile

Orewrtmdjrhgs. Uemner.NSkfjwioewe.

П.П Каквото разбрах, това отговорих.

# 292
Zdraveite malko izvan temi4kata no iskam da popitam damite tuk niakoi polzva li DELIMANO MULTIKUKAR koito e novia za6toto az sam si pora4ala 2 ,ot koito edinia e za podarak .Gotvi mn vkusno i naistina e za broeni minuti ot kakto go imam ne sam spriala da gotvia na nego i pe4kata e zabravih ,no imam edin problem ne mi otbroiava minutite  nito na edinia nito na drugia obadih se smeniha mi go edinia bez problem ,no i toi po sa6tia na4in pak se obadih i nemogat da mi pomognat ne sa 4uvali za takav problem dosega i mai pak 6te go smeniam .Chetoh na drugite dami 4e ne iksali da smeniat az niama ne6to koeto ve4e da niamam ot tazi firma i vse taka se polu4ava 4e smeniame dori i matraka mi e na tiah .Molia ako niakoi go ima neka mi pomogne 4e neznam ve4e kam koi da se obarna i zatova dnes vleznah tuk i dori se registrirah ako niakoi slu4aino moje da mi pomogne .Blagodaria vi Simple Smile
Izviniavai che sam pisala po tozi nachin no klaviaturata mi niama kirilica i ako e tolkova problem 6te se pomacha da napi6a  :)ne6to

# 293
Izviniavai che sam pisala po tozi nachin no klaviaturata mi niama kirilica i ako e tolkova problem 6te se pomacha da napi6a  :)ne6to

# 294

ок явно ще трябва да се пома4а малко защото на клавиатурата нямам бг и ми е мн трудно да пиша имам проблем с делимано мултикукар не ми трагва таимера и се обаждаме ве4е три ми сменят и неможем да разберем в нас ли е при4ината или нещо не правим както трябва ако можете да ми помогнете моля и от там немогат да ни помогнат и 4ожек немогат да ни изпратят ако вие знаете моля помогнете ми и дано сега сте ме разбрали ина4е ужасно вкусно готви и сам мн доволна неискам да го вра6там ,но ако немога да го  пусна ще се наложи .Благодаря

# 295
  • Балчик
А, така е малко по-разбираемо, но не мога да помогна. Нямам наблюдения върху този модел.

# 296
правих сладко от ягоди, стана рядко като вода, а оставих програмата на 2ч и после още 30 мин доварих и пак е същата работа Rolling Eyes

# 297
иска още варене, скоро Зуз го коментирахме в другата тема. На каква програма го вари. Проверката дали е готово се извършва по следния начин. В чиния капваме една капка от горещото сладко, тя не трябва свободно да се стича.

# 298
на програмата за сладко го варих, но на затворен капак...да не би това да е проблема Rolling Eyes Моето направо се стича  ooooh!

# 299
на програмата за сладко го варих, но на затворен капак...да не би това да е проблема Rolling Eyes Моето направо се стича  ooooh!
Да това е проблемът, затворения капак, не си чела добре в рецептата! пише че кукъра се наглася на програма сладко и се пуска на време 1,30 мин, което не е вярно. Времето е два часа но трабва на 30 минута да отвориш капака, за да може да изври водата, в рецептата също пише на отворен капак! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт