Кукър рецепти и програми.

• 625 896
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 465
С Олята можеш да забравиш за всякакви други уреди, като имаш и капак.
Последно правих сьомгата под налягане в олята.
Сложих на дъното половин чайна чаша вода, зехтни 2-3 с.л и  хубава връзка розмарин, сложих рибата в ето такова приспособление

Включих тенджерата на варене под налягане и като завря и се затвори капака херметично, изключих тенджерата. Тя държи още 25 минути горе долу тенджерата. Извадих рибата беше страхоооооооооооооооооотна.

# 466
  • Varna
Благодаря ви момичета Hug Hug

# 467
........сложих рибата в ето такова приспособление

а те това приспособление от дека е - не съм виждал да се продава в наши магазини?

# 468
  • Някъде там
Добър вечер>Записвам се за да ви следя.От днес съм собственик на новия Делимано
Първото което направих беше супа топчета.Сега пече цяло парче свинско месо.

# 469

Хайде ползвай го със здраве! И споделяй как е, онзи ден гледах презентацията му! Доста ми хареса!

# 470
  • Някъде там
Благодаря. За сега съм много доволна. За  50 мин от 2 парчета цяло свинско  месо се получи това
Месото не съм мариновала. Поръсих с подправка за скара и включих на печене за 50 мин.Обърнах веднъж само.
Още ми е доста мътен но ще свикна.

# 471
Благодаря. За сега съм много доволна.

Със здраве да го ползваш
Малко ми прилича на космически кораб- в сравнение с моя

# 472
Благодаря. За сега съм много доволна.

Със здраве да го ползваш
Малко ми прилича на космически кораб- в сравнение с моя

Бате нали! И мен якоми харесва външния вид, на плота в кухнята ще стои като бижу! Simple Smile  И такъв искаааам! Simple Smile

# 473
Здравейте!Вчера си купих мултикукър Филипс-5 литра.Надявам се като го разуча да ми стане добър помощник.Бихте ли споделили как правите кисело мляко-в книжката пише 1 литър пастьоризирано мляко,но се чудя дали ще стане и със сварено домашно краве мляко?  newsm78 

# 474
Здравейте! Имам спешна нужда от помощ. Взех си кукър на Сапир, но нищо не му разбирам, а упътването е толкова не ясно. Чета форуми, рецепти, обяснения, но явно такъв кукър никой не ползва. Моля, ако някой има или по-някакъв начин е запознат с функциите да помогне, моля.

# 475

И аз тук с Делимано-то. В момента готвим с него пиле яхния по рецептата от книжката. Ще се радвам да разменяме опит и рецепти.   bouquet

# 476
  • Някъде там
Здравейте! Имам спешна нужда от помощ. Взех си кукър на Сапир, но нищо не му разбирам, а упътването е толкова не ясно. Чета форуми, рецепти, обяснения, но явно такъв кукър никой не ползва. Моля, ако някой има или по-някакъв начин е запознат с функциите да помогне, моля.
Качи снимка на кукъра да го видим.По принцип функциите на повечето са почти еднакви.

# 477
  • Някъде там

И аз тук с Делимано-то. В момента готвим с него пиле яхния по рецептата от книжката. Ще се радвам да разменяме опит и рецепти.   bouquet
направих рецептата от първа страница за пицата. Препоръчвам я макар че аз направих свои промени.
Аз съм доволна много.

ето я.Снимката е с телефон.

# 478
Качи снимка на кукъра да го видим.По принцип функциите на повечето са почти еднакви.

Здравейте! Слагам линк към снимка на мултикукъра. Дано се отваря.
http://technika.bg/product/16439/multifunktsionalen-ured-za-gotv … r-sp-1985-b6.html

# 479

Здравейте! Слагам линк към снимка на мултикукъра. Дано се отваря.
http://technika.bg/product/16439/multifunktsionalen-ured-za-gotv … r-sp-1985-b6.html

Ще се радвам, ако успеете да ми помогнете. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт