Кукър рецепти и програми.

• 625 923
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 450
хаа и аз тук, събрахме се новите кукърки Simple Smile
направих супа топчета, винен кебап, печени бутчета с мед и лимон, ориз, зеленчуци, и овесена каша - всичко супер!
може ли като на никога неготвил боб да кажете как да го направя
колко се кисне , вода хвърля ли се? на колко да го сложа и тнт... мерси много

# 451
Боб кисна от предишната вечер, правя го с два вида боб от белият стандартен и малкият шарен боб. Кисна вечерта на другият ден го измивам хубаво. Слагам го за 1 час на стю, да се посвари само боба, след което хвърлям водата, режа паз, лук, сухи чушки, морков  чесън, чубрица , гьозум, всичко това с малко домати и вода точно колкото да покрие зеленчуците и 1 пръст отгоре, обичаме боба плътен. Слагам на още 40 минутки на стю. Отделно се пекат наденици, за тези които не го обичат постен. Мазнина в самият боб- не слагам, няма нужда Peace

# 452
Аз правих Боб с бекон на Мая по ТАЗИ рецепта.
Киснах боба няколко часа, след това заврях боба и хвърлих първата вода,
после всичко останало в кукъра. На мултикукър Arielli програма бавно готвене е 4часа,
на нея готвих боб, един час само боба после зеленчуците и след още час малко бекон и печена наденица.
Аз правя "шейкър" застройка на всички ястия, като в едно бурканче слагам червен пипер,
подправките, зехтин или олио, малко студена вода/ ако сгъстявам и брашно/ правя шейкър
и добавям 20 минути преди края на готвенето.

Страхотен стана Simple Smile

# 453
  • Разпиляна във въображението
може ли като на никога неготвил боб да кажете как да го направя

И аз за това влизам в темата.  Laughing  Накиснах боба от снощи и сега ще видя какво да го правя Simple Smile

# 454
Подариха ми уред за готвене на ронсън http://www.technopolis.bg/b2c/details/829730/P11131201/URED-ZA-G … ENE-ROHNSON-R297-***

дали е нещо като мулти кукър? някой притежава ли подобен уред?

# 455
  • Varna
Това е халогенна тенджера. Има и тема за нея в Маммата. Там си я наричаме НЛО Laughing

# 456
Точно така
или аерогрил
Или халогенна фурна
Много удобно нещо

# 457
Ей не ме подстрекавайте сега и с тази халогенна фурна, че ако купя и нея моят мъж ще се обеси вече hahaha Ама иначе като лапа топли манджи е доволен! hahaha

# 458
  • Varna
Мимке,
Аз, така съм ги наредила двечките върху голямата фурна Wink

# 459
Мимке,
Аз, така съм ги наредила двечките върху голямата фурна Wink
Двечки ама при мен ще станат трички, имам и мултикукър и слоукукър! Joy

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 22:03 от mimi.7299

# 460
# 461
  • sofia
Аз слоукукъра си го подарих понеже мултито има и такава функция, а сега много искам халогенен капак, ще си завърша комплекта идеално.

Сьомгата на пара само, без подправки без нищо стана чудно вкусна, да се ненадяваш!

# 462
Аз слоукукъра си го подарих понеже мултито има и такава функция, а сега много искам халогенен капак, ще си завърша комплекта идеално.

Сьомгата на пара само, без подправки без нищо стана чудно вкусна, да се ненадяваш!

ами това си е класика - сьомга на пара - само да й уцелиш времето

# 463
  • Varna
Дайте съвет, колко време за сьомгата на пара, моля  Praynig до сега не съм готвила сьомга на пара в кукърчето.

# 464
  • sofia
Ами зависи от дебелината на парчетата според мен, от 15 до 25 мин. Последната я правих на 25 и беше ОК

Общи условия

Активация на акаунт