Кукър рецепти и програми.

• 625 918
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 080
Ох има много тънкости  newsm78 уж прости ама....... млякото да е топло ама не баш  Joy като си топнеш пръста в него да е горещо ама да не пари  Laughing на 1 литър към 3 с.л. кис мляко слагам аз и да се разбие добре с прясното и да не е чак толко маслена подквасата към 3.6 процента не повече ,че от едно 7 процента после правих крема сирене  bouquet Честно не съм най добрия съветник ,един път ми става ,един път не става  Hug проба- грешка  и не се отказвам ,това е!

# 1 081
Здравейте! Отскоро съм с мултикъкър Филипс, снощи сложих да квася мляко. Обаче днес хич не съм впечатлена от резулатта  Confused Не е гъсто, хем 8 часа стоя. Правих по рецептата от книжката. МОже ли да споделите как го правите и става ли ви гъсто, хубаво мляко? Аз ползвах уж прясно мляко от ферма, а за закваска - кисело мляко на Вършец, домашно. ..очаквах по-добър резултат...
Леко загрявам прясното мляко, на един литър прясно слагам пвече от половин кофичка кисело, най хубаво става с Ралица! Hug

# 1 082
  • Ст.Загора
Моята мярка е на един буркан с винтова капачка , една супена лъжица кисело мляко . Не трябва да е много горещо , разбива се добре и / аз поне така си го правя , завивам в едно родопско одеяло , за 6-7 часа / , в къкура правих само веднъж и се получи добре . Само да знаете , колкото повече закваска слагате по кисело става млякото , и друго след като го извадите от кукъра трябва да престои в хладилник поне една нощ , тогава се стяга . За закваска използвам кисело мляко на Боженци 4% или на Домлян 4.5% .

# 1 083
Адаш вярно е, в хладилникаптрябва да де дложи, да стегне Simple Smile

# 1 084
Аз купих домашно прясно мляко и за подкваса ми дадоха едни пакетчета зелени ,това били живи бактерии  Joy брей!!! Е сега го сложих в кукъра пък да видим  newsm78

# 1 085
  • Ст.Загора
Аз купих домашно прясно мляко и за подкваса ми дадоха едни пакетчета зелени ,това били живи бактерии  Joy брей!!! Е сега го сложих в кукъра пък да видим  newsm78
Стефи, откъде се взимат тези живи бактерии, само съм чувала съм за тях . Как ти се получи млякото ?

# 1 086
  • Бургас
Кисело мляко правя с донесено от Турция. Пробвах тук различни марки, но не се получава. И така си запазвам и пренасям, ще видя докога ще имам.

# 1 087
Страхотно мляко стана ! Бях резервирана!Купих и млякото и пакетчетата от един био магазин млекарница от Пазарджик.Млекарницата я зареждат от ферма от с.Мухово не го бях и чула обаче в едни големи хладилни цистерни го зареждат с едно като чешмичка на тях и млякото е невероятно.Маслено и си мирише на мляко ,явно не го разреждат хората .Бутилките ги наляха пред мен  bouquet

# 1 088
  • Ст.Загора
Аз съм от Пазарджик, но живея в Ст. Загора и тук едва ли има такива био магазини . Къде се намира този магазин , поне брат ми да знае , той си хапва само домашно мляко .

# 1 089
На сфетофара на Лидъл посока те-образното кръстовище на адвокатурата около 100 метра след сфетофара .Александър Стамболийски 61.Само жена шофьор може да даде такова обяснение  hahahaТам до млекарницата продават ръчен хляб и винаги има огромни опашки за него.Не знам хляба хубав ли е ,ако прередя опашката ще ме линчуват а нямам време да чакам  Joy

# 1 090
  • Ст.Загора
На сфетофара на Лидъл посока те-образното кръстовище на адвокатурата около 100 метра след сфетофара .Александър Стамболийски 61.Само жена шофьор може да даде такова обяснение  hahahaТам до млекарницата продават ръчен хляб и винаги има огромни опашки за него.Не знам хляба хубав ли е ,ако прередя опашката ще ме линчуват а нямам време да чакам  Joy
Благодаря ти много  bouquet

# 1 091
Здравейте Simple Smile Днес правих мляко с ориз в Делимано мултикукър 50 в 1. Сложих го на програма Млечна каша, стана чудесен. Не е кипял, не е загарял.

# 1 092
Здравейте Simple Smile Днес правих мляко с ориз в Делимано мултикукър 50 в 1. Сложих го на програма Млечна каша, стана чудесен. Не е кипял, не е загарял.

Бихте ли написали рецептата.

# 1 093

1 чаена чаша ориз + 2 чаени чаши вода. Сложих ги на програмата за млечна каша да се позавари оризът. След това добавих 2 чаени чаши прясно мляко, 1 чаена чаша захар ( на мен ми дойде много сладко), ванилия. Доизкарах си програмата, от време на време разбърквах, но не е имало нужда. Приятен апетит Simple Smile

# 1 094
Привет!      Grinning
Вчера си направих и аз подарък Мулти кукър, та се записвам да следя за рецепти  и идеи.

Скрит текст:

1 чаена чаша ориз + 2 чаени чаши вода. Сложих ги на програмата за млечна каша да се позавари оризът. След това добавих 2 чаени чаши прясно мляко, 1 чаена чаша захар ( на мен ми дойде много сладко), ванилия. Доизкарах си програмата, от време на време разбърквах, но не е имало нужда. Приятен апетит Simple Smile
Хареса ми, ще пробвам.    Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт