Кукър рецепти и програми.

• 625 937
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте,мултикукърки Simple Smile Много се радвам и на моята нова придобивка,моделът е  Philips HD 3037. Започнах с готвенето,направо ми се иска всичко да изпробвам. Правих кексчето с шоколад-фантастично,а как се отлепи,без никакъв проблем. Нямаше залепено,нямаше загоряло.После спретнах омлетчета,малииии,по-пухкави и сочни никога не сме яли,още повече ,че аз самата никога не съм правила. Варих и прясно мляко,е,трябваше да го наблюдавам за да не кипне,но пък не загоря,или малкото налепчета по дъното паднаха много лесно. Та така,крада си от ваш'те рецепти,нямам търпение да готвя модерно и вкусно и вместо да кисна отгоре върху печката,да прекарвам времето си с дъщеричката ми. (В момента къкри телешко по рецепта от книжката,а аз си почивам Simple Smile )

# 1 096
Моля за помощ.
Моя близка си купи Фърст -херметика. Не можа да се справи с първото готвене, парата е излизала ,все едно е бил отворен клапана. Тя не успя да ми обясни дали или е бил затворен добре капака  и клапана, затова моля за снимка на затворен клапан. Тя ми беше снимала , но аз не разбрах накъде трябва да сочи палеца на клапана,за да е в затворено положение.
Може ли някой да помогне? Heart Eyes

# 1 097
В момента не мога да снимам, но и не мисля, че ще помогне, защото разликата между затворен и отворен е едва забележима. Нека си поиграе с клапана в различните му положения. Като се мести, се усеща кога пада надолу и кога се вдига. На включен кукър, загрят, да мести и да пробва на кое положение ще спре да излиза парата. В началото, след като загрее и на затворен клапан изпуска малко пара, което е нормално. След няколко секунди - половин минута примерно, спира да изпуска. Ако не спре - да върти леко клапана, докато спре. Може да види и това клипче, някъде в него жената изпуска парата на готовото ястие и там се вижда клапанът и положенията му:

https://www.youtube.com/watch?v=WeUi68RFBFY

А ако капакът не е добре затворен, според мен ще излиза пара отвсякъде  newsm78

# 1 098
Благодаря за включването. Hug
Ще изпратя клипчето.

Снимаха ми клапана в затворено положение- наистина нейния не е бил затворен и затова е излизало много пара. Също я бях посъветвала на следващото готвене,  като почне да излиза парата да завърти клапана-все в едно положение ще се затвори.
Обеща като пробва да ми пише. Simple Smile

# 1 099
http://www.tesco.com/direct/electriq-7-in-1-electric-pressure-co … rd?skuId=313-3259

Мисля,че е херметик? Или бъркам?
Искам да избера нещо за съпруга си, да си улесни готвенето максимално. Simple Smile

А какво означава "porridge"?   

# 1 100
  • Балчик
Ако не бъркам, това е програмата за овесена каша.

# 1 101
Да, благодаря, Джемма.  Simple Smile

# 1 102
  • Ст.Загора
porridge е програма за свинско месо, така е преведено в книжката на Фърст .

# 1 103
  • софия
Момичета моля за помощ от скоро и ние сме с кукър Филипс.
Детенце иска пилешка супа-предварително трябва ли да запържвам -месото  и зеленчуците или само на програма Варене.
И още един въпрос -докато е на дадена програма може ли да се отвори капакът и да долееш примерно или добавиш нещо,продължава ли програмата и таймерът за време или се променят?
Извинявам се предварително 😇

# 1 104
Детенце иска пилешка супа-предварително трябва ли да запържвам -месото  и зеленчуците или само на програма Варене.

Ако искаш може да запържеш месото и зеленчуците . Аз не го правя . Не слагай на варене , че кипи. Аз за супа слагам на варене докато сложа всички продукти на отворен капак , после прехвърлям на задушаване .

И още един въпрос -докато е на дадена програма може ли да се отвори капакът и да долееш примерно или добавиш нещо,продължава ли програмата и таймерът за време или се променят?

Можеш да отваряш и затваряш колкото искаш , програмата си продължава   Wink

# 1 105
  • софия
Детенце иска пилешка супа-предварително трябва ли да запържвам -месото  и зеленчуците или само на програма Варене.

Ако искаш може да запържеш месото и зеленчуците . Аз не го правя . Не слагай на варене , че кипи. Аз за супа слагам на варене докато сложа всички продукти на отворен капак , после прехвърлям на задушаване .

Можеш да отваряш и затваряш колкото искаш , програмата си продължава   Wink
Благодаря ти,мислех си ,че само пърженето е на отворен капак.

# 1 106
Детенце иска пилешка супа-предварително трябва ли да запържвам -месото  и зеленчуците или само на програма Варене.

Можеш да отваряш и затваряш колкото искаш , програмата си продължава   Wink
Благодаря ти,мислех си ,че само пърженето е на отворен капак.
Програмата за супа е задушаване, варенето ври много буйно и изкипява!

# 1 107
  • софия
Благодаря момичета,докато му свикна често ще задавам въпроси.

# 1 108
  • София /Абсурдистан
Здравейте,мултикукърки Simple Smile Много се радвам и на моята нова придобивка,моделът е  Philips HD 3037. Започнах с готвенето,направо ми се иска всичко да изпробвам. Правих кексчето с шоколад-фантастично,а как се отлепи,без никакъв проблем. Нямаше залепено,нямаше загоряло.После спретнах омлетчета,малииии,по-пухкави и сочни никога не сме яли,още повече ,че аз самата никога не съм правила. Варих и прясно мляко,е,трябваше да го наблюдавам за да не кипне,но пък не загоря,или малкото налепчета по дъното паднаха много лесно. Та така,крада си от ваш'те рецепти,нямам търпение да готвя модерно и вкусно и вместо да кисна отгоре върху печката,да прекарвам времето си с дъщеричката ми. (В момента къкри телешко по рецепта от книжката,а аз си почивам Simple Smile )
Кексчето на коя програма се прави? Обръщаш ли го?
Може ли рецетата за омлетчетата и на коя програма се правят?  bouquet

# 1 109
Аз пак  да си повдигна въпроса- как се маха вътрешния капак на филипс 4749. Не намерих да пише в упътването

Общи условия

Активация на акаунт