Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 131
  • 399
  •   1
Отговори
# 120
Имам и аз въпрос към пишещите хомеопати.
Синът ми (на 10г.), от събота вечер е с обрив.След посещение в спешният център снощи, му поставиха диагноза уртикария (обрива действително изглежда като от ужилване от коприва). Сложиха му урбазон в болницата и ни пратиха у дома с Аериус. Ако не се подобрял да сме ходили да го приемат в болница, на системи и т.н.
Към 11 вечерта детето отново се зачерви и аз четейки в нета и домашната ми хомеопатична книга, пред възможността да го заведа в болница, избрах да му дам назначено от мен хомеопатично- Апис Мелифика, 15 СН.
Детето определено се повлиява добре. Обривите спаднаха. Сутринта пак се обрина (изглежда и сухарите му дразнят в момента) и дадох на 20 мин. Апис-а.
Чак за утре обаче имам час за преглед при хомеопат.
Въпроса ми е да давам ли довечера изписаното Аериус (снощи му дадох 1 табл.), или да продължа само с Апис Мелифика.
Благодаря предварително.

Личното ми мение е, че това което правите е ПОДТИСКАНЕ. Алопатите ПОДТИСКАТ с урбазона, а вие с хомеопатичното лекарство. Хомеопатията е доказала успешността си в повлияването на алергични състояния - за целта просто се обърнете към КЛАСИЧЕСКИ ХОМЕОПАТ.

# 121
  • Варна.....
Александър, Ниал, благодаря Ви.
Нищо нямада давам до утре сутрин, когато е прегледа при Класически хомеопат.

# 122
  • София - Варна - Бургас
Александър, Ниал, благодаря Ви.
Нищо нямада давам до утре сутрин, когато е прегледа при Класически хомеопат.

Добро решение. Успех!
  Peace

# 123
  • Варна.....
Благодаря ви за съветите.
Днес вече имахме и посещение при КХ. Според докторката не съм сбъркала като за острото състояние съм дала Апис (това естествено не означава, че трябва да си самоназначавам лечения). Даде на детето лекарство във висока потенция и след месец пак на преглед.

Имам обаче и друг въпрос- баща ми е с Бехтерев, който се отключва от колит, който пък се активизира на нервна почва (или поне е така по неговите наблюдения). Аз от много време го карам да опита да го лекува с хомеопатия и сега сякаш е склонен. Но все пак имате ли наблюдения как се повлияват този род заболявания от хомеопатично лечение. 
И тъй като зная, че не искате да правита реклама на ваши колеги, може ли на лични координати на КХ във Варна, който би му помогнал. (Аз водя децата при Искра Капинчева)

# 124
  • София - Варна - Бургас
tais,

Изпратих Ви на Лични.  Peace

# 125
Александър от 2 седмици лекувам фистула на венеца  с "Хекла лава"15 СН. Вече не нагноява, намали размера си на 50%,зъба обаче  още леко ме понаболява при допир пред деня и най-вече сутрин.Хомеопатката ми каза, да го взимам  през ден по 5 гранулки до 7 декември.
Та въпросът ми е такъв.Консултирах се със зъболекар и според него,  дори и да изчезне фистулата не се знае в зъба има ли бактерии или проблема идвал от нервните окончания.
Предложи ми да отворим зъба, т.е да махне пломбата и да го лекува. Искаше и рентген, но аз не се съгласих.Бременна съм и знам, че е опасно. Забелязвам, че тези фистули си менят местоположението и излизат при стрес или както сега по време на бременност.
Според Вас има ли шанс за излекуване само с хомеопатично лечение или може да се налижи отваряне на зъба?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:43 от Bili

# 126
  • София - Варна - Бургас
бг-баба
Цитат
...Аз, например, когато ми е много тъжно, ама изключително тъжно, до болка - пиша нещо като стихове и там изливам мъката си. Слушам и нежна музика, която драска по душата. И  smile3518 Иначе ми идва някого да го  bash Когато ми е весело и съм в относително равновесие - рисувам и слушам музика  за релакс, медитативна. Ако има подходяща ситуация, непременно  newsm68. Но мисля, че това  не е хомеопатия. Искам да зная има ли други опити освен на Шанкаран в тази посока и как мога да се добера до тях?

Има, като например:
Ароматерапия - лечение с удоволствие

кристалотерапия

МУЗИКОТЕРАПИЯ  

и много други подобни.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 04:45 от Aleksander

# 127
 Добре дошли в No 4 на " ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК "

Очакваме новите ви въпроси.
  Hug  Peace
Много ви моля да ми помогнете,моето момченце е на година и десет месеца от 3 месеца посещава детска ясла и направо вече немога да издържа психически,от както е тръгнал ние нямаме поне 3 седмици присъствие,изкарахме два бронхита,отит и хреми вечни.Проблема при нас е,че нослето му никога не спира,наистина не преувеличавам той е постоянно хремав и колкото и да прочиствам нослето и да капвам капки нищо не ни помага,и всеки път слиза към бронхите и той е на антибиотик,ходихме при специалист УНГ,прегледа ни и каза че носната сливица не е уголемена нито е за вадене 1-2 степен изписа ни хомеопатия капки SILICEA 15CH.пиехме ги но нищо,пихме и EUFORBIUM.за по-остра фаза ни изписа и AGRAPHIS NUTANS 5CH.но положението е същото в момента пак сме хремави и всеки момент очаквам да направи проблем нищо друго му няма няма температура,не му е червено гърлото но нослето не спира,много ви моля ако може да ми дадете съвет,ще съм ви много благодарна!

# 128
Имам и аз въпрос към пишещите хомеопати.
Синът ми (на 10г.), от събота вечер е с обрив.След посещение в спешният център снощи, му поставиха диагноза уртикария (обрива действително изглежда като от ужилване от коприва). Сложиха му урбазон в болницата и ни пратиха у дома с Аериус. Ако не се подобрял да сме ходили да го приемат в болница, на системи и т.н.
Към 11 вечерта детето отново се зачерви и аз четейки в нета и домашната ми хомеопатична книга, пред възможността да го заведа в болница, избрах да му дам назначено от мен хомеопатично- Апис Мелифика, 15 СН.
Детето определено се повлиява добре. Обривите спаднаха. Сутринта пак се обрина (изглежда и сухарите му дразнят в момента) и дадох на 20 мин. Апис-а.
Чак за утре обаче имам час за преглед при хомеопат.
Въпроса ми е да давам ли довечера изписаното Аериус (снощи му дадох 1 табл.), или да продължа само с Апис Мелифика.
Благодаря предварително.
И моето дете сега е с уртикария и я лекувам с Апис Мелифика. Peace

# 129
  • София - Варна - Бургас
 Добре дошли в No 4 на " ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК "

Очакваме новите ви въпроси.
 Hug  Peace
Много ви моля да ми помогнете,моето момченце е на година и десет месеца от 3 месеца посещава детска ясла и направо вече немога да издържа психически,от както е тръгнал ние нямаме поне 3 седмици присъствие,изкарахме два бронхита,отит и хреми вечни.Проблема при нас е,че нослето му никога не спира,наистина не преувеличавам той е постоянно хремав и колкото и да прочиствам нослето и да капвам капки нищо не ни помага,и всеки път слиза към бронхите и той е на антибиотик,ходихме при специалист УНГ,прегледа ни и каза че носната сливица не е уголемена нито е за вадене 1-2 степен изписа ни хомеопатия капки SILICEA 15CH.пиехме ги но нищо,пихме и EUFORBIUM.за по-остра фаза ни изписа и AGRAPHIS NUTANS 5CH.но положението е същото в момента пак сме хремави и всеки момент очаквам да направи проблем нищо друго му няма няма температура,не му е червено гърлото но нослето не спира,много ви моля ако може да ми дадете съвет,ще съм ви много благодарна!

Нищо чудно, че няма ефект, след като се предписва по един симптом. По-добре, се консултирайте при класически хомеопат.  Peace

# 130
  • ES
Здравейте,
имам въпрос, лекува ли се с хомеопатия камъни в бъбреците?
Btw, Александър, 4акам да ми изпратиШ на ли4ни телефон на класи4ески хомеопат/и в Сливен.  Crossing Arms

# 131
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,
имам въпрос, лекува ли се с хомеопатия камъни в бъбреците?
Btw, Александър, 4акам да ми изпратиШ на ли4ни телефон на класи4ески хомеопат/и в Сливен.  Crossing Arms

Има шанс, докато още са песъчинки или малки, но най-добро е профилактичното действие на хомеопатията, с чиято помощ може да се предотврати рецидив.

# 132
Нормално ли е при остър случай да се изписва лекарството в потенция 200  СН няколко пъти дневно.Тази потенция не се ли дава еднократно?

# 133
  • София - Варна - Бургас
Нормално ли е при остър случай да се изписва лекарството в потенция 200  СН няколко пъти дневно.Тази потенция не се ли дава еднократно?

Не ми е познат случая и не бих могъл да кажа конкретно, но разбира се има и изключения на правилата. Зависи кой и с каква идея ги прилага?...  Peace

# 134
Може ли хомеопатично лекарство да отключи рак?

Общи условия

Активация на акаунт