Re: ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК - 4

• 43 142
  • 399
  •   1
Отговори
# 135
здравейте.лекувам се с хомеопатия от 2години.лекувам нещо като депресия.последно си  взех лекарството преди месец и половина-calcarea carbonica.лошото е че на 5-тия,6-тия ден ме хвана грипа-по точно умора,отпадналост и  запушен нос.моята хомеопатка ми каза да взема стиримар за нос и витамин ц..незнам защо обаче от тогава хич не се чувствам добре.сега имам и един стомашен проблем.отидох на лекар по спешност и ми изписа лекарства.въпроса  ми е,ако ги приема ще ми навреди ли нещо или не пречи?!

# 136
  • София - Варна - Бургас
Може ли хомеопатично лекарство да отключи рак?

Абсурд! Напротив, хомеопатията е най-добрият и май единствен метод за профилактика на раковата предиспозиция. А и всекидневно по света вкл. и в България чрез хомеопатично лечение биват спасявани пациенти с вече отключен рак.

Преди месеци в Раковата болница стана фурор, когато чрез хомеопатия беше излекуван болен в четвърта степен!
 Разбира се това са единични случаи, но в начален стадий вероятноста за успех е многократно по-висока.
  Но пак повтарям, най добро е профилактичното действие на хомеопатията и това е наше ежедневие. Добрият хомеопат лесно разпознава карцинозиновата предиспозиция и чрез индивидуално хомеопатично л-во извежда пациента от опасната зона, където някой карциноген може да отключи рака - в безопасност.
  Раковата предиспозиция се предава наследствено - на децата и внуцитена заболели или починали от рак, а статистиката и в България е ужасяваща: всеки час двама умират от рак.

ЧЕРНАТА СТАТИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ - РАК
http://herbalife-bulgaria.dir.bg/_wm/basic/?df=694399&GDirId … 57396de2fc85a8a84
Цитат

Увеличава се заболеваемостта от ракови заболявания в България и прогнозите показват, че тя ще продължава да нараства. Тенденцията на смъртността също е към нарастване, каза още доц. Валерианова. По думите й, темповете на нарастване на смъртността обаче са по-малки от темповете на нарастване на заболеваемостта. Днес в България има 16 000–17 000 смъртни случая от злокачествени заболявания. „Общо болните в нашата страна от рак, които се водят в националния раков регистър са 300 000”, каза още доц. Валерианова. Тя обясни, че очакванията на Световната здравна организация са да има 50-процентово нарастване на новите случаи на ракови заболявания.

# 137
  • София - Варна - Бургас
здравейте.лекувам се с хомеопатия от 2години.лекувам нещо като депресия.последно си  взех лекарството преди месец и половина-calcarea carbonica.лошото е че на 5-тия,6-тия ден ме хвана грипа-по точно умора,отпадналост и  запушен нос.моята хомеопатка ми каза да взема стиримар за нос и витамин ц..незнам защо обаче от тогава хич не се чувствам добре.сега имам и един стомашен проблем.отидох на лекар по спешност и ми изписа лекарства.въпроса  ми е,ако ги приема ще ми навреди ли нещо или не пречи?!
Първо споделете защо и как не се чувствате добре, а хомеопата ще прецени как върви лечението.
...Щом е по спешност, трябва да ги вземете!, но се консултирайте и с лекуващият ви хомеопат, нали?

# 138
Защо се предава по наследство? Защото е карциноген ли? Rolling Eyes

# 139
Нормално ли е при остър случай да се изписва лекарството в потенция 200  СН няколко пъти дневно.Тази потенция не се ли дава еднократно?

Не ми е познат случая и не бих могъл да кажа конкретно, но разбира се има и изключения на правилата. Зависи кой и с каква идея ги прилага?...  Peace
Благодаря ти! От всичко четено бях останала с впечатлението,че в това разреждане се дава еднократно,но една приятелка ми сподели,че са изписали на детето и през 4 часа.Това ме учуди,но щом има изключения от правилата съм спокойна Grinning

# 140
Здравейте,не съм писала отдавна,но все нямах време.След нашата висока температура за един ден и по-ниска на другия,както вече ви споделих миналия понеделник ни избиха малко пъпчици,които до вечерта и на другия ден(вторник) станаха доста почти по цялото тяло.В сряда,с много пъпчици по почти цялото тяло,след консултация с вас(Александър и Мечка Малинарка,много ви благодаря) се обадих на педиатърката,да ни види,да не сме шаркосани.Обясних ,че сме имали висока температура,а сега сме с обривчета/пъпчици,но нямаме температура и сме бомба,тя като чу,каза че 100% иска да ни види,но да не ходим до поликлиниката да не заразим някой Grinning,че имаше и ДК,а и там имало много болни и т.н.Каза,че ще дойде вкъщи да го види,но на другия ден,че е много заета,а ние да не излизаме от нас #Crazy  #Crazy #CrazyВ сряда вечер имахме много пъпчици но само по краката newsm78,а в четвъртък сутрин вече почти нищо Crazy.Педито дойде следобед,бебо спеше,чист като бебешко дупе Laughing.Тя го погледна,погледна и каза ми нищо му няма,показах й снимки,каза че няма как да е шарка Sad Sad Sad,а аз се бях зарадвала,че прекарахме някоя ей така набързичко, и по снимките и това,че нямаше и следа от пъпчиците(макар че кожата му е много светла и трудно се вижда на различна светлина).Каза,че може да от нова храна,нова дрешка,нова козметика,нов прах за пране,нови пелени и т.н и т.н.От високата температура,от прегряване,от зъбки...и така,минахме без нищо...А жената поседя,повъртя се около креватчето,поогледа част от подаващите се ръчички и краченца и си отиде Simple Smile.Та така и не разбрахме какво се случи

# 141
Норчи, това ми приличаше на варицела много. Тя тръгва от главата и слиза надолу, като започва да се чисти по същия начин. Първо главата, после надолу. Thinking

# 142
  • гр. София
Здравейте!
Интересува ме дали има някакъв шанс за лечение на 6 см субсерозна миома с хомеопатия и билколечение.
Благодаря предварително!

# 143
Здравейте,

Искам да питам дали продуктите на АкваСорс са по някакъв начин "одобрени" от хомеопатията? Изглежда често хомеопати ги изписват - това ОК ли е в тази наука?

Благодаря!

# 144
Аквасорс няма общо с класическата хомеопатия.

# 145
  • София - Варна - Бургас
Нормално ли е при остър случай да се изписва лекарството в потенция 200  СН няколко пъти дневно.Тази потенция не се ли дава еднократно?

Не ми е познат случая и не бих могъл да кажа конкретно, но разбира се има и изключения на правилата. Зависи кой и с каква идея ги прилага?...  Peace
Благодаря ти! От всичко четено бях останала с впечатлението,че в това разреждане се дава еднократно,но една приятелка ми сподели,че са изписали на детето и през 4 часа.Това ме учуди,но щом има изключения от правилата съм спокойна Grinning
  Зависи кой и с каква идея ги прилага? Ако "идята" му е да го насища химически, както е при алопатичните л-ва, забрави!
  Но ако иска да стимулира по-силно жизнената сила, тогава е допустимо.

# 146
  • София - Варна - Бургас
........................................
...............В сряда вечер имахме много пъпчици но само по краката newsm78,а в четвъртък сутрин вече почти нищо Crazy.Педито дойде следобед,бебо спеше,чист като бебешко дупе Laughing.Тя го погледна,погледна и каза ми нищо му няма,показах й снимки,каза че няма как да е шарка Sad Sad Sad,а аз се бях зарадвала,че прекарахме някоя ей така набързичко, и по снимките и това,че нямаше и следа от пъпчиците(макар че кожата му е много светла и трудно се вижда на различна светлина).Каза,че може да от нова храна,нова дрешка,нова козметика,нов прах за пране,нови пелени и т.н и т.н.От високата температура,от прегряване,от зъбки...и така,минахме без нищо...А жената поседя,повъртя се около креватчето,поогледа част от подаващите се ръчички и краченца и си отиде Smile.Та така и не разбрахме какво се случи.

Ето какво съм написал на 30 Ноември:  
Цитат на: nor4y в Понеделник, 30 Ноември 2009, 20:33
Цитат
Цитат
Надявам се  да не преча на никои,но ми се иска поне да ви кажа какво стана с лекаря.Гърдите са чисти,ушичките са ок,коремчето е ок,само гърлото е малко зачеревенко,дъгичките ...венците ни също са много набъбнали,но едва ли от това сме вдигнали чак толкова висока температура.Изписаха ни сумати средства против температура,да си имаме в домашната аптечка,както и осцилококцинум,тантум верде и витамин Ц,не смятам да давам...Александър въпроса ми е мислиш ли,че може да минем без нищо,само с топла водичка,супички,кърма и т.н.Казах и за обривчетата,каза че може би са от зъбките да не се притеснявам,но сега като го погледнах има малко и по бузките(по принцип е с чувствителна кожа и често,ако не почти винаги има  някакви пъпчици по лицето...),но по тялото не е имал.Тези са в областта на лентата на пелените и нагоре....Те от какво може да са?Александър,идеи?
Aleksander
Цитат

Една от идеите е, че може да са изтласкани от Жизнената му сила - в периферията, сиреч кожата и при всички случаи не бива да се мажат, а да се оставят сами постепенно да изчезнат.

И това се потвърди по един класически начин! Начин обяснен от хомеопатията, за това как жизнената сила изтласква в периферията - кожата, болеста, пък било това и стрес, под формата на обрив, завършващ последно в краката. След което следва... излекуване!
Peace

# 147
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!
Интересува ме дали има някакъв шанс за лечение на 6 см субсерозна миома с хомеопатия и билколечение.
Благодаря предварително!

За имане на шанс - има, но дори и да се отстрани оперативно, тъй като е голяма, хомеопатията ще помогне да няма рецидив!

# 148
  • София
Здравейте,

Искам да попитам дали хомеопатията може да лекува хъркане?  noear

Благодаря!

# 149
Със сигурност , ако причината не е чисто физическа като при мъжа ми например. Почти напълно срастнал хрущял на едната ноздра и доста стеснен на другата

Общи условия

Активация на акаунт