Почитатели на Майкъл Джексън 17 - BEAT IT

• 21 178
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
valq61 ,и там ще я пусна.

# 106
Признавам,че предните дни колкото и да се ядосвах като че ли не беше като днес.Днес много ме натовариха най - вече коментарите  Confused Стаана ми болно,че явно има много хора,които приемат Майкъл по-този начин.Наистина ли света и съзнанието ни е толкова обременено и болно  Cry
...Или може би и повече дори...

Една прегръдка за всички  Hug

И аз като заспи малката започвам с нови сили  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 21:06 от mi6ince

# 107
А на мен защо ми показва друго  newsm78

39.2018%
Michael Jackson, 2001

42.8647%
Christina Aguilera, 2007

# 108
Лелееее,хора,аз докато се наработя вие изписахте 30стр Shocked.Браво на вас,гледам тук цари някаква спортна злоба Laughing,само така!

# 109
  • На брега на реката
Намуших се в един китайски форум за Майкъл  Whistling

Невероятно е , че и при тях коментарите са същите като при нас !!!!

# 110
Момичета, доплака ми се. Дано Майкъл да може да вижда и усеща цялата тази любов,с която целият свят го дарява в момента!

# 111
  • На брега на реката
Както гледам , моят пост е в 2ч през нощта. Е, след 6-7 часа ще има цунами откъм Китай  и за Тинчетата ....лооооооошоооо, много лооооошооооо    help   sport027   wflag    smile3549

# 112
Стаана ми болно,че явно има много хора,които приемат Майкъл по-този начин.Наистина ли света и съзнанието ни е толкова обременено и болно  Cry
...Или може би и повече дори...

Много възможно е пищешия толкова просташки коментари да е само от един човек. Виждам често такива изказвания, това са ограничени хора, които не познават Човека, за който говорят... Нещото, което целят е да изнервят други хора и да привличат внимание. Внимание. Това им е целта.От злоба и завист. Виждам в Youtube фалшиви профили, показващи пълни простотии, обиди, неуважение. ХОРА БЕЗ ЖИВОТ. Дори един тъпак - американски ПОЛИТИК няма да ви показвам как се изказа за Майкъл, дори след като си е отишъл, казвайки, че не е правилно да му отдаваме толкова голяма почит, докато света имал други големи проблеми като хора, имащи нужда от помощ! ТЪПАК! Майкъл направи толкова много за ТЕЗИ ХОРА, той взел да се изказва така... да не говоря за обидите... и това е политик,който би трябвало да покаже уважение... идва ми да го напсувам, но заради Майкъл и вас ще се въздържа (Засега.).Америка е в сериозен риск с такива хора. не исках да ви убивам настроението още повече, но често и на мен ми писва, въпреки че не бива да им обръщаме внимание. Исках да кажа, че го правят от злоба и глупост, хора, просещи внимание. Исках да кажа, че американците са известни с глупостта си. (Глупаците са навсякъде по света,знаете го.) И не бива да се разстройваме заради идиотизма на някои хора. Знам, че Майкъл има страшно много фенове като самите нас, хора, които го обожават и боготворят. Не сме единствени, които му изпращаме толкова любов, бъдете сигурни в това. Спомнете си постоянните трибюти, които правеха по улиците, все още има толкова хора, които пишат "I'm crying for Michael and I love him forever!!!" - има ги в изобилие.
liliyyy, мила... недей да плачеш. Той усеща... винаги е усещал... бях видяла веднъж как е написал на феновете си: "Усещам енергията и любовта ви през стените..." Сега също нищо не би му попречило да усеща всичко, което му изпращаме, цялата любов.
Не се разстройваите, въпреки написаното от мен по-горе... с това исках да кажа, че винаги има идиоти някъде там, важното е да знаем, че много хора го обичат, Майкъл има много повече фенове от Агилера, това е 100% сигурно. Може вота да е хакнат, както каза някой преди мен, и така да е... величието на Майкъл никога няма да може да угасне.
Обичаме Те, Майкъл. Благодарим ти всеки ден за всичко, което си направил за нас, за света! В сърцата на милиони си.  Two Hearts

П.С: Много съжалявам за големия коментар. Имам и още много неща да кажа, но за тази вечер мисля да не обременявам хора с още редове, знам, че е досадно.   bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 21:53 от LoveMJ

# 113
Точно заради такива хора той си отиде.Но тлеещото огънче се разгори ,стана жарава,стана пожар и сякаш се увеличава в сърцата ни ,не угасва.Има обратен ефект.Той е по-жив от всякога.Обичаме те Майкъл.

# 114
  • На брега на реката
Началото на темата е оправено. Нека си припомним това ВЕЛИКО ШОУ, на което я посвещаваме .

Споделете вашите чувства, мисли и вълнения докато го гледахте. Имаме нужда да говорим за него, да го съпреживеем отново.

Нека, който има линк - да го пусне, за да може всеки, пропуснал да гледа 30th Anniversary Celebration - Show Madison Square Garden New York City, New York USA September 7, 2001 да може  да се наслади на магията Майкъл.

# 115
ще има цунами откъм Китай 

Laughing

Страната на изгряващото слънце уведомена ли е? Имаме ли кореспонденти там?

# 116
  • Норвегия
Ето това е то фенската любов... и китайски ще научим заради него!  Mr. Green
kloi, благодаря ти, че им пусна мухата и на тях.  Hug

Аз мобилизирах хора от международен форум с превес на американско присъствие. Насъсках ги с тази снимка, която пуснах като линк и тук на втора страница (но без надписите), експресията е повече от подходяща за случая.

Не се ядосвайте, грубяни и невежи винаги ще има. Подминавайте с мълчание нападките, а ако се сблъскате лично с подобни особи просто им подарете най-слънчевата си усмивка.  Peace

# 117
Да се запиша и аз! Сложих дечурлигата да нанкат и почвам да гласувам.  Hug
 Винаги съм била с убеждението, че Америка не заслужаваше Майкъл.... Close

# 118
  • Linz
Супер сте!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Майкъл ще спечели Peace

# 119
Калина и аз това попитах уведомена ли е страната на изгряващото слънце?
Моля ви който разбира да пише и там! Peace

Общи условия

Активация на акаунт