Почитатели на Майкъл Джексън 17 - BEAT IT

• 21 142
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
 hahaha клои би ли превела Joy

# 271
добро утро и от мен и аз съм много любопитна за превода Joy

# 272
Потребителски коментар на снега в 2009-12-1 11:16:55
Многократно гласуваха много пъти, не знам дали всички валидни гласове?
Това е превод на гугълчето.Лошо явно този сайт е хакнат,не е възможно Crossing Arms

# 273
Да пишем на администраторите  Thinking Ще ни обърнат ли внимание  newsm78
Като ще е състезание да е честно  Peace
Срамота е да въвличат Майкъл в такива долни и нечестни игрички  Naughty

# 274
Девойки,

Нека да ви подкрепя и да повдигна духа на всички гласуващи със страхотното парче на един младеж - момче-нашенче...

Ще се насладите на текста и особено на 1.05 - слушайте внимателно и ще ви стане миличко..!  Да продължаваме да гласуваме!

Обичам ви!

http://www.youtube.com/watch?v=kuRqbOwjMvI

Peace

# 275
  момичета  Hug  Heart Eyes Wink

# 276
Започвам да имам неприятното усещане, че този сайт участва в класация за най-много посещения и ние добре им вдигаме рейтинга  Thinking

# 277
ето още един забеляза че гласовете отиват всичките при оная Агилера.човека пита какво става #Cussing out

# 278
  • София
И  сайта им ме дразни вече- феновете на MJ  имаме още един шанс да изведем MJ на върха

The top-10 finishers will move on to the next round, which begins December 3. But the polling isn't over: Vote for the best MSG concerts of the 2000s - Michael Jackson fans, you have another chance to finish on top!

# 279

Майкъл ще насочи енергията си чрез нас! Но в една честна битка, а тук вече ми е неприятно даже да участвам в такива подмолни игрички Twisted Evil Но няма да спра да гласувам  Naughty

# 280
започва да се качва ох,давайте

# 281
Писахме до админите протестни писма и веднага започна да се качва процента   Stop
Гласувайте
  Peace Peace Peace

# 282
  • Под тепетата
Бони падат бе,незнам от как аз гласувах преди около 30 мин,са паднали  ooooh!

# 283
Незнам Здравче, въртят ни номера та чак свят да ти се завие. Пак ще им пишем и няма да се дадем без бой  #Cussing out

Разкошен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всичко си струва за тази чиста и искрена усмивка

# 284
Добро утро!

Едно видео с много лошо качество, но все пак го вижте - нашето момче забравя за какво е на сцената Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=FcKgnksz3RM

Мишката ми си е починала, почвам да гласувам

Общи условия

Активация на акаунт