Почитатели на Майкъл Джексън 17 - BEAT IT

• 21 166
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
lenitta ,домът се казва '' Рада Киркович '' - там са дечица от 1 до 12клас  и е в края на улицата,която минава точно покрай пл.''Съединение'', една голяма сграда- там положението наистина е зле.Ще се радвам ако се съберем повече момичета и посетим някой дом заедно, а ако се превърне в традиция ще е страхотно  bouquet                                   

# 616
Ето първа част.Паднах от смях Joy

Част 1 –Гленда и Майкъл

Гленда:-Звучиш странно...
Майкъл:- /смях/
Гленда:- Какво прави днес?
Майкъл:- Нищо особено,репетирах...Баща ми се обади и ми поиска половин милион долара /смях/
Гленда:- Какво?
Майкъл:- Да...
Гленда:- Сериозно ли говориш?
Майкъл:- На деня на бащата.
Гленда:- /смях/
Майкъл:- Та Джоузеф ми се обади...
Гленда:- И?
Майкъл:- И хленчейки ми каза:’Опитвам се да се свържа с тебе от три седмици’.И аз казвам ‘Какво искаш?’-‘Сменил си си телефона.’-‘Да,кажи какво искаш.’- Баща ми е минал през 4 души докато се свърже с мене. Аз му казвам ‘Защо пак си задлъжнял Джоузеф?’ И започна да ми говори глупости./Майкъл си преправя гласа на Джоузеф/’ Нали знаеш...ти си ми син...’
Гленда:-/смях/
Майкъл:- /с гласа на Джо/ ‘Нали знаеш че ще ти ги върна,а може и да сключим договор’
Гленда:-Искал ли ти е пари и преди?
Майкъл:- О да,много често. В началото му вървеше с Джо Джаксън Продакшън, когато бяхме малки,но после...той не е добър бизнесмен.
Гленда:- С какво се занимава сега?
Майкъл:- Прави каквото прави /това не го разбрах много/.Винаги,когато искаше пари на заем от мен използваше майка за да ми иска.
Гленда:-Но аз не си спомням.../не го чух добре това/
Майкъл:- Винаги ме караха да им дам пари.Аз казвах ‘ОК,ще дам парите на майка,не на Джоузеф,за да не ги пръсне.’Исега пак ми се обажда и ми казва’Опитвам се да се свържа с теб от 3 седмици-бла бла’ Винаги има да изплаща дългове.
Гленда:- Боже!На деня на бащата!Колко удобно!Какво му каза?
Майкъл:- Казах му ‘Не знам,ще си помисля.Ще ти се обадя .’
Гленда:-Ще му дадеш ли парите?
Майкъл:- Не,няма!
Гленда:- О,неблагодарно дете /смее се/.
Майкъл:- Знам...И започна/с гласа на Джо/’Ако не бях аз,ти нямаше да си това,което си.’ Ей такива неща,нали знаеш...
Гленда:- Боже!
Майкъл:- Винаги ни го повтаря.От малки.’Нали знаете,че ако не бях аз, нямаше да сте това,което сте сега.Ако не бях аз ти сега нямаше да си Майкъл Джаксън.’Ей такива неща.Казвал съм му и преди,защото винаги се караме ‘Това е наполовина вярно.аз израстнах в този бизнес и научих много.Ти направи много за нас в началото и аз съм ти благодарен,но не мога да съм ти длъжен цял живот.Познавам бизнеса по-добре от тебе. Не може постоянно да ми натякваш за това,че си ми дал старт.’После сам станах по-добър от него,защото той непрекъснато проваляше сделки.
Гленда:- Кога за последно работихте заедно. Турнето Победа?
Майкъл:- Да,това беше едно от последните неща, скоито се захвана и го оплеска. Казах му,’Недей се захващай с Дон Кинг’.А той ми каза’Но той е добър бизнесмен.’’Не е’,казах аз.’Той е мошеник’.
Тука е отрязан записа.После продължава.
Гленда:- Значи репетираш цял ден?
Майкъл:-Да доста съм зает.
Гленда:-Нямаш търпение да се качиш на сцена а?
Майкъл:- Да.
Гленда:- /смее се/
Майкъл:-Или ще сме заедно или се махай. Gotta get it together or leave me alone.
Гленда:- Или ще сме заедно или се махай?
Майкъл:-Ако не искаш любовта ми с мен е свършено. If you don’t want my lovin’ I’ll be gone.
Гленда:-Това песен ли е?
Майкъл:-Да. Get it together.
Гленда:-Tвоя ли е?
Майкъл:- Да,на Джаксънс.
Гленда:-Не я помня.
Майкъл:- Gotta get it together or leave me alone. If you don’t want my lovin’ I’ll be gone.
Гленда:- Никога не съм я чувала.
Майкъл:-Трябва да ти я запиша.
Гленда:-Със сигурност има много песни,които не съм чувала.
Майкъл:- Ей,Шадоу/ сянка/.
Кучето му се появява и то започва да се закача с него.
Гленда:-Тъкмо се чудех какво става.Ама че тихо куче.Най-тихото,което съм чувала./смее се/
Майкъл:-Саша все още не се е разлаяла.Когато дойде време за вечеря и не съм си вкъщи казват,че Саша лае като луда,а Шадоу е тиха.Тича,скача нагоре надолу,върти се в кръг/тука не се разбира нещо/
Гленда:-Тя не е единствената!/смях/
Майкъл:-Знам!
Гленда:-Кое те кара така да се забавляваш?
Майкъл:-Някои неща.
Гленда:-Хубави?
Майкъл:-Кати е толкова щура.
Гленда:-Защо?
Майкъл:-Говорехме си и аз направо умирах.Боже!
Гленда:-Умираше ли?
Майкъл:-Да,от смях.Смеех се. Да ти кажа ли?
Гленда:-Да!!
Майкъл:-/смее се/ Имам изстудител за вино./???/Днес е рождения ден на Кати.Та говорихме си,и не знам как стигнахме до тази тема.Говорихме си за бели мъже.
Гленда:-Бели мъже ли?
Майкъл:-/смее се/Да.
Гленда:-Защо?
Майкъл:- Кати е мед. Сестра.Оня ден Ранди се шегуваше с нея.’Имам си предпочитания’каза тя.’Никога не бих спала с бял мъж.’Та за това си говорихме.
Гленда:- Наистина ли?
Майкъл:-И продължава:’Никога няма да спя с бял мъж,защото пенисите на белите мъже са розови или направо червени./смее се/
Гленда:-Аха!
Майкъл:-И вените им се виждат!!!
Гленда:-Боже!!!!
Майкъл:-Тя каза:’Нямам нищо против да общувам с бял мъж,но да легна!!!
Гленда:-Така ли каза?
Майкъл:- Тя е виждала възрастни мъже,нали е мед.сестра.Слагала е катетри.И каза още:’ На старите бели мъже пенисите са сбръчкани и ти трябва да ги издърпваш.’/смее се/
Гленда:- Боже мой!
Майкъл:- Кати каза:’При чернокожите не е така.Даже като остареят,пенисите им не се смаляват.И не са им червени и сбръчкани.’Аз само казах;’О боже!!!’

# 617
# 618
Доста задушевен разговор са имали Майкъл и Гленда hahaha

# 619
Това интервю е  Joy Joy, нямам думи- интересна тема на разговор са избрали Laughing Много благодаря за превода Hug

# 620
      kati-p   напротив -супер си Heart Eyes          Heart Eyes        

# 621
ленита      bouquet  благодаря за труда Hug

# 622
Е,стига бе!!!Такъв кеф ми доставя всичко свързано с Майкъл.Радвам се че ви хареса!!!И още бих превела ама нали съм мама и моето само край мене кръжи и не ми дава да седна на компа,а само да си играем.... Party

# 623
  • Под тепетата
Ленита,благодаря и аз за превода!Прави ми впечатление,това,че е имал куче-нали го е страх...незнам newsm78

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 19:25 от martinka

# 624
И аз така си помислих,като го превеждах.И аз знам че го е било страх.... newsm78

# 625
Наистина ли го е било страх от кучета, той на много снимки държи змии, а от кучета-странно

# 626
lenitta,и от мен   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
В личните видеоклипове на Майкъл има запис на момент в който казва ,че не обича кучето на Елизабет Тейлър ...защото го е страх.Никъде не съм чела ,че е имал кучета,но съм виждала негови снимки с кучета.Много странно.....той на тема секс  е толкова срамежлив а говори по телефона за такива неща и то с омъжена жена???? newsm78

# 627
Съжалявам, че не преведох следващата част, а 3та, но тя ми е доста интересна и реших с нея да се занимавам. Инъче съжалявам и за нескопосания превод, има доста неща, които звучат объркано, това е защото връзката прекъсва и не са написани някой неща.

Част 3:

М: Да...
Г: Мисля, че най-странния разговор беше, когато бях свидетел на разговор между теб и Ла Тоя.
М: О, Боже.
Г: Когато, (неясно) когато тя беше, ъмм.. Когато тя беше охранявана... Предполагам тя беше в хотела, когато се охраняваше. Спомняш ли си?
М: Не.
Г: Не си ли спомняш?
М: Ами, упресни паметта ми.
Г: Мисля (неясно) Мисля, че беше, когато ти беше в Африка. Тогава Джанет се включи по телефона и аз незнам, какво каза, или защо беше толкова разстроена с Ла Тоя. О, мисля... О, знам какво беше, защото тя щеше да каже на Бил.
М: О, да! И Джан беше на телефона и ти беше на телефона и...
Г: Да, спомняш си. Това беше... Неможех да повярвам, че стоя там, бъдейки свидетел на това, беше ужасно. Чувствах се много кофти, мислех си, че трябваше да затворя, но не го направих.
М: (Смях)
Г: Добре, добре, ти искаше да ме питаш нещо (неясно)?
М: Аз искам какво?
Г: Искаше да ме питаш нещо?
М: О, не, не съм искал да те питам нещо. Просто исках да знаеш.
Г: О, искаше просто да знам. Окей, какво направи тя, тя дойде в офиса ти?
М: Да, и аз бях в задния офис.
Г: И тя знаеше къде е офиса ти?
М: О, разбира се. Тя винаги знае къде са всички офиси.
Г: О, окей.
М: Както и да е, Направих това, което казах, че ще направя...
Г: Ти сложи кърпа над главата си? Намери ли кърпа?
М: Да, бяла кърпа.
G: (смях) и шапка?
М: Моля?
Г: И шапка? Toва би трябвало да е било ужас...
М: Да, знаеш.. шапката, която винаги нося.
Г: (кикотене) И какво се случи? Ти отиде навън и я видя и какво?
М: Да, да.. защото трябваше да напусна офиса, защото имах репетиция. И така... тя говори с мен.
G: Е, какво каза тя?
М: Тя говори с мен (неясно) и за завършените рисунки.. това онова и тогава ние напуснахме, защото имах репетиция. Тя е координатор и прави много неща (неясно).
Г: Тя моделира, също?
М: Тя прави всякакви неща. И така ние имахме репетиция, естествено тя щеше да е там. И, ъм, ние говорехме през почивката, защото бандата беше заедно и знаеш... моите танциори щяха да работят с мен.
Г: Тя щеше ли да дойде на концертите ти с теб?
M: не. Повече не... но, ние бяхме на обяд заедно, обядвахме. Тя ми каза: " Майкъл, никога не мога да си проправя път до теб", аз казах "да"...
Аз казах "Аз неискам да ти се обаждам, защото (неясно). И така... говорихме за ситуацията, която се случи. И тя сякаш ми каза: "Обичам те, Майкъл и ще направя, каквото трябва" и всичко това, нали. И трябваше да бъде искрен с нея. Тя ми каза, едно от нещата, които ми каза този ден беше: "Бих искала да изкарам малко време с теб преди да заминеш, поради това, което се случи, нали"
Г: Това ли ти каза?
М: Не, тя знаеше преди това, че се интересувах от нея и знам, че мога да се доверя на това момиче, както ти казах преди, нали? Казах, знам, че мога да й се доверя. Нямам никакви лоши чувства, казах ти това.
Г: Казвал ли си някога на Кати?
М: Хъх? Не, не съм... моля те... повярвай ми сега..
Г: Хах, добре. Това просто ме разби, защото вие, хора, се знаете от толкова много време и тя ти е толкова вярна.
М: Ами знаеш, това не е нещо, което казвам на всеки, който познавам отдавна (неясно) aз ще й кажа, когато почувствам... Аз просто неискам сега. Имам предивид, познавам много хора и не мисля (неясно) не, че Кати би направила нещо да ме предаде. Но, както и да е, когато тя говореше, тя каза: "Знам положението ти". Имам кърпа на главата и хирургическа маска и всичко това... "Мога никога да не те видя отново, и ако нещо трябва да се случи, аз съм наистина разтревожена за това и искам да бъда с теб. Един с друг... без цялата тази шумотевица наоколо. Аз просто.., важно е за мен.. да бъда с теб. Не ме интересува, аз просто искам да изкарам време с теб."
Г: Давай...
М: Това ми каза тя. Каза нещо като: "без значение, без значение какво знаеш ти... (неясно)". Тя ми каза,че я е страх, че ще ме изгуби като приятел или като каквото и да било, страх я е, че няма да ме види.
Г: Но тя я е грижа за теб.
М: Да, знам, че я е грижа.
Г: И какво възнамеряваш да правиш?
М: Ами.. ще бъда с нея.. Задръж замалко.
Г: Окей.
М: И тя каза: "Искам това, което е най-добро за теб!"
Аз си казах... дявол да го вземе... Нека направя моите собствени грешки. Ако е грешка, добре. Ако не е, добре.. но просто...
Г: Как хората са толкова защитнически настроени към теб, Майкъл? Имаш много хора, които наистина те обичат. И искат каквото е най-добро за теб, ти не си сам!
М: Няма значение, аз (неясно) мои собствени избори и мои собствени решения.
Г: Но кажи ми нещо, знаеш ли какво? Ти ми каза преди, че си най-самотния човек.
М: Аз съм.
Г: Тогава как можеш да бъдеш така, когато има толкова много хора...
М: Защото аз не обичам (или не познавам, в коментарите има спорове тук, във видеото е написано - не обичам) тези хора! Искам да бъда с някой. Искам да знам какво е връзка преди да си отида, неможеш ли да разбереш това, момиче?
Г: Да, мога.
М: Аз никога не съм имал... Имам предвид бях с Тейт. Мислех, че бях с Даяна, беше просто в съзнанието ми...
Г: Ти си бил малко момче.
М: Знам, никога не съм имал истинска връзка.Моите братя се ожениха. Моите братя имаха приятелки, аз наистина нямах това...
Г: Колко време ти отне, за да преодолееш Даяна?
М: Години... Страшно много време. Просто искам да знам какво е, момиче. Да имам истинска връзка с някой, който не ме иска, заради мен, заради който не трябва да поглеждам през рамото ми постоянно.
Г: Кой няма бъдещи съображения?
М:Да, както Ла Тоя е писала в книгата си, тя казва: "или ще намеря някой, който не знае коя съм, или някой, на който кариерата му е толкова важна, колкото моята".
Г: Ами... толкова много от тези двете...
М: Какво ще правя? Не искам да си отида без да знам какво е истинска връзка с жена или да бъда "замесен с някоя"... Е, бил съм замесен, но не сме правили наистина нещо...
Г: Но това беше твое решение, не нейно?
М: Но, момиче, гаджето държи носа ми широко отворен, окей?...
Г: (смях) това е най-лудото нещо. (неясно)
М: Това е черна работа.
Г: (смях) черна работа? Какво е това с носа, не го разбрах, как носа ти може да бъде широко отворен.
М: Незнам, просто..
Г: Имам предвид, трябва да идва от някъде, някой го е съчинил. И се чудя какво са си мислили, когато са го съчинявали...
М: Черна работа е..
Г: Окей.. (смях)
М: Но аз я обичах толкова много... Боже..
Г: (неясно)
М: Не, не, беше.. беше..
Г: Но където с Тейтъм...
М: Тейт - занимавах се с Тейт, когато бях по-млад..
(неясно) Тя се появи с мен в клуб, сложи ръката си на моята... Щях да й дам пари, бижута, къща, кола, каквото и да е...и никога не ни беше достатъчно, беше като... нали знаеш.
Г: Тя искаше всичко от теб, Майкъл, тя искаше връзка.
М: Тя знаеше как бях аз още от самото начало... не изглеждаше сякаш не знаеше.
Г: Ами вероятно се е надявала, че ще се промени (неясно)
М: Не, не, докато не се оженя.
Г: Знам това, но сигурна съм, че тя те обичаше и ти беше с някой толкова години...
М: Аз я обичах толкова много. Неисках да видя това, неисках да видя това и знаех, че тя се шегува, знаех го, момиче... Това беше факт.
Г: Не мислиш ли, че това, което те привличаше беше факта, че тя беше такъв силен човек и се застъпи за теб срещу баща ти и беше винаги там. Не беше ли това повече от атракцията? Имам предвид, защото тя беше по-голяма от теб.
М: Ами.. да....

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 19:46 от LoveMJ

# 628
lenitta ,домът се казва '' Рада Киркович '' - там са дечица от 1 до 12клас  и е в края на улицата,която минава точно покрай пл.''Съединение'', една голяма сграда- там положението наистина е зле.Ще се радвам ако се съберем повече момичета и посетим някой дом заедно, а ако се превърне в традиция ще е страхотно  bouquet                                   

Иаз съм от Пловдив....кажете кога да се съберем и да отидем! Heart Eyes

# 629
LoveMJ   HugБЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕВОДА!!!!!!!!!!!-Много интересни разговори са водели.макар че на моменти Майкъл не го разбирам....какво точно иска?

Общи условия

Активация на акаунт