Подарък за жена

• 878
  • 4
  •   1
Отговори
  • Sofia
Здравейте,
Размислях за подарък, който да направя на майка ми за Коледа и ми хрумна да бъде абонамент за списание. Лошото е че не знам какво представляват повечето списания. Бихте ли споделили любимите си списания и какво харесвате в тях за се опитам да преценя и за нея.

# 1
Напоследък не съм купувала много списания,на мен ми допада Журнал За Жената ...мисля,че в него има за всеки по нещо. newsm03

# 2
Ами на пазара има всякакви списания-за плетиво,за готварство,за мода,за лов и риболов,за секс-ако щеш...
Зависи какво я влече майка ти.Ние как да знаем какво обича да прави?И с какво обича да си запълва свободното време...
Може да обича да чете психо-статии...
Аз мога да съм полезна само в областта на кулинарията-най-доброто според мен е GoodFood.
В другите области не знам...не чета списания.
В началото ,когато започна да излиза Космополитън,купих и от него няколко броя.Добро е ,но е насочено към млади жени,необвързани...

Най-добре е да се придържаш към интересите й!

# 3
  • София
Много зависи от жената. Идеята ти е много добра, но проучи какво точно би интересувало майка ти да чете в списанията. Примерно тези, които чета аз, нямат почти никакви допирни точки с интересите на моята майка.

Иначе на второ четене на поста ми прилича на статистика малко  Laughing

Все пак ще споделя - никога не пропускам "Максимум" и "Story". И други списания купуваме, но тези са задължителни. Това, което не ми харесва е, че напоследък повече се прелиства, отколкото да се чете...а ние искаме да четем списанието в крайна сметка. Преди месец в Милано си купих едно италианско списание, за да разгледам нещо различно..е от 250 стр. преброих 220 рекламни листа, ако не и повече.. та лошото е, че новите списания са повече азбучник на марки отколкото нещо за свободното време  Thinking

# 4
  • София
.
В началото ,когато започна да излиза Космополитън,купих и от него няколко броя.Добро е ,но е насочено към млади жени,необвързани...

Направо си го кажи към тийнейджъри...Аз се вълнувах от подобни теми като бях на 18-20. И има някакво противопоставяне на нещата в това списание. Статии за тийнове, дрехи за по 300лв.

Общи условия

Активация на акаунт