ПОМОЩ преместване в нова гимназия ПОМОЩ

• 1 951
  • 10
  •   1
Отговори
значи тази година влязох във френската гимназия в Бургас и се подразбира че съм 8ми клас...но не ми харесва и искам да се махна ..искам да вляза в химията.. но не знам дали е възможно и затова пиша тук ако това е възможно искам да попитам дали трябва да държа някакви изпити и каква е самата процедура МНОГО ВИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ търсих информация къде ли не но не намирам ...ПОМОЩ !!! smile3511  smile3512 smile3512 smile3512 smile3511 smile3515 newsm61 smile3516 Weary newsm45 newsm45 newsm45 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm51

# 1
Най-добре ще разбереш, като се обадиш във въпросното училище, където искаш да се преместиш.  Peace
Тук, едва ли някой ще ти каже нещо точно.

# 2
moje i da e taka no az 6te 4akam o6te otgovori vse pak moje i nqkoi da mi pomogne newsm17 newsm45 smile3511 newsm51

# 3
  • някъде другаде
Ако мине цялата година ще трябва да държиш приравнителни изпити , по-тези предмети , които не учиш сега или пък имате по-малко часове по тях , тоест сте взели по-малко материал.

# 4
ami az sm1 v ezikova i 8 klas nqmam razkazvatelni i zna4i po vsi4ki 6te trqbva da darja taka li ? newsm78

# 5
Мило дете, не съм от Бургас и не знам кое е това училище"химията" ?Rolling Eyes Ако в него се кандидатства след 7 кл, значи са с вашата програма и тогава преместването ще стане лесно в края на срока или края на годината,а не виждам причина да не стане и веднага, само директорът на тази "химия" трябва да подпише молбата за преместване. Само с езика трябва да оправиш нещата, ако не учат там френски. Ако обаче е обикновено училище, трябва да се преместиш моментално, за да успееш да изкараш оценки по всички предмети за срока,иначе трябва да държиш изпити по всичко и ще се озориш доста. Ако новото училище, където искаш да отидеш, е по-авторитетно и елитно от сегашното ти и се влиза с по-висок бал след 7 клас нямаш голяш шанс молбата ти да бъде удволетворена,защото всеки приет в някаква паралелка с английски ще пожелае да се премести в английската гимназия, Laughing но ако е "по-слабо" ще стане, само трябва да побързаш с преместването, ако ще учиш всички предмети.
Трябва обаче много добре да помислиш дали няма да сбъркаш с решението си и после да съжаляваш, това все пак е езикова гимназия и не всеки успява да влезе там,нали знаеш....
Казвам ти това от опита ми на учител, дано съм ти от полза.

# 6
ms za mnenieto ..ami v interes na istinata bala naistina a malko po visok a i az ne sam s mn dob1r ospeh no s1m dl1jna da probvam ne mi puka 4e e ezikova gimnaziq ...prosto ne mi haresva i nesmqtam da si zagubq 5 godini ot jivota tam smile3508 dano da me priemat ina4e nz kakvo 6te pravq smile3511 smile3515 smile3513 smile3514 newsm45 newsm17 newsm17 newsm17 smile3506 smile3516 newsm61 smile3507 smile3512 smile3514

# 7
Не е хубаво наистина да се учи там, където изобщо не ти харесва, дано има място в желаното училище Peace

# 8
..ami v interes na istinata bala naistina a malko po visok a i az ne sam s mn dob1r ospeh no s1m dl1jna da probvam ne mi puka 4e e ezikova gimnaziq ...prosto ne mi haresva i nesmqtam da si zagubq 5 godini ot jivota tam smile3508 dano da me priemat ina4e nz kakvo 6te pravq smile3511 smile3515 smile3513 smile3514 newsm45 newsm17 newsm17 newsm17 smile3506 smile3516 newsm61 smile3507 smile3512 smile3514

Малко трудно се разбира това, което искаш да кажеш, но ако балът в тази "химия" е бил по-висок от твоя бал - на какво основание мислиш, че трябва да те приемат там сега, щом и когато е била кампанията нямало да те приемат.

Иначе от теб зависи дали ще си губиш времето някъде или ще използваш времето, за да имаш после по-добър избор. Както изглежда миналата година си я попропуснал, сега се заканваш за следващите 5 години... Е, като преценяваш възможностите си в момента, можеш да предвидиш дали искаш да си в подобно положение и след пет години. Малко сложно го написах, но това, което искам да ти кажа е - пробвай дали ще можеш да се преместиш там, където искаш, но ако не стане, се опитай да си отговориш с какво ти сам си допринесъл за тази ситуация, а после се замисли какво зависи от теб, за да не попадаш в подобно положение занапред.

Иначе аз в трудни моменти се сещам за една много мъдра мисъл - "Става не това, което си мислим, че е добно за нас, а това, което наистина е добро за нас". Като човек с доста изживени години, ще ти кажа, че това не е просто мисъл, а истина - за съжаление не се сещаме за нея, когато ни е трудно и гадно, че плановете ни се провалят. Желая ти успех!

# 9
mersi za mneniqta newsm51

# 10
Десито, ако причината е обективна ( не ти се учи френски, а искаш после да работиш нещо с химия) и не успееш да се преместиш, има още един вариант.
Изкарай си френската, а попитай, дали паралелно няма двугодишно задочно или редовно обучение за гимназисти в химията.

Ако причината е субективна - приятелства, неприятелства, атмосферата в едното или др. училище, помисли, дали си заслужава или е временно настроение.

Общи условия

Активация на акаунт