® E-bay - тема 42

• 36 339
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • В света на мечтите
Имам въпрос към вас.
Спечелих едно костюмче на дядо Коледа за малкия на 2.11. Чаках, чаках и към 20-и реших да питам продавача дали е пратено. Но като се опитах да се свържа с него, ми изписва The form is not available at this time.. Сто пъти пробвах и не става. Почаках още заради стачките, но до сега го няма. Трябваше да пристигне чрез Емпреса.
На някого случвало ли се е това? Какво означава това съобщение. Трябва да пусна диспут, то е ясно. Но все пак първо исках да се свържа с продавача.
Много ме е яд, защото от това чакане малкия остана без костюмче на дядо Коледа. Sad Не ми е до парите, те са 6 и нещо паунда. Мога и директно да сложа отрицателна оценка.
Но се чудя защо не мога да му пиша. newsm78

Малко извън темата
В Джъмбо има костюмчета на цена до 20 лв  Flutter

# 601
  • при принцесите
Момичета, може ли да попитам нещо Rolling Eyes

Купих нещо през buy it now. И платих още веднага. При оформяне на поръчката, там на някоя си стъпка, когато имаше възможност вече за бутон за плащане. Обаче после видях в пощата писмо с поръчката със заглавие "You bought this item on eBay: еди какво си (номер)". В писмото имам бутон за плащане, като го натисна, си ме праща в профила и ми обяснява, че вече съм платила и по надолу да видя подробностите по плащането. Да, ама на payment details седи само логото на paypal заграждащ кредитните карти, с които се работи сякаш и толкова. Няма детайли. А продавачът пише, че изпраща след един ден, пък аз плащането още в понеделник направих и ни вест, ни кост Rolling Eyes Никъде не се споменава, че го е изпратил, нито писмо имам от ebay-ци, ни нищо Rolling Eyes
Трябва ли да се притеснявам Confused

# 602
  • София
ох, Ша извинявате, ама пак имам нужда от съвет!!! поръчах 1 блуза и 1 колан от продавач от Хонг Конг, в обявите пишеше, че срока за доставка е 15-19 дни, но те не дойдоха в рамките на този период и продавача ги прати наново с DHL, получих ги за 3 дни, но вчера ги получих пак в пощата, пътували са 5 седмици, та сега какво да правя, той излезе коректен, ама не ща да се набутвам да му ги връщам за моя сметка, та ви моля за помощ

Колко струват? Ако не са много пари аз бих му ги платила, ако са скъпи бих ги върнала!

# 603
  • Варна
didi_im, нормално е да получиш това на имейла - то е автоматично  Peace
А дали е шипнато, можеш да провериш, като влезеш в My eBay - Won - там трябва да е маркирано кашончето  Peace

# 604
didi_im, нормално е да получиш това на имейла - то е автоматично  Peace
А дали е шипнато, можеш да провериш, като влезеш в My eBay - Won - там трябва да е маркирано кашончето  Peace

А някои продавачи въобще не го маркират.
Въпрос на добро желание е, не е задължение.
Повечето продавачи не уведомяват, че ти пращат артикула.
Просто си го получаваш след няколко дни и оставяш оценка.

# 605
Здравейте,
Сигурно въпросът вече е задаван, но ще се радвам някой ако може да ми каже защо имам ограничение на въпросите в ebay. Дава ми, че лимитът е изчерпан. И за какъв период е това ограничение т.е. кога ще мога да задам на продавача въпроса, който ме вълнува?

# 606
  • Варна
Срам не срам ... какво е снайпер?

# 607
Здравейте,
Сигурно въпросът вече е задаван, но ще се радвам някой ако може да ми каже защо имам ограничение на въпросите в ebay. Дава ми, че лимитът е изчерпан. И за какъв период е това ограничение т.е. кога ще мога да задам на продавача въпроса, който ме вълнува?
Има лимит за новите потребители, по-малко съобщения на ден, утре пак ще можеш да им пишеш, и да си зададеш въпросите  Peace
Програма която наддава вместо теб, докато спиш, работиш и т.н, задаваш максималната сума, която си готов да платиш за даденото нещо, и в края на търга тя се включва...

# 608
Мерси много, ТрендаФила КуКуригова  Hug

# 609
Да попитам във връзка с таза програма....какво  става, когато максималната въведена оферта се дублира от двама, как се процедира? Thinking

# 610
  • Варна
Мацки, зазяпах се по тези костенурки, които сте обсъждали...много са красиви...Някой дали поръча/ получи? Гледам, че идват от Хонг Конг, но тъй като са по 1 лира + 6-7 лири транспорт би трябвало да не се дължат мита и такси и ДДС, нали? 
Благодаря! Hug

# 611
1 стр.!!!

# 612
  • морето
ох, Ша извинявате, ама пак имам нужда от съвет!!! поръчах 1 блуза и 1 колан от продавач от Хонг Конг, в обявите пишеше, че срока за доставка е 15-19 дни, но те не дойдоха в рамките на този период и продавача ги прати наново с DHL, получих ги за 3 дни, но вчера ги получих пак в пощата, пътували са 5 седмици, та сега какво да правя, той излезе коректен, ама не ща да се набутвам да му ги връщам за моя сметка, та ви моля за помощ

Верче, айде да се хвана и аз на хорото и да ти препоръчам да му пишеш на хонг конгеца, че имаш да му връщаш пари. Както ти препоръчаха момичетата - става с "Send Money" от акаунта ти в PayPal. Tрябва да бъдем честни.

# 613
  • при принцесите
Благодаря ви момичета Simple Smile. Щом има такава практика да не уведомяват, добре. Няма да го мисля сега, значи  bouquet

# 614
Мацки, зазяпах се по тези костенурки, които сте обсъждали...много са красиви...Някой дали поръча/ получи? Гледам, че идват от Хонг Конг, но тъй като са по 1 лира + 6-7 лири транспорт би трябвало да не се дължат мита и такси и ДДС, нали? 
Благодаря! Hug
нямат мито,ддс,такси

Общи условия

Активация на акаунт