® E-bay - тема 42

• 36 276
  • 770
  •   1
Отговори
# 765
Имаш време не се притиснявай  Peace Все пак сега заради празниците пощите са доста затрупани . Аз от Германия съм чакала над 2 седмици пакет и то в доста по спокойно за пощите време

# 766
  • Бургас
bradata, аз също не разбирам какво точно са искали да ти кажат. Мисля си, че писмото на имейла може да е копие на писмото до другата страна, т.е. до продавача, но това са си само мои предположения. Явно и моят английски не е на нужното ниво. А какъв беше проблемът всъщност?
Пепи, не е копие - аз се водя купувач в случая и в този мейл ми пишат, че в акаунта на продавача няма пари и затова засега не могат да ми ги върнат (става въпрос за 50$  Tired). Но изрично се разбира, че аз печеля диспута. Затова ми е странно защо в самия ми акаунт се води, че съм загубила  newsm78 Освен да съчиня мейл на моя оцапан английски  Mr. Green и да ги питам какво аджеба искат да ми кажат  Rolling Eyes А пък иначе не става въпрос за сделка в Ибей (извинявам се, че пиша изобщо за това в темата, ама все пак тук имаме разбирачи на материята), но тъй като съм платила за неполучена услуга (условно казано), повдигнах диспут и го ескалирах. Продавачът изобщо не се включи, но срещу него освен моя има повдигнати още доста голям брой диспути и му е замразен (или блокиран) акаунта, та затова нЕма кинти  Tired

От Америка за колко време горе-долу се получават нещата, че нещо изключих  Embarassed Чакам едни лакове от месец платени и пратени уж, но нещо ми се губят засега  Thinking

# 767
Имаш време не се притиснявай  Peace Все пак сега заради празниците пощите са доста затрупани . Аз от Германия съм чакала над 2 седмици пакет и то в доста по спокойно за пощите време

Аз от това са притеснявам Sad дано да дойде преди Коледа  Praynig

# 768
  • Бургас
Здравейте!
Снайпера гуф и-бей работи ли,че последно не работеше преди месец и повече?
Благодаря!

# 769
Здравейте!
Снайпера гуф и-бей работи ли,че последно не работеше преди месец и повече?
Благодаря!
Работи  Peace

# 770

Общи условия

Активация на акаунт