® E-bay - тема 42

• 36 277
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Оххх, ами като въобще не съм наясно. Има още един ден за тази количка, освен да пробвам да играя, а ако някой ми обясни как стават нещата с тези фирми посредници ще съм много благодарна. Може и на лични, за да не напълним темета с глупости. Мерси!

Ами на мен Емпресата ми взеха 37,20 лв за столче за хранене спечелено от ибей, което ми се стори добра цена, то е към 10кг май.

# 736
Кофтито е, че сега наближават празници и от фирмите, които аз ползвам, няма да има кой да посреща пратките на англ.адрес. Сега стискам палци, всичко което съм платила да пристигне навреме, че да не изпусна последния бус за БГ.

# 737
Аз си търся някой да си делнеме кърпи  SHAMWOW Аз искам 1-2 големи и така с малките. Ако има желаещи пишете ми.

Видя ли това http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&us … &interval=180

# 738
  • морето
Извинявай, ама от кой Ибей пазаруваш?
Щото в английския е най-евтино...
Като гледам, май купуваш от германския. Техните пощенски услуги са доста скъпи.
Съветвам те да се преориентираш към добрата, стара Англия.
На обратното мнение. bowuu Най-евтино пък излиза през американския eBay, oсобено с този евтин долар... Напоследък обаче е почнал да се качва. Германците обаче са особени и съм имал случай, задето не отговарят щото им пиша на английски.

# 739
Извинявай, ама от кой Ибей пазаруваш?
Щото в английския е най-евтино...
Като гледам, май купуваш от германския. Техните пощенски услуги са доста скъпи.
Съветвам те да се преориентираш към добрата, стара Англия.
На обратното мнение. bowuu Най-евтино пък излиза през американския eBay, oсобено с този евтин долар... Напоследък обаче е почнал да се качва. Германците обаче са особени и съм имал случай, задето не отговарят щото им пиша на английски.

Кое му е по-евтиното??? Да ми забият шипинг на една детска блузка 16 долара и да я чакам месец да пропътува океана? И да треперя кой митничар ще е станал с лице към възглавницата днес?
Аз съм благодаря!

# 740
Момичета, вградения снайпер на мозила има ли начин да ми покаже на какво съм сложила да залага?

п.с. видях  Embarassed

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:47 от Марчето

# 741
  • морето
Алекс, стоките там са по-евтини, но за пощенските разходи си права - доят те както си искат. 60% пък и въобще не пращат насам.
Все пак съм попадал и на читави продавачи от Германия.

# 742
# 743
  • Бургас
Цитат
After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.
We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account.
As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed....
А пък в пейпал-акаунта ми се мъдри следното:
Цитат
We have completed our investigation of this case. We have denied this claim and a refund will not be issued.
Кое от двете е вярното в случая  newsm78 То че пари няма да получа, няма, ама защо единия път уж е в моя полза, а в акаунта - обратното  Thinking
В акаунта на продавача няма пари и няма откъде да ти ги възстановят.
Това го разбрах, затова и писах, че пари не чакам да получа, но това другото, дето го почервених, си го превеждам, че не са отсъдили в моя полза и затова ми е чудно, че се разминават двете становища  newsm78 А може би просто с английския съм на Вие  Mr. Green

# 744
  • някъде там
Похвал, дано прави хубави вафли!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1403652 … ;autorefresh=true

# 745
Илонитка, как да не оби4аш Ибея!  PeaceАз не съм привърженик на вафли4ките, но това е друга тема. Цената е просто трепа4! Със здраве да си я ползваш!

Ав4е, на такива души4ки дребни им трябва един голям БАНан, 4е да им се задавят големите усти  Wink .Изобщо не и обръщай внимание!

Не успях да проследя много добре диалога между Спасителя и Алекс, но моето мнение, е 4е засега като съотношение цена, пощенски разходи и време за доставяне, най-добре е английският Ибей !

Естествено ,всеки преценява за себе си !
Princess, един път да ползваш посредници за английския ,няма да искаш да влезеш в немския ! А ако видиш и какви изгодни неща има за децата, ще ти се завие главата!  Нови , с етикети "маркови" неща  Mr. Green с пове4е късмет ги търгуваш за лира, две.
В немския и Н@М-новите неща с етикети си стават цифра, а в английския си го обяснявам с това, 4е англи4анките са супер шопахоли4ки и пазаруват на кило, и после продават в Ибея.

Това си е моето ли4но обяснение!
Аз съм се зарекла, след време като си имам мои деца, не само дрехите и игра4ките ,но и пюретата от Англия да им пазарувам. 4оки беше дала един английски линк, където пюретата на Хип са по 0,60  ,0,70пенса .В Бг търговците са лудиииии!

# 746
bradata, аз също не разбирам какво точно са искали да ти кажат. Мисля си, че писмото на имейла може да е копие на писмото до другата страна, т.е. до продавача, но това са си само мои предположения. Явно и моят английски не е на нужното ниво. А какъв беше проблемът всъщност?

# 747
  • София
Мацки, зарибихте ме много с тоя стийм моп:)  Някой получи ли го да даде отзиви? На мен ми трябва за паркет и ламинат и с радост ще отнеса един, само да каже някой добра дума:))

# 748
Има - няма, всеки си решава сам.
Аз купих две игри за Плейстеъшън. За първата платих 1.99 шипинг, за втората - 0.50.
Но продавачът си беше написал и ми излезе директно във фактурата.
Хайде, да ви се оплача, като съм почнала. Купих си Плейстейшън /няма да казвам на колко години съм/ и си играя. Според околните съм полудяла тотално.
И може ли да ми дадете читав продавач на игри?

Алекс,и аз съм на тема Плейстейшън 3 напоследък/за сина ми,ама и ние със съпруга ми сме му се заканили  Laughing/.И понеже няма пиратски игри,купувам като луда от английския ибей. PeaceДори от мерак съм взела и дублиращи .Mr. Green Ако твоя Плейстейшън  е 3, може да си менкаме нещо Peace Ето моите продавачи:
http://shop.ebay.co.uk/sonypsp4sale/m.html?_nkw=&_armrs=1&am … amp;_trksid=p3686
http://video-games.shop.ebay.co.uk/Games-/139973/i.html?_catref= … sid=p3911.c0.m282
http://stores.shop.ebay.co.uk/DirectOffersUK__W0QQ_armrsZ1
 и от някои частни продавачи...
Може би ще имам излишно  ето това,стига само да дойде втория екземпляр:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1704145 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 749
Момичета, може ли някой да ми помогне с английския. Embarassed
Става въпрос за следното- попитах продавача за комбиниран шипинг на две бройки от един и същи продукт, който Бай ит нау. Той отговори, че ще комбинира, и ми каза сумата. Да обаче като тръгна да купувам, иска плащане веднага, и съответно изписва съвсем друга сума за шипинг. Искам да му кажа да си оправи, каквото трябва. Или пък ако има вариант аз да направя нещо, кажете ми.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт