® E-bay - тема 42

• 36 279
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Аз не съм ти градска, Вече Петя е  Peace

# 706

Mimes, страхотни неща си си напазарила, да са ти честити, пиши после за поличката, като я получиш. Много ме нарадва  Rolling Eyes

# 707
Мерси Петя Simple Smile

# 708
Момичета,  да задам въпрос, който може и да го има вече, четох четох и пак не ми стана ясно  Embarassed
Искам да участвам в търг, но ще ползвам посредник за превоз, въпросът ми е трябва ли да си сменя адреса в акаунта с английския на посредника?
Защото като платя с пейпал ми излиза автоматично шипинг адрес, който е в бг. Мерси предварително  Simple Smile

# 709
Момичета,  да задам въпрос, който може и да го има вече, четох четох и пак не ми стана ясно  Embarassed
Искам да участвам в търг, но ще ползвам посредник за превоз, въпросът ми е трябва ли да си сменя адреса в акаунта с английския на посредника?
Защото като платя с пейпал ми излиза автоматично шипинг адрес, който е в бг. Мерси предварително  Simple Smile

Смени си регистрационния адрес с този на посредника в Ибей, в Пей Пал си оставя твоя български,адрес, там и да искаш, няма да може да го смениш.Когато тръгнеш да плащаш нещо, плащането го прави от Ибей. Отстрани на артикула си стои Pay now, натискаш и следваш стъпка по стъпка. Една от стъпките е да избереш на кой адрес искаш да ти бъде доставено нещото, след това автомати4но ти излиза да влезеш в системата на ПП, плащаш и си готова!

# 710
да сте купували обувки на Бен Шърман от някой търговец да ми препоръчате
мерси предварително  Hug

# 711
Момичета,  да задам въпрос, който може и да го има вече, четох четох и пак не ми стана ясно  Embarassed
Защото като платя с пейпал ми излиза автоматично шипинг адрес, който е в бг. Мерси предварително  Simple Smile

Смени си регистрационния адрес с този на посредника в Ибей, в Пей Пал си оставя твоя български,адрес, там и да искаш, няма да може да го смениш.Когато тръгнеш да плащаш нещо, плащането го прави от Ибей. Отстрани на артикула си стои Pay now, натискаш и следваш стъпка по стъпка. Една от стъпките е да избереш на кой адрес искаш да ти бъде доставено нещото, след това автомати4но ти излиза да влезеш в системата на ПП, плащаш и си готова!

Благодаря!  Hug

# 712
Момичета кажете готина марка сандали. Решила съм да си купувам от сега, че влязох в некста и видях големи евтинийки но за други не се сетих.

# 713
Може ли пак да попитам  Embarassed Значи в немския ибей гледам едни играчки, но на нито един търг няма доставка до България. Та мисълта ми е , някой поръчвал ли е от немския и колко може да е горе долу е доставката примерно 2-3кг. за да знам дали да се занимавам да питам продавачите дали са склонни да изпращят до България.

# 714
  • Варна
Cvete™, мисля че не си заслужава да се занимаваш с немците. Доставката (ако се съгласят) е много скъпа, а и 90% не ползват Пей пал, а искат банков трансфер, което е много неизгодно за теб.

# 715
Благодаря   bouquet  Отказаме, няма и да гледам повече.

# 716
Момичета кажете готина марка сандали. Решила съм да си купувам от сега, че влязох в некста и видях големи евтинийки но за други не се сетих.
Аз си купих много готини на Хъш Пъпис от schuhstore.

# 717

Ето от тези останах изключително доволна:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303462 … ame=STRK:MEWNX:IT

Още повече като се има предвид цената,на която ги спечелих... Peace

# 718
  • Бургас
Поръчах си току-що от рекламираните shamwow кърпи - такъв конденз имам по прозорците, че няма попиване  ooooh! Ще видим кога ще дойдат само, че са от щатско  Mr. Green
И една питанка за paypal - не знам дали аз не съм в час или те, но за наскоро затворения ми диспут в мейла, който ми пратиха пише:
Цитат
After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.

We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account. As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed....
А пък в пейпал-акаунта ми се мъдри следното:
Цитат
We have completed our investigation of this case. We have denied this claim and a refund will not be issued.
Кое от двете е вярното в случая  newsm78 То че пари няма да получа, няма, ама защо единия път уж е в моя полза, а в акаунта - обратното  Thinking

# 719
  • София жк Бъкстон
Цитат
After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.
We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account.
As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed....
А пък в пейпал-акаунта ми се мъдри следното:
Цитат
We have completed our investigation of this case. We have denied this claim and a refund will not be issued.
Кое от двете е вярното в случая  newsm78 То че пари няма да получа, няма, ама защо единия път уж е в моя полза, а в акаунта - обратното  Thinking
В акаунта на продавача няма пари и няма откъде да ти ги възстановят.

Общи условия

Активация на акаунт