® E-bay - тема 42

• 36 310
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Момичета искам да ви попитам,бавят ли ви се пратките напоследък.
Може заради празниците да е ,ама много ми се иска един пакет пуснат на 1,12 да си е при мен вече и надеждата ми е да се бавят заради увеличения обем пакети.

# 721
Kölsches Mädel , Алекс, mimi_msm, благодаря ви момичета. И се извинявам, че заради мен, се налага да четете на Ерика простотиите, и да ставате свидетели на подобни неща. Точно защото е дребна душица, бях спряла да й обръщам внимание. Предупредих я, и точно се беше кротнала, и днес друга съфорумка ме информира на лични, че пак е започнало развихрянето.
Та след празниците ще се заема с въпроса. Grinning
Съжалявам, за спама. Embarassed

Сега по темата. Някой знае ли след Коледа, как ще стоят нещата с пратките. Кога започват работните им дни и т.н. Че аз искам да поръчам от английски сайт един подарък, но ми трябва за 31-ви, и се чудя дали ще има шанс да дойде, и кога да го поръчам.

# 722
Аз получих вчера нещо от Англия - за 1 седмица точно.

# 723
Аз чакам и едно пакетче от сряда, дано да дойде тая седмица. А в понеделник ще поръчам две роклички. Още днес исках да ги взема, ама нали си държа картата празна, и нямаше как. И сега стискам палци, да не свършат.

# 724
Момичета, имам още един въпрос. Когато поръчам например 2 неща от един и същи потребител, който е написал цена за доставка 16,9 евро. Може ли да ми ги изпрати двете заедно или за всяко нещо се плаща отделна доставка?
Sorry, за тъпия въпрос  Embarassed

# 725
Всеки продавач сам си решава дали да комбинира цената на доставката.
Можеш обаче да питаш дали е съгласен да го направи преди да наддаваш.
Може и да си е написал дали комбинира доставката. В графата Postage някои пишат за "Each additional item" колко ще е цената. Виж дали има такова поле попълнено.
А ако вече си наддавала, може да му поискаш тотал и за двете неща. Може и да ти намали доставката, може и да не ти я намали.

# 726
Ами аз го питах, но той докато ми отговори ще свършат търговете за нещата, които искам.
Според мен няма логика да праща на един и същи адрес 2 различни доставки, но знам ли  newsm78

# 727
Има - няма, всеки си решава сам.
Аз купих две игри за Плейстеъшън. За първата платих 1.99 шипинг, за втората - 0.50.
Но продавачът си беше написал и ми излезе директно във фактурата.
Хайде, да ви се оплача, като съм почнала. Купих си Плейстейшън /няма да казвам на колко години съм/ и си играя. Според околните съм полудяла тотално.
И може ли да ми дадете читав продавач на игри?

# 728
Оооо и моят мъж иска да му купя playstation, но аз нищо не разбирам от тези неща и не мога да избера такова нещо.
А, как така плащате по 1,99 евро shipping??? На мен все едни скъпи доставки ми излизат. Поръчах блуза за 15 евро, а доставката 16,9  Cry

# 729
Извинявай, ама от кой Ибей пазаруваш?
Щото в английския е най-евтино...
Като гледам, май купуваш от германския. Техните пощенски услуги са доста скъпи.
Съветвам те да се преориентираш към добрата, стара Англия.

# 730
От немския, да. В английския си харесах доста неща, но отказват да ми ги доставят до България.
Даже в момента гледам една детска количка, която много ми харесва, но категорично ми отказаха.

# 731
Това да ти е проблема.  ooooh!
Посредници колкото ти душа иска и излиза и по-евтино от доставката до БГ, особено, ако купуваш повече дребни неща, като дрешки напр. За количката - пращаш я на техния адрес, те ти я доставят.

# 732
Ако толкова много я искаш тази количка, поръчай я чрез фирма-посредник.
Иначе не се притеснявай, разглеждай в английският, питай, повечето купувачи изпращат до тук.

# 733
Оххх, ами като въобще не съм наясно. Има още един ден за тази количка, освен да пробвам да играя, а ако някой ми обясни как стават нещата с тези фирми посредници ще съм много благодарна. Може и на лични, за да не напълним темета с глупости. Мерси!

# 734
Аз си търся някой да си делнеме кърпи  SHAMWOW Аз искам 1-2 големи и така с малките. Ако има желаещи пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт