Отговори
# 375
  • Mediterraneo
Ааа, ясно  Peace Другите социални помощи са обвързани с доходите по друг начин, там има коефициенти разни, не се попада лесно в графата на получаващите  Tired

# 376
Мъжът ми ще ходи но на дали ще има ефект от ходенето той и миналия месец не получи и сега.Аз мислех,че съм закъсняла със датата за подаване на документите му.Нали всяка година се подават да ама не просто хората го изтрили Рая когато се е родила.Не,че тя като фигурира са и дали еднократната и детските

# 377
ОББ,В.Търново още няма пари smile3515

# 378
Вчера една дама от социалното ми звъня да ми каже,че са изтрили данните на сина ми по погрешка защото мислили,че са му объркали данните и са записали датата за раждане на сестра му.Ходих да му нося акта за раждане и със подигравателен то ми каза да не си ги раждала на една дата сега той-няма да има детски този месец защото си мислехме,че е грешка за какво си ги родила на една дата.Това направо ме потресе и сега сина ми не се знае кога ще има детски и пак аз излязох виновна,че са родени на една дата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Как може такава гавра Shocked

# 379
плевен - булбанк - не

# 380
Разград - ДСК, още няма! smile3515

# 381
ХАСКОВО НЯМА

# 382
Вчера една дама от социалното ми звъня да ми каже,че са изтрили данните на сина ми по погрешка защото мислили,че са му объркали данните и са записали датата за раждане на сестра му.Ходих да му нося акта за раждане и със подигравателен то ми каза да не си ги раждала на една дата сега той-няма да има детски този месец защото си мислехме,че е грешка за какво си ги родила на една дата.Това направо ме потресе и сега сина ми не се знае кога ще има детски и пак аз излязох виновна,че са родени на една дата. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз бих отишла при директора на Социално осигуряване за да вдигна скандал, тази служителка трябва да ти даде пропуснатите ползи от джоба си.
ТЪРСИ СИ ПРАВАТА Hug

# 383
Русе-  НЯМААА

# 384
  • Русе

Е, как да няма. Колко момичета писаха че са получили. От няколко банки.

# 385
някой знае ли дали вече има детски в габрово

# 386
Аз снощи проверявах в 18:30ч. и нямах детски Уникредит,днес ще проверякато ходя да взимам баткото от градина.Добре,че утре ще ми преведат майчинство,че тези детски .............. rotfImbo голям смях

# 387
Здравейте и от мен. В Силистра вече има и в "моята" банка - райфайзенбанк.

# 388
Явно зависи от банките,защото и в Ст.Загора някои майки имат а други не newsm12

# 389
за севлиево има

Общи условия

Активация на акаунт