Отговори
# 630
Re: Soc podpomagane vapros   
Дата:   Сряда, 2009, Декември 16 01:42:05 EET   

Помощите се изплащат от 15 до 23-то число на месеца. Нямаме информация дали
ще има забавяне и този месец.

# 631
А майка ми беше назначена за 7 месеца по програма за временна заетост и трябваше да си получи последната заплата миналия месец на 20-ти!
След 4 дни ще има закъснение от цял месец, и то преди празниците.......

# 632
  • Pleven
момичета,не пишете нищо.да не би да има детски  Rolling Eyes newsm78

# 633
едва ли все пак сме още 16 да са почнали толкова рано newsm78

# 634
А аз си мислех,че съм единствената,която сляпо се надява. Praynig

# 635
Здравейте мами, аз съм от Ямбол и в пощенска банка има детски.За ЦКБ не знам дали са ги пуснали , защото и миналия месец  в пощенска имаше рано , а в ЦКБ чак на 3 декември.

# 636
е пак добре че са почнали

# 637
Здравейте,аэ съм от Врачанско,някой от района има ли опаричен newsm78  Praynig

# 638
Мами, можем да се надяваме поне да ги пуснат,макар че паричките са малко.Би трябвало поне по Коледа да има двойни детски надбавки,както пенсионерите имат коледни добавки.Но това са само мечти Sad

# 639
Здравейте мами, аз съм от Ямбол и в пощенска банка има детски.За ЦКБ не знам дали са ги пуснали , защото и миналия месец  в пощенска имаше рано , а в ЦКБ чак на 3 декември.

Все пак има надежда, щом са започнали плащане вече. Да се надяваме, че не само детските ще си получим.
  Сега проверявах, няма нищо преведено по сметката ми. Е, дано до 23ти се преведат и да хванем магазините отворени. newsm17

# 640
и аз проверих сега и в Русе няма  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 Rage Rage

# 641
  • somewhere over the rainbow
Току-що се връщам от пазар в един от вървежните супермаркети в града /Сопот/ и беше пълно с роми, които пазаруваха стабилно. Crazy А е така само, когато вземат детските Mr. Green
Иначе аз нямам, но има време Peace

# 642
имам чувството ,че на тях първи ги изплащат ,защото иначе ще вдигнат врява до небето

# 643
Току-що се връщам от пазар в един от вървежните супермаркети в града /Сопот/ и беше пълно с роми, които пазаруваха стабилно. Crazy А е така само, когато вземат детските Mr. Green
Иначе аз нямам, но има време Peace

Мисля че е така когато вземат помощи Peace А помощите им ги изплащат ден -два преди нашите детски Peace

# 644
  • Mediterraneo
имам чувството ,че на тях първи ги изплащат ,защото иначе ще вдигнат врява до небето

О,да, така е със сигурност  Tired

Общи условия

Активация на акаунт