Отговори
# 615
  • Севлиево
Моя приятелка работи в "Социално подпомагане" и от нея знам, че още миналата седмица са направили заявка към Агенцията за социално подпомагане. И аз се надявам да дойдат преди празниците, че да не се разминем с подаръците  Cry

# 616
дано да имаме късмет baby_neutral baby_neutral

# 617
  • Mediterraneo
Моя приятелка работи в "Социално подпомагане" и от нея знам, че още миналата седмица са направили заявка към Агенцията за социално подпомагане. И аз се надявам да дойдат преди празниците, че да не се разминем с подаръците  Cry

Заявките винаги се правят около 11-13 число най- късно. Миналият месец не прави изключение.

# 618
 newsm78
Другата седмица до сряда, твърди моя близка.

# 619
  • Mediterraneo
Моята последна информация е, че до 21-ви трябва да приключат с плащанията. Т.е. до края на тази седмица.

# 620
# 621
мили мами дали ще има дядо коледа за нашите деца, доно ни зарадват с паричките преди коледа.

# 622
и аз се надявам поне за Коледа да има 55 55 55 55

# 623
всички се надяваме ,защото тези  пари макар и малко са помощ .Всички знаем децата колко разходи имат всеки ден ,поне с тези пари да си помогнем за подаръците за коледа ,защото списъка към дядо коледа  всички знаем ,че е голям

# 624
nadia_k81 някакъв рекорд за най -много еднакви  постове в една и съща тема ли гониш  newsm78

# 625
а ти вечно ли си кисела ,та само се заяждаш с хората ,като разлистих темата видях,че само вадиш цитати и се заяждаш с хората ,който са ги писали .Надявам се да не си от жените който сякаш вечно ядът лимони и са кисели

# 626
Я,по-спокойно всички  Mr. Green
Иначе ще взема да измоля модератор да заключи темата  Mr. Green

# 627
извинявам се просто днес ми се събра много иначе не съм от заядливите хора още веднъж се извинявам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 628
Тази седмица трябва да приключат всички плащания. Заплати, помощи и т.н
Ама за детски никой нищо не казва

# 629
  • 1st floor
Моята последна информация е, че до 21-ви трябва да приключат с плащанията. Т.е. до края на тази седмица.
Чул те Господ!

Общи условия

Активация на акаунт