Отговори
# 675
ИНВЕСТБАНК-няма

# 676
От "Социално подпомагане" в Габрово казаха, че нямат никаква информация относно семейните добавки. Казаха ми да си проверяваме по банкоматите с картите. Иначе не знаят кога ще ги преведат.
Дано до Коледа! Стискайте палци. Аз предния месец не си ги изтеглих, та този месец да мога да ги тегля накуп за някакъв подарък на детето - иска тонколони и нови слушалки и микрофон.

# 677
и в Русе няма  Sad

# 678
В Благоевград в пощата има, по сметките ни и по картите не се знае кога

# 679
 Rolling EyesИ в Шумен още няма

# 680
И в Търговище още няма

# 681
и в асеновград нямаме

# 682
Община Марица - ДСК - няма.

# 683
Област Хасково - няма. Не се знае изобщо кога ще има. Днес от банката ми казаха да не се настройвам за преди Коледа Confused Rolling Eyes

# 684
В Габрово - няма.
Биваше поне този месец предпразнично да ни ги пуснат навреме да му се незнае #2gunfire

# 685
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ВЪВ БУРГАС ИМА ПРЕВОД НА ДЕТСКИТЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ.

# 686
Хайде пишете ако има, форума наближава 50-та страница, не са ни длъжни. Кво е това 2-3 страници ... Нямало еди къде си ...

Ми пишете смислени неща, когато има превод пишете, ако имате информация пишете ....

# 687
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ВЪВ БУРГАС ИМА ПРЕВОД НА ДЕТСКИТЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ.
инвест банк-няма

# 688
В Айтос (Бургаска област) -няма.. Rolling Eyes

# 689
Хайде пишете ако има, форума наближава 50-та страница, не са ни длъжни. Кво е това 2-3 страници ... Нямало еди къде си ...

Ми пишете смислени неща, когато има превод пишете, ако имате информация пишете ....
ИмА доста майка,които нямат възможност постоянно да висят по банкоматите и да проверяват затова се информират тук от темата  WinkА то вече на всички ни стана ясно че ще има нова тема за съжеление Tired

Общи условия

Активация на акаунт