Отговори
# 690
в елхово има детски smile3501

# 691
 smile3501

А за Русе някой нещо знае ли?  newsm78

# 692
Хайде пишете ако има, форума наближава 50-та страница, не са ни длъжни. Кво е това 2-3 страници ... Нямало еди къде си ...

Ми пишете смислени неща, когато има превод пишете, ако имате информация пишете ....
ИмА доста майка,които нямат възможност постоянно да висят по банкоматите и да проверяват затова се информират тук от темата  WinkА то вече на всички ни стана ясно че ще има нова тема за съжеление Tired
Aбе правилно, ама да се пише като има детски, не като няма  .... То става така, че в темата четем едно също и нищо съществено!

# 693
smile3501

А за Русе някой нещо знае ли?  newsm78

Към този час няма. Това за Булбанк клиенти.

# 694
Точно това ме интересуваше,защото и аз съм към Булбанк!
Мерси за отговора  Hug

# 695
  • Кьолн
А някой знае ли за Добрич,ЦКБ?

# 696
  • Лондон/Пловдив
Днес пред кварталния банкомат имаше доста майки всички се бяха подредили с надежда да има детски ,но нямаше .Аз не си направих труда да проверя .Това за Пловдив се отнася.

# 697
Нещо за Търново  newsm78

# 698
Незнам, вие мами, на какво мнение сте, но си мисля,че би било добре да свият малко срока за изплащане на детските.Така ние майките много по-добре бихме си направили сметка на паричките. Мисля, че ще е по-добре да кажат-от 1 до 15 или от 15 до 30 число на месеца ще се изплащат, отколкото както сега!

# 699
  • Стара Загора
нали сега срока е от 15 до 30.

# 700
Сега се обаждах в Инвестбанк Бургас-ще има днес детски.

# 701
Някаква информация за Сливен-Райфайзен банк?

# 702
А някой да знае за Инвестбанк-Стара Загора

# 703
В каква държава живеем не зная. Постоянно се говори за това как трябва да има деца, а нищо не се прави. Повечето майки стоим и чакаме да ни пуснат прословутите 35 лева, които за някои мами са много необходими. Винаги съм се чудила обаче на едно - защо по Коледа, когато се раздават толкова премии, целеви награди, 13 и 14 заплати, добавки на пенсионерите, как никой, ама НИКОЙ не се сети да даде поне по 20 лева допълнително на малките деца. Все пак 1,1 млн пенсионери ще получат по 25 лева коледни надбавки. Нямам нищо против тях, но как на никой през толкова години не му хрумна поне идеята да дадат на децата до 3 г. поне по 25 лева за Коледа. От това се възмущавам. Но те децата не гласуват, защо му е на някой да им дава нещо. Вярно е, че пенсиите са малки, а една самотна майка на дете до две години, която получава 260 лева майчинство как се справя? Защото има и доста жени, които реално са в това положение. Не знам дали може да се направи нещо по въпроса, но смятам, че е крайно време някой да се замисли и за бъдещото поколение на тази държава, защото както е тръгнало след 20 години 60 % от хората в държавата ще са пенсионери и тогава и да искат няма от къде да вземат пари за коледни 25 лева.

# 704
  • Стара Загора
Нямам нищо против тях, но как на никой през толкова години не му хрумна поне идеята да дадат на децата до 3 г. поне по 25 лева за Коледа.
Ще скочат майките на по - големи деца тогава, защо на тях няма.
И стига с тия добавки за пенсионерите, на много от тях пенсиите им са по- малки от 240 лв майчинство, което получаваме след 1 г на детето. Не всички пенсионери ще получат добавки, баба ми получава 204 лв пенсия и добавка не й се полага.

Общи условия

Активация на акаунт