Отговори
# 705
не се отчайвате ,до края на месеца трябва да ги пуснат ,нали трябва да преключат годината.Поне така си мисля аз.Весели Празници

# 706
Следя темата с надежда да пристигнат най-после детските в Пловдив.Следя защото една самотна майка чака да й преведат парите ,за да си плати дървата които си купува да се топлят зимата.Едно ще ви кажа,тази жена никога не замрънка за нещо,не погледна и в канчето на пенсионерите.Обидно ми е само да чета как имало добавки за тях,а нямало за децата.Жалко ако така възпитате и децата си,да искат добавки за техните си деца и да мрънкат против старите хора.Защото тогава дами вие ще сте тези стари хора.
Аз детски не получавам,не чакам и на тях.Дано скоро има в картите детски,но е грозно постоянно да задълбавате в прословутите 25 лв на пенсионер!Това са вашите баба и дядо!

# 707
  • София
реално погледнато така би трябвало да е-щом има за едните да има и за другите.мен не ме бърка,че за пенсионерите има надбавки,но се пак децата ни са бъдещето на България и е редно поне веднъж да се замислят и за тях!се пак пенсиите ги увеличават(вярно не с много,но се пак),а детските си седят на едни 35 лв и няма мърдане  Naughty както и да е
по темата-в София-пощенска няма преведени

# 708
Момичета в Монтана днес ще има преводи,но само на детски доколкото разбрах ще ни забавят папите на децата с ТЕЛК newsm78

# 709
Nadia_k81,oще колко поста трябва да напишеш,за да разберем че си изнервена до край.Всеки трети е твой-стига де,писна ми да спамиш и да казваш да не се притесняваме.Ние не се притесняваме,ти го правиш,но е грозно.Ставаш смешна!

# 710
А в Русе как е, някой знае ли? Проверявали ли сте, има ли детски?

# 711
А в Русе как е, някой знае ли? Проверявали ли сте, има ли детски?
да аз проверявах но нямаше -инвест банк

# 712
реално погледнато така би трябвало да е-щом има за едните да има и за другите.мен не ме бърка,че за пенсионерите има надбавки,но се пак децата ни са бъдещето на България и е редно поне веднъж да се замислят и за тях!се пак пенсиите ги увеличават(вярно не с много,но се пак),а детските си седят на едни 35 лв и няма мърдане  Naughty както и да е

По първото удебелено - тогава да дадат и на нас "богатите", които сме лишени от такива пари щом като трябва за всички да има.
По второто - последно когато взимах детски, те бяха 18 лв., та незнам как не са увеличавани.
И се засрамете вече, и оставете пенсионерите на мира, стига гледахте в тяхната мизерна паница. Майка ми е сама-пенсионер с 142 лв. пенсия.Завидяхте ли й на "голямата"пенсия, а. Ако не съм аз да й давам пари, за да избута месеца, щеше да е умряла досега от глад. А тия пък дето са на социална пенсия ( не знам колко е тя, но доста малка), незнам как оцеляват.

П.П.И се пише все, а не се

# 713
Nadia_k81,oще колко поста трябва да напишеш,за да разберем че си изнервена до край.Всеки трети е твой-стига де,писна ми да спамиш и да казваш да не се притесняваме.Ние не се притесняваме,ти го правиш,но е грозно.Ставаш смешна!
  202uu

# 714
Току що ми дадоха 35 лева  детски от пощата в Благоевград. Тръгвам за подарък. Желая на всички весела Коледа и щастлива Нова година.  Hug  Nature Snowman santa2 newsm10

# 715
  • на пистата
стига с тези пенсии,засрамете се вече.баща ми е инвалид,с ампутиран крайник,не може да работи и взима 93 лв пенсия.как ви се струва,мислите ли,че може да се живее с нея,на всичкото отгоре я получи преди 5 години,преди това не взимаше понеже искало 7г трудов стаж преди злополуката а той нямаше такива .майка ми е на заплата 250лв,горките едвам дишат вече .повечето тук поне сме работоспособни и някак се оправяме а пенсионерите голяма част понсиите им отиват за лекарства.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:02 от nameika-31

# 716
  • София
реално погледнато така би трябвало да е-щом има за едните да има и за другите.мен не ме бърка,че за пенсионерите има надбавки,но се пак децата ни са бъдещето на България и е редно поне веднъж да се замислят и за тях!се пак пенсиите ги увеличават(вярно не с много,но се пак),а детските си седят на едни 35 лв и няма мърдане   Naughty както и да е

По първото удебелено - тогава да дадат и на нас "богатите", които сме лишени от такива пари щом като трябва за всички да има.
По второто - последно когато взимах детски, те бяха 18 лв., та незнам как не са увеличавани.
И се засрамете вече, и оставете пенсионерите на мира, стига гледахте в тяхната мизерна паница. Майка ми е сама-пенсионер с 142 лв. пенсия.Завидяхте ли й на "голямата"пенсия, а. Ако не съм аз да й давам пари, за да избута месеца, щеше да е умряла досега от глад. А тия пък дето са на социална пенсия ( не знам колко е тя, но доста малка), незнам как оцеляват.

еййй тука всеки 2 ли е учител по български? newsm78 като няма какво да кажете все за грешки гледата-вие да не сте безгрешни?newsm78 ето точно тука е разликата между децата и пенсионерите-на мойто няма кой да му даде пари "за да избута месеца"  Peace

# 717
реално погледнато така би трябвало да е-щом има за едните да има и за другите.мен не ме бърка,че за пенсионерите има надбавки,но се пак децата ни са бъдещето на България и е редно поне веднъж да се замислят и за тях!се пак пенсиите ги увеличават(вярно не с много,но се пак),а детските си седят на едни 35 лв и няма мърдане   Naughty както и да е

еййй тука всеки 2 ли е учител по български? newsm78 като няма какво да кажете все за грешки гледата-вие да не сте безгрешни?newsm78 ето точно тука е разликата между децата и пенсионерите-на мойто няма кой да му даде пари "за да избута месеца"  Peace

Без да се заяждам, предполага се че това дете си има трудоспособни родители.  Peace А пенсионерите са работили цял живот и би трябвало поне на старини да си починат.

# 718
  • София
добре съгласна съм с теб,но аз си гледам детето сама  Peace няма на кой да го оставя,за да започна работа,а и + това сега за първи път ще взема детски
много изместихме темата,а и нещо стана много напрегнато с темата за пенсионерите всеки си има мнение по въпроса.

# 719
хайде не ставайте заядливи.всички сме изнервени от недостиг на пари,но целта ни е да си помагаме,а не да се заяждаме.

Общи условия

Активация на акаунт