Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
И от нас запис в новата тема  bouquet
Добре дошла на мама Дудулулу и беба Паулина Hug
Моята щерка пие по около 600 мл вода.

Гал, бързо да ви минава Hug
Бързо оздравяване и на другите болнички и на обринатата пчеличка Praynig
Ламтурниче, добре сте се завърнали Hug и никакво боледуване повече Naughty
Албена, Найема ти е писала, е всяко дете пропълзява, не се коси, а за вървенето е рано да се тревожиш, има деца, които прохождат и след годинката.
А зъбчета ние си имаме 7 парчета, но това си е Божа работа.
Найема, аз спрях да давам жълтък, че тук застройват супите с жълтък.

Преди 2 дни поръчахме 12-листни календари на Симона в едно фото, хубави снимки й направиха, малко  ни поизлъгаха с цените, но нали е за детето ще го преживея.
А татито ни от днес ще работи 2 часа повече и ми е много криво, Confused

# 61
А относно спането как сте?Моята кукла спи вече само веднъж по два часа.

# 62
Аз днес съм на всяка манджа-мирудия  Embarassed

Валето ми спи по 3 пъти-сутрин към 10 за 1 час,наобяд около 14 пак за 1 час и след обяд около 17 за 1 час и в 21 най-късно е заспал .

Днес не се очертава излизане,че е много студено, а и малкия ми се подриска и му дадох Хидрасек,дано е от зъбите,че като гледам горните 2 май са избили днес  tooth
Поне е кротък,стои си в столчето и си мята играчките,като свършат се обади и зареждам таблата и пак почва отначало  hahaha.Хипнотизира се от музикалния канал The Voice ,детски по-малко уважава

# 63
Относно зъбите ние вече сме с шест зъбчета.Две от долу и четири горе.Вече гризка всичко което и попадне.

# 64
А относно спането как сте?Моята кукла спи вече само веднъж по два часа.
И моят синовец е така! Понякога придремва по 30 мин., когато се буди в 5ч като днес!
Албена 13, аз въобще не съм пълзяла, както и мъжа ми, Краси също не провява интерес към пълзенето - не се кахъри, всяко човече е различно!
Днес ми е един много смотан ден и хич не съм на кеф, а тази на ЖК така ме изнерви, че направо съм бясна - "Гледайте другия път да сте без детето, предпочитам да идвате сама" - Е аз къде да го хвърля според нея, като няма на кого да го оставя, каква вина имам. Освен това като ми определяше термина ми вика ти си в 17 седм, а по тяхното календарче показва, че трябва да съм в 19 според цикъла и ми вика - "Е те две седмици не са чак толкова решаващи. Еми ако детето по размери върви по-голямо, тогава какво правим и ако ми напише ермин по календарчето, то аз ще преносвам по документи, а реално няма да е така. Абе нямам думи - добре, че се следя и при Ковачева в Шейново, която не ми определи термина по каледарчето! Оф, извинявайте за поста, ама много ми кипна!

# 65
Момичета да ви попитам нещо.Вашите бебоци колко вода пият на ден?Моето Поли пие по литър и половина че и повече понякога.
Party  еее браво на това дете.  Аз на Джордан едвам му давам 50мл и то с чаша или лъжичка, защото не иска вече да пие от бибата - Боже и той с претенции!
С спането - спи 2 пъти на ден по час, час и половина.

Е благодаря ви, вече не се притеснявам толкова за това пълзене.  Хубаво е човек да прави сравнения.   bouquet

mama_pettty И аз готвя на бебо.  Повечето яде домашно, че ми излиза по евтино.  Ако имаш проблеми с това телешко, опитай пилешко.  Може да е от месото.  Моят син телешко не иска.  Може би му мирише странно.  Сега му готвя само пилешко или само зеленчуци. Не му давам агнешко защото аз не го ям и не мога да понасям миризмата като се готви.  А свинското ми се струва много тежко за бебе.  

kuco_pate Да те поздравя за новото бебче в коремче!   bouquet  Лека и щастлива бременност.  Няма да се нервиш за тези глупости сега.  След 7 месеца вече ще си забравила.  Laughing  Но нали знаеш и как хормоните уголемяват всички проблеми като лупа. 

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 14:31 от Албена13

# 66
Куцо пате,що не й дадеш  red Сменяй я,няма смисъл всеки път да те натоварва,вместо да си спокойна и щастлива,че си на консултация.   action032

# 67
Днес се записах Joy,ама ако ме изнерви пак ще й покажа аз на какво е способна една бременна Mr. GreenНе стига другото, ами я чакахме 1,5 ч, тя дойде и дори не благоволи да се извини. Да не говорим, че не може да си вземеш час, а трябва да бичиш там

# 68
Добър ден и от нас Hug
Ками така като гледам ми той сио е сериозен върха дето го е покорила Сияна Laughing
Бени ама вие вчера голям празник голямо нещо,зъбче имен ден,пролазване... Hug
Гал стискам палци бързо да се оправят и двамата,а на теб да ти се презаредят батерийте по-скоро Hug.
Маринче ми все същото си е ,много я сърби и яо се е изнервила милата.радвам се че вие сте по-добре Hug
dessita_i и на вас бързо оздравяване Hug
Силве не е само по лицето и китките са и малко отекли,и ми е много странно на мен така не са ми отичали.Ако няма и днес промяна и аз незнам какво да правя Confused
Пате ама и аз като Радето съм на мнение да и дадеш на тая червен картон,не се ядосвай,даже ако искаш другия път ще ти дам и Мая,ще я щипнеш преди прегледа да и циври на главата hahaha
Добре дошла на новата мама,при нас е весело  bouquet
Мерси на всички за вниманието  bouquet

# 69
  • София
Айде и аз да се включа по останалите теми,

за спането, спи по 2 пъти на ден по около 1.5 - 2 часа, вечер заспива към 21:40 и сутрин яде в 7, пак заспива и откарва до 9:15 някъде Simple Smile

за зъбите имаме един втори отдолу в ляво и двата предни горни, други за сега не се очертават Wink

за телешкото, аз щях да пиша преди време, ама се отнесох нещо, на стани му излязоха дребни безцветни пъпчици по челото от него и съм убедена, че е от него, защото излязоха и двата дни, в които му давах телешко и то около час след като го е ял, та за сега не съм му давала пак, ама малко по малко и него ще прояде, може наистина на Яна да й е странно и затова да не го яде  newsm78

Пете, ами ако имаш друг избор в района, смени я тази жена, не може всеки път като отидеш и да те ядосва, тегли й една..., ама ха  Wink

# 70
Пате,  не се ядосвай, а ако докторицата не ти е по вкуса я сменяй Peace
А за цвета на вързопчето нещо не ти ли казват  Blush
И сложи си линийка да й се радваме.

За спането през деня - спим най-често по 2 пъти на ден и то по цял половин час Crazy Crazy

# 71
dudululu ,добре дошла Hug Пощата ти е пълна,но тук ще пиша.Прати ми снимка на имейла ми sweet_vanilla81@yahoo.com

Днес както вече разбрахте взехме първата храна от кухнята.Доста е вкусно Laughing Имаше нещо като праз с пилешко с чушки и ..незнам какво още,ама беше вкусно.Някаква супа,май е картофена с домати newsm78 и кротони вътре и за десерт грис.

Бе доволна съм,ама много ми е зорно докато излезем  Tired Цяла сутрин подготовка.И после обиколих махалата два пъти,само и само да стоим навън,че щеше да ме е яд,че ги оправям един час за 10 минутки разходка.Както и да е.Ще свикнем с новия режим Simple Smile

Да се включа и аз по актуалните въпроси...
Първо..забравих и аз да пиша колко се радвам,че Цвети и Раличка са си вече вкъщи Hug
За спането-сега графика ни се нарушава,но ако съдя по днес режима е: заспиват към 12ч. за половин час,после към 14.30ч пак за половин-един час.След това вечерта към 9ч.
За водата-под формата на чиста вода,чай,айрян или сок пият всеки по около 500-800мл на ден.
Зъби имаме съответно Наско-4,а Гошко-2,но скоро ще му избият и горните.Доста са му подути венците.
Телешко,свинско,пилешко месо-всичко съм давала.Нямаме проблеми.Единствено риба не съм давала,но така или иначе в тази кухня готвят риба и се надявам да я понесат така добре както всяка останала храна.Пу-пу,ядат си всичко и с апетит.
За пълзенето,седенето и т.н. -И двамата си лазят без проблем,изправят се винаги когато видят,че има някаква опора и си вървят,хванати за някаква опора.
 За друго сега не се сещам,но ще се върна 2-3 странички назад да видя дали нещо не съм изпуснала и пак ще пиша Peace

# 72
Дудулулу добре дошла Hug
За водата -не пием хич,преди една седмица започна да изпива по 10-15 мл и тъкмо се зарадвах , спря отново да пие,сега и толкова не иска.За сметка на това цяла нощ се кърмим и направо се побърквам.Според педиатърката наваксва с течностите през нощта от кърмата. Rolling Eyes
За пълзенето- пълзи навсявкъде,дори и когато сме навън се пробва,не осъзнава ,че не е вкъщи.В проходилката не стои,много рядко се случва,ползва я за уолкър по някога,бута я от външната страна.Каката не пълзеше почти, а проходи на 11 мес ,та си мисля ,че за всяко дете е индивидуално.
За храненето - предпочита готвено, предимно с пилешко месце,пробвала съм с телешко,но не го яде с особена охота.От пюретата предпочита месните.Попара и кисело мляко за момента категорично отказва,направо се чудя сутрин с какво да го храня. newsm78
За спането- по 2 пъти на ден до вчера,сутрин към 10.30 и следобяд към 17.00 за по 1 час,но днес  заспа чак в 13.30 и едва ли ще спи повече. Close
kuco_pate напълно съм съгласна с radka80,тъкмо сега е момента да я смениш и да не се ядосваш повече. Peace

# 73
Извинявам се на новата майка и нейното февруарче! EmbarassedДобре дошли при нас!
За цвета - днес се усъмни за момче, но каза, че не е сигурна и другия път, ако е благоприятно разположението ще е по-точна. Моето вътрешно усещане е също за момче, макар че вече бях си намислила име за момиче. Но на 21.12 дано Томова да каже със сигурност. Линийка бих си сложила, ама не знам с този термин незнаен(според мен) как да си я направя, ама ще се помъча!

# 74
Някой да има идея кога ще се превежда майчинството, чува ли се нещо???

Общи условия

Активация на акаунт