Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Dudu,привет ! Добре "присъединила" се !  Hug Твоето бебче по литър чиста водичка ли изпива дневно ? Ралица пие не повече от 100 мл вода на ден...

Вчера за втори път й дадох кисело мляко (Боженци) с бисквитка плазмон и мисля,че й хареса..Първият път,преди около седмица,й дадох на върха на лъжичката чисто кисело мляко и душата така я втресе.. Laughing Все едно лимон й изсипах в устата ! Когато давате в шише с каква дупка е биберона ?  newsm78

# 76
Толо квасено с бисквита давам с лъжичка. В шише слагам само АМ с бишкоти. Дупката ми е 3-ка Wink
Първият път,преди около седмица,й дадох на върха на лъжичката чисто кисело мляко и душата така я втресе.. Laughing Все едно лимон й изсипах в устата !

hahaha трябвало после да и дадеш да близне лимон и да и кажеш да не се прай  Whistling

# 77
Толо квасено с бисквита давам с лъжичка. В шише слагам само АМ с бишкоти. Дупката ми е 3-ка Wink
Първият път,преди около седмица,й дадох на върха на лъжичката чисто кисело мляко и душата така я втресе.. Laughing Все едно лимон й изсипах в устата !

hahaha трябвало после да и дадеш да близне лимон и да и кажеш да не се прай  Whistling
Joy Joy Joy
Аз имам от тези шишета на Томи Типи и съм с двойката, ама аз го правя средно гъсто. Иначе и Краси първият път се втрисаше като му дадох, ама сега си хапва с кеф - и чисто , и за пиене. Аз не слагам бисквити в това за пиенето.

# 78
  • Пловдив
Някой да има идея кога ще се превежда майчинството, чува ли се нещо???

денят Х ще е четвъртък 3 декември

# 79
Не снам за вас, но ние отдавна не ядем от шише нищо.Само с лъжичка.А за водата/толо/ пием чиста вода най малко по литър и половина на ден.Храним се отдавна само по 4 пъти.Заспиваме в 20ч,и ставаме в 6-6 и 30.

# 80
Ели,сигурна ли си?
Аз си проверих и още не е пусната справка за декември,дано да е до петък .

Лятото дадох на Валето лимонче и той се втрисаше,а после питаше за още  hahaha.Мазохисти са ни децата.
Днес обаче голям зор видях с Хидрасека,такава погнуса изпита от първата лъжичка,че се налижи с пепетка да му дам остатъка .

# 81
Момичета, не е от телешкото. Яна яде само пиле, пуйка и телешко. Към заешко май сме алергични, агнешкото било в същата група и педи каза, че най-вероятно и към него ще направим реакция и да не давам, а със свинското положението е подобно.

Всички буламачи от бурканче ги яде, даже с броколи/което според мен си е направо невероятно/, но моите готвени манджи ги отказва и се държи така, сякаш съм й нанесла кръвна обида. Sad

Гадното е, че всички ми обясняват, че детето трябва да яде готвено/чудя се тези меса как пък смеят производителите да ги слагат сурови в пюретата?!?/. Аман от бабини деветини, просто много съм нервна днес. Дразня се, като постоянно ми набиват едно и също, все едно съм малоумна и не мога да преценя дали нещо е добро за детето ми.Каквото е било едно време, си е за едно време.

# 82
Мама Пети,напълно те разбирам.У нас положението е същото с бабините девитини  smile3511,но вече почнах да си остоявам своето и яко игнор  smile3513

# 83
Някой да има идея кога ще се превежда майчинството, чува ли се нещо???

денят Х ще е четвъртък 3 декември
Дано да е така, че и при мен няма инфо още Peace

# 84
Ооо,Пети,не се ядосвай бе душко Hug Разбирам те напълно.Сигурно 99% от майките тук те разбират също толкова добре.Ама и да се ядосваш файда няма.Прави си каквото си знаеш и това е Peace Само дето ще си вкарваш излишни нерви,а "виновниците"  даже няма и да разберат,че се ядосваш...

# 85
Здравейте, момичета!
Цяла сутрин сме в кухнята с Плами - аз готвя, а тя се мотае в краката ми ...
Влизам да ви почерпя виртуално по повод моята 420-та месечинка! Искам да се почуствате като мои гости и затова ви поднасям това, над което се трудих до сега. Приятен апетит!

# 86
Здравейте мацки   bouquet
Добре дошла на новата мама  welcome Радвам се , че варненки се увеличаваме  Mr. Green

Цвети добре си се завърнала  Hug Радвам се , че вече сте добре  Grinning и повече никакво боледуване  Naughty , че като се върна да не се ступаме  Wink

Миме лекарката каза ли от какво е това подуване  newsm78

Ние тук сме като на угояване ама иначе е хубаво има БИРА на корем  beer beer3 beer2 cheers Нови снимки почти няма , щото никъде не сме ходили , ама утре смятаме да мръднем до някаква крепост и пещери та може да излезе нещо интересно  Grinning

Мацки аз на мойта пръцла и давам АМ на нестле , ама тук май няма , та да ви питам с какво мога да го заменя , че май няма да ни стигне това дето съм го взела  Confused Дали ще има проблем ако и купя друго тук и после пак си продължа на нашето си като се върнем  newsm78

Ние с храненето също сме малко проблемни  Confused повечето пюрета не ги иска ,  но пък като слезем в ресторанта иска постоянно нещо , ама тея манджи не стават за нея , та се принуждавам да я залъгвам с бисквитки плазмон и със сухари и много сок Crazy Като свършат бисквитките незнам кво ще правим дано да намерим нещо подходящо тук. Вчеря цял ден е седяла гладна , но категорично отказа да яде моркови с царевица на сънвал  Naughty( а и беше едно от любимите ) и накрая яде питка за дюнер  Crazy много и хареса , абе луда работа Mr. Green Grinning

Ние също не пълзим още. Напоследък има някакви опити , но е много далеч от пълзенето  Grinning За сметка на това обаче откакто се научи да се изправя в кошарта постоянно седи права и обикаля по ръба  Laughing newsm07

Ако се сетя още нещо ша пиша пак , че сега всичко ми изфиряса
А, и да върна това http://www.priqtelstvo.hit.bg/ на Васи и на всички вас  Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Уфффф , че съм бърза амаааа newsm27

# 87
Добре дошла на новата мама от мен!  Simple Smile
Точно си мислех да ви питам за зъбите и гледам, точно това коментирате.
Аз не се притеснявам от късното избиване, на Мишо първото зъбче се показа на 11 месеца. На Мира долните 2 и избиха в 7-8 месец, но днес видях 1 от горе, току що пробил, но много на зад. Възможно ли е да е кучешки?

Миа Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!
Ей ама в каква аритметика ме вкара, за да разбера на колко ставаш, чак извадих калкулатора!

# 88
Ооо,Миа,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!! Да си здрава и много щастлива ! Много късмет и още едно детско чуруликане в семейния отбор !   bouquet

Пети,да те успокоя,че Боян до 2-годишна възраст готвено не признаваше ! Само попарата беше мое производство ! Ядеше само готовите пюрета...Ралица с променлив успех яде зеленчукови манджи,които аз й приготвям,но то май не е особено често...Досега с месо е яла само от бурканчета.

Пенкова,всеки път успяваш да ме разсмееш.. Laughing Да ти кажа бих я пробвала малката глезла с лимон за назидание,но после трябва да я къпя.. Laughing Като не й се понрави нещо се напъва и "съдържимото " отива във врата и косата !

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 16:20 от толо

# 89
Ех момичета - пак имам нужда от вашата помощ.  Макар да се рових из нета  Embarassed  Embarassed

Моята свеки каза, че Джордан е много слаб и го храня много малко.  Аз не виждам да е слаб.  73см и 10кг.  Не знам това да е лош размер.  Храня го така:

7:00 - 225мл мляко
11:00 - 150 гр каша (плодова)
15:00 - 150 гр готвено (зеленчуци, пиленце)
19:00 - 225мл мляко

Спи от 19:00 до 6:00

Тоест на 4 часа.  Отделно хапва бананче, ябълка или друг плод.  Пие около 50мл сок на ден.

Мислите ли, че яде малко?  Трябва ли да увелича храната...??? Много е кофти като не съм с него цял ден и трябва все да инструктирам детегледачката.  

Общи условия

Активация на акаунт