Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Ooooo  Марианка честито ти поскъпване  newsm51 още поне  5 пъти по 420 месеца да празнуваш. Много любов и щастие ти желая и скоро едно малко и сладко братче на Плами да спретнете с Пламен.

Добре дошла на мама Дани и бебе Поли . При нас е весело и когато се налага сме бързи смели сръчни  newsm03
 На кухня се записахме и ще започна да взимам от 4.01.2010 .....еи го на къде е. Баси и бюрокрацията............както и да е.
 Пате и сега какво ще правите футболен отбор илипоне баскетболен.

# 91
Мия, честит рожден ден!
Добре дошла на новата мама!
Коте, досега гледах снимките ти от Италия - невероятни са - като картички!
Пускам една снимка на една позната и сядам да ви чета:

А аз се оплаквам  с едно!

# 92
Албенка,как ще  е слабичък Shocked Тогава по тая логика моите трябва да са тапицирани скелети Simple Smile
Незнам колко кг са точно,но по нашия кантар са към 9.200.И са високи най-много 71-72см.
Тия неща като "пухкаво бебе-здраво бебе" отдавна вече не вървят. Според мен добре си хапва детето.Може би само пюрето може да е в малко по-голямо количество..но това е мое мнение.Изглежда ли гладно детето? Не! Буди ли се от глад през нощта? Не! Кажи и на свеки.... щях да кажа нещо,ама ще си замълча..

Миааааааааааааа Hug Честит рожден ден! Всички ли ще ни измъчиш да смятаме с калкулаторите? Blush

# 93
Mиа - ЧРД   Hug   bouquet  Много щастие и любов в вашият дом!

Фокси - Не се буди нощем да яде от както е бил на 2 месеца.  Даже ако му дам допълнително не иска.  Абе шашнах се с тези свеките.  Добре, че майка ми идва на гости за 2 месеца, че тя ще ми помогне с тези неща.
Съжалявам за тъпят въпрос, но исках да видя мнения.   Hug

# 94
Албенка, 10 кг са си супер отвсЕкъде!
 Ралица е 73 см и 8,6кг. Аз не й меря какво количество яде на обяд, винаги яде готвено и то излиза около 200-250 гр. Веднъж го изяжда цялото, друг път половината, а някои път 10-ина лъжички! Въобще не се притеснявам колко яде - колкото иска душата. Това за колко грама трябва да яде отдавна не ме вълнува. Само да ти спомена,че от 4-ия месец е на АМ и продължава да яде само 120 мл, което ако съдим по препоръките на кутиите е за 4-седмично бебе Wink

# 95
аз да се запиша.после ще попиша по въпросите които обсъждаме че сега ще ходя до банкомата да видя дали имам детски надбавки и да взема каката от градината.
само да кажа на Патето че вчерашната и идея за вечеря беше супер,всички много я харесаха и стана много крехко.Благодаря ти пате ощве веднъж  bouquet

# 96
Ехоооо-бехооооо от нас с Гоги!

Днес си направихме страхотна разходчица с Меги, много приятно си изкарахме  Peace

Миа, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, щастие, късмет и успехи!!!

Welcome на новата мама  Hug

Пети, Гого яде само купешки пюрета, аз му правя само сутришното хапване  Peace

Ох, да ви се похваля - поръчах Конкорд-а, само че този цвят и от ибей, че нямаше почти нищо в майтойс  ooooh!

Бени
, Гого е 10.500 кг и 76 см и определено е едричък  Peace

Цвети
, пиши как сте  Hug

Алхимиче
, дано на Мая бързо да й мине  Praynig

Ето малко снимки на Гого и Рая Simple Smile

# 97
Аууу,Гери,много са готини Heart Eyes

# 98
МИА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, БЕЗГРАНИЧНО ЩАСТИЕ И  НЕПРЕСЪХВАЩА ЛЮБОВ!

Писче, до волейболен може и да се навия, но дума да не става за футболен newsm62(шегичка). Ако е пак момче има риск таткото да иска да се мъчим за момиче, а гаранция няма, та ще видим newsm78
Софи, заслугата е на Химичката, тя ме зариби с готварския и сега само се ровя за рецепти и готвя, а после ще има"защо пак качих толкова много" smile3511 smile3518 Иначе се радвам, че ви е харесало - нас също много ни се услади!

# 99
Мия, честито! Още много пъти по 420 месечинки, много пъти по 420 любов и безоблачно щастие!

Момичета, благодаря ви за подкрепата, аз съм убедена, че се старая много, ама нали знаете, чи винаги има някой, дето си мисли, че с добри чувства може да те съветва до безкрай... Спрях да се нервирам вече, ще си карам, както си знам, а на двете баби за назидание ще им оставя детето някой ден и ще дам поръчение да му сготвят и да го нахранят с готвеното. Да ги видим тогава. Mr. Green

Гери, добре дошла в групата с Конкорд столчетата. Единственото, от което не съм доволна е, че избрах светло бежова тапицерия.

# 100
Мия,честит рожден ден,много усмивки,здраве и любов!
                        и аз със калкулатора сметнах на колко годинки ствашшшш Joy

Гого и Рая са като от картичка...така сладки и готини.

# 101
Гери, ама големи красавци са тези бебешори! И какви усмивчици са пуснали само!?  Party Много ви е хубаво столчето. И аз напоследък разглеждам сайтовете и избирам, но не съм се спряла на нищо определено. Колебаех се за едно от Май тойс - Макси Кози - за 109 евро. Има и едни на Кенгуру, които ми изглеждат доста добри  - 9-25 кг. На промоция са в Хиполенда - за 169лв. Аз си мисля това да е подаръка на бебео за нова година. Е ще има и някаква играчка, но като се има предвид , че каквато и играчка да получи той, вниманието, което и отделя е точно 15 мин и после я захвърля някъде не мисля, че има смисъл да купувам кой знае какво. А и роднините вече са му накупили играчки ( оведомиха ме) , така че си мисля, че ще е по-добре ние с тати да заложим на полезните подаръци.  Laughing
Пенкова, голям образ си, все си мисля, дали си такава фога, щото си израснала в меката на хумора и сатирата ( Габрово-Севлиево) или просто си си весела душа?!  newsm78  Joy Обаче и аз много се забавлявам с твоите постове!
Добре дошла на новата мама Дудулулу!   bouquet За сведение, моето дете вода в последно време почти не пие. Аз да си призная все забравям да му давам, а като му дам само дъвче биберона и не пие. Зъби нямаме все още никакви. Албенче, твоя хубавец си е много добре даже. Крисето е 73 см, а е само 8800. Много елегантен върви, ама не се спира да щурее и явно изразходва много енергия, та затова не качва .
Галл, стискам палци да овладеете положението, че аман от болести! Алхимика, а Мая как е днес? Още ли е изрината?
Васи , защо не се посъветваш с някой друг педиатър, дори и да е начастно? Хич не е шега работа да тъпчеш един толкова крехък организъм с антибиотици за щяло и нещяло.
Миа, Честит Рожден Ден!!! Желая ти Здраве, щастие и много любов!!!

Честити месечинки на днешните отбор юнаци - Валката, Гошко, Наско и Криси
За хапването щях да пиша - и при нас се признават предимно готовите пюрета, аз затова вече почти не му готвя. После само се ядосвам, че си стиска устата като менгеме, а аз съм хвърлила толкова труд!  Crossing Arms

# 102
  • Пловдив
Здравейте и от нас хубаво се разходихме с Гери и ние както винаги сме постоянно с езика навън.
Да питам тези които дават кисело мляко как го приготвят и възможно ли е от него да имаме колики. Имам домашно мляко и дадох на Рая ей докато се усетя, че може от него да е две вечери не спали. Вече взех да се шашкам около тия зъби само ние ли сме без зъби. И още нещо да ви питам (то май много стана) има ли някои бебче което да има бактерии в урината, какви са и с какво ги лекувате,че при нас вече трети вид се появи и сега сигурно трети антибиотик ще ни изпишат.

# 103
Моля ви обяснете ми как да сложа тази линийка със снимката на малката.Направих я но не знам как да я използвам тук.Малко тъпо но като не разбирам питам

# 104
Много сте бързи бе мамчета, аз с този махмурлук  ooooh!
Коте мерси за чорбичката  Peace
ЧРД на Мия да си жива, здрава и много щастлива   bouquet
Гого и Рая са много готини на втората снимка с тези малки езичета  Hug
Адашче споко, аз мисля, че сте даже в + с килограмите. Гери беше писала в предишната тема, че на 1годинка трябва да си утроят теглото.

За яденето на нас все не ни стига особенно по обяд. Нашата мома май е единствената дето не яде готовите пюрета. От бурканче яде само плодовите. Между другото харесва повече манджите на баща си  Crossing Arms

На болничките стискам палци да се оправят по-бързо  Praynig
Меги аз съм с домашно мляко от 7-мия месец и сме нямали проблеми  newsm78 може да е от зъбките. Зъбче беше ми споменала, че доста марки АМ е сменила и накрая се оказали зъбките виновни за безсъните нощи Wink
Какви са тези бактерии  newsm78 да не говориш за млечницата, ако е тя - Дактарин - на второто мазане изчезва всичко  Peace
Ох, щях да забравя новата мама  welcome и за водата - пием по 500 -600гр. от които 250гр са чай.
За лентичката - скайпа ми е betunga13

Общи условия

Активация на акаунт