Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Диде, добре завърнала се и от мен! Браво на мъжа ти за ремонта и на Зарито за самостоятелните крачки - то беше ясно, че скоро ще проходи малката гимнастичка.
Айде лека нощ, отивам да видя кой какво е преживял.
Ей, Алхимикова, сигурно го мъчат зъбета Майчето. Ще видиш, че съвсем скоро всичко ще си дойде на място! Hug.

# 706
  • Sofia
Сватя,  spoko

Аз уж щях да си лягам, ама в банята се сетих пак за едно питане дето го забравям вече n-ти ден  ooooh!
Купих Лактана 3 да му дам на малкия, като привърша пакета, ама гледам вътре имало портокал  Shocked Аз досега не съм му давала, смятате ли, че може да има проблем?  newsm78 Аз предполагам че по-скоро не, ама знам ли..... Не пише да е есенция, пише си "портокал".
Дани, ти даде ли вече от 3-та? Как се прие?

Айде вече официално лека нощ и до утре!   bouquet

# 707
Диде добре си се завърнала Hugдобре ли си изкара?
Честно да си кажа- скъсах си нервите! Тия трима мъже (баща ми и братята ми) ми стопиха лагерите! По цял ден чистя, мия, готвя, пера, простирам, гледам сама детето, сама я къпех (и аз със нея, защото не мога да я оставя на тях), с нея влизах в WC-то и накрая се обадих на Георги да идва да ни взима, че не се издържа! Но-най гадното беше, че е ужасно шумно- коли, мотори, скърцащи врати, приятели и гаждета на братята ми, прибиращи се от дискотека у нас и т.н. Там осъзнах, че тук в София си живея живота- къпат ми детето, гледат го, аз си се къпя на воля, готвят ми, чистат ми и т.н.

Мими, за Майчето - и аз мисля,че са зъбки! Знам, че това няма да те успокои, но и Зари е същата! И то всяка вечер, буди се през половин- един час, за да суче. За да мога да спя и аз, изгоних мъжа ми да спи в кухнята, а детето до мен. Аз спя гола до кръста и Зари се обслужва сама цяла нощ. Просто незнам кога ще спи цяяяла нощ и особено в собственото си легло! А като се появи и бебето, ще стане лудница!

Благодаря ви за посрещането!  Hug

# 708
Гутен морген, скъпи колежки. Айде днес аз първа да ви заверя семестъра.
На всички настоящи и бивши студенти ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. Учещите - само шестици до края!!!
 Мама Дудулулу аз живея до Окръжна:) за сега, ама от февруари няма да ни стигат парите за наема и не знам къде ще живея тогава:((((
 Ламтурник ,Честита ти рожденичка. Да здравичка и послушничка.Никакви болести вече и една усмихната мама и пожелавам  bouquet

# 709
Привет, виждам,че нещо организацията много не върви,защото се оказваме малко за диското newsm45 newsm45 Така ми си иска да се видим малко и да разпуснем....
Аз предлагам да си запазим една маса и май като гледам ще ни стигне, ако не се съберем ще взема с мен един приятел на Жоро - да не съм сама hahaha

# 710
Здравейте   bouquet
Ние вчера се прибрахме във Варна , но нямах време да пиша , заради купищата багаж , които трябваше да оправя  Tired Ходихме и на лекар - добре е мамуна  има само леко катарче , както каза доктора  Grinning Изписа ни едни сиропчета и капки за нос. Днес ще ходя да сменям дофтора , че не сме доволни от него.

Не се включвам по темите защото не съм чела , като прочета ще пиша пак  Hug

# 711
Добро утро!
И аз съм без настроение, то за това и не пиша....
Мира няма температура, но продължава да кашля, днес и Мишо кашля  Confused ще ходим съвкупно на лекар......
Миме и Мира е същата като Мая, всяка вечер заспива с триста зора, после се буди към 12:00, започва да мрънка и ако и предложа кърма ме бута демонстративно....... не иска вода, през деня също не яде нищо освен кърма Така н-на брой пъти и в момента, в който я взема и излезем през вратата е ухилена до уши, но трябва да я държа и да си играем и също много я успокоява да гледа детски (аз и пускам Бебе Айнщайн) Свикна докато беше болна да я взимам при всяко "мрън" и сега се опитва да го прилага. Днес смятам пак да започна да и давам пюре за обяд, а утре съм викнала майка ми да я гледа и се махам за 4-5 часа, че вече  #Crazy
За срещата аз съм пас, няма да мога да се отпусна и само ще си мисля какво става в къщи.........

# 712
Забравих да честитя празника на всички бъдещи , настоящи и бивши студенти   bouquet

И да ви почерпя за нашата 8-ма годинка заедно с любимия  Heart Eyes

# 713
  • Пловдив
Добро утро

# 714
  • Стара Загора
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала 5 дни ,защото нямах нет  Crazy Честит РД ,ИД на всички които имаха повод,да сте живи и здрави   bouquet
Честит празник днес на всички бивши,настоящи и бъдещи студенти   bouquet
Wondertedy ,честита ви годишнина   bouquet
НИе също правим днес 8 години с моята половинка  Party

# 715
  • София
Честит 8ми декември   :bouquet

МИме, не се отпускай... това е период - всички бебета минаха през него.. и още минават Simple Smile) Аз колкото и да се нервя, винаги се сещам за Гери и Гого... Е като нейното не е било, така че не е тежко  Peace
Аз да се извиня за снощи, но съм заспала... докато си четох и айде да пиша.. и хъррр... И при нас са тежки нощите Simple Smile
Сега да ви кажа - Олив'с искат по 20лв капаро н калпак  ooooh!
Дон Домат по мои спомени не правят резервации, както и Уго
Това Избата не го знам  newsm78
В Дивака от години не съм ходила...
За хубаво / евтино място, което много силно препоръчвамза рождени дни се сещам само за "1516" /в една от преките до Съдебната палата/. Не е велико като обстановка, но бирата и хапването са хубави, евтини и мисля че не искаха капаро, но не съм сигурна  Thinking

Аз честно казано искам такова заведенийце не толквоа за хапването, колкото да се чуем какво си говорим...

# 716
Привет момичета!

Алкимикова, ама моля ви се, как така ще си режете вените?! Я по добре излезте със сектата и се напийте. Момичет, отивайте на среща, че ако знаете на мен как ми се ходииии....

Честит празник на всички!

Ние пък днес правим 10г.

Аз бях забравилаа...та татито ще си получи подаръка другата седмица...че в петък ще правим купон с комшийката и сме поланили 40 човека, та малко ми е гърч...

Хайде до скоро от нас.

# 717
здравейте мацки и от мен,влизам само да честитя празника на всички студенти !Само взети изпити пожелавам.
А за кръщенето ние още не сме кръстили Александра,каката я кръстихме на първия рожден ден ,та може и с малката да стане така ,но все още не сме го решили.
Момичета много ви завиждам за "коледното парти" което си заформяте,мен вчера ми се обадиха колежките да ме поканят на фирменото ни банкетче,и аз отсега съм в чуденка как ще разпределя гледането на децата ,но ще го измисля щото много ми се ходи.
Дидерончо добре дошла,честото на Зари за прохождането Grinning.
Алхимика дръж се,ще отмине. Peace

честити годишнини на Теди и Зъбчето.

# 718
Добро утро от мен.Минавам на бързо да ви почерпя за Рождения Ден на моя обичан съпруг Веселин,днес става на 29 години.Да ми е жив и здрав!!!

Вики също е по-добре днес,няма температура и е видимо по-жизнен. Simple Smile.Благодаря Ви за подкрепата и съветите на всички.  Hug Hug Hug
И не на последно място
Честит 8-ми декември на всички студенти!!!

# 719
Теди,Зъбче,честити ви годишнини ! Още много години любов и разбирателство !

Лори,да ти е жив и здрав съпруга ! Весело празнуване !   ura

Не се сещам и аз за друго заведение,освен за предложените вече... Laughing Ако до довечера не сме запазили,утре ще се наема аз... Twisted Evil  Ааа,Миме,не си права...Първата ни среща като бременни аз я инициирах,а Дорабела отиде да направи резервацията.Събрахме се около 25 мами с голями тумбаци,ама ТИ НЕ ДОЙДЕ... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт