Имат вече ходeщи крачета ФЕВРУАРСКИТЕ момичета и момчета

• 17 130
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро!
Честит празник на всички минали, настоящи и бъдещи студенти!

Честити годишнини на Зъбче и Теди!Много семейно щастие ви пожелавам!

Инче, аз питах преди известно време за Лактаната, но май никой не се включи(или не съм прочела).Аз започнах да му давам.Харесва му и не мисля, че ще има проблем заради портокала.Поне вече го изпива почти цялото(без 20-30гр.), а преди пиеше само 60гр.

Миме
, я се стегни.Май при всички е така(заради зъбите),Ставах хиляда пъти на нощ, а на всичкото отгоре и ядеше понякога(той не яде през ноща)Така ми се спеше, но вече лека полека отминава.

О, честита годишнина и на Ioli.
Честит рожден ден на мъжлето на Лори!Да я обича и слушка много!И естествено да е жив и здрав!

Кой знае къде се е лутала тогава Мимето.Тя нали се включи със закъснение.

Хайде отивам да закусвам.
Кой знае къде се е лутала тогава Мимето.Нали се включи със закъснение.

# 721
Привет  bouquet
Не съм писала от сто години, ама вие си ме знаете, че съм шматка и забегвам от време на време Crazy
Честит празник на всички учащи се мамета, мнооого шестици и успешно завършване bouquet
Честито и на всички, имащи повод за празнуване днес bouquet
Отивам да чета назад, после ще се включа Wink
П.С. Бобо лази, това ми подари за рождения ден Heart Eyes

# 722
AAA аз тогава изобщо не ви знаех,че съществувате smile3533
Днес съм в по-добро настроение,ще ходя на козметик и там ще се наспя докато ми стиска пъпките hahaha

Цвети да ти е жива и здрава каката,много да те раздва и слуша.
Лори да ти е жив и здрав милия ти,да те слуша и обича много.

Днес и Дорето е рожденничка,ако влиза да чете я поздравявам и и пожелавам здраве,щастие и хармония  bouquet

# 723
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ СТУДЕНТИ!!!
Една почерпка по студентски  Laughing

# 724
  • София
Добро утро, аз направо делово тъй да се каже  Wink За Olieve's ако искат 20 лв на човек, ами аз не смятам, че е удачно, то вярно, че там е доста скъпо и 20 лв са си една нормална вечеря, без пиенето даже, ама все пак и хамбургерите им не са лоши и не са по 20 лв, за Дон Домат като бяхме бременни някоя мама ходи и каза, че не правят резервации, а в този ред на мисли в О'Шипка където беше резервирала Надето ни беше по 10 лв на човек, което е по поносимо, за Уго и Дивака не знам как стоят нещата, но ще звънна след 14 часа и ще питам, ще питам и в избата и ще решим тогава, сега, доколкото разбирам Марина и Мимето са за след 10-11 часа и ще дойдат в такъв случай направо в Мууд, за преди това са Тони, Пепи и Марианка, аз, другото Миме, Надето, Силвето, ако е 12ти Дани отпада за съжаление, Пети и Деси не знам на кое от 2те места или на и 2те ще дойдат, айде да се преброим и да знам за колко момичета да питам за 20 часа, а после в Мууд е лесно, по колко човека събира една маса, ако е за 5-6, ще запазим една и готово, то и без това пише, че седящите места са 60, а заведението е за 120, така че ще има горе-долу къде да се сяда, а и нали ще танцуваме повечко все пак, предполагам, че една маса ще ни свърши работа  newsm78 Значи сега ми трябва бройка за 20 часа, бройката за 23 не е толкова важна, освен ако не сме повече от 10 де  Mr. Green И датата си остава събота 12ти, нали?

Айде сега и празнично Simple Smile))

Теди, Вени, честити 8ми годишнини, пожелавам ви още 8х8 такива красиви празника с вашите съкровища и още няколко наследника, на които да разказвате историята на вашето запознанство Simple Smile))[/b]

Лори, честит рожден ден на твоето мило, да е жив и здрав, много да ти помага и да е щастлив с теб и горд татко с малките Лори и Вики Simple Smile[/b]

И честит 8ми декември, за всички празнуващи - наздраве, за останалите, пак наздраве, ние в събота ще си попразнуваме Simple Smile)))[/b]

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:17 от iva_angel

# 725
  • София
Браво, Иве!!! Аз съвсем бях забравила за О'шипка Simple Smile
Аз съм и за двете места   Peace  само не знам дали няма да си тръгна в 23:15 от моод Simple Smile)

Милото нищо не предлага...

# 726
  • София
Сега отивам да чета назад и да видим кой за къде е Simple Smile До скоро Simple Smile

# 727
Иве, и аз ще дойда в 8 часа, а посли Мууд. Ти ле щи звъннеш в Мууд да запазиш? Според мен една маса ни е достатъчна! За коя О!Шипка става въпрос?

# 728
честит 8-ми декември на всички бивши и настоящи студенти!  bouquet
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА ЙОЛИ, ЗЪБЧЕ И ТЕДИ
ЧРД на милото на Лори, да е много здрав и много щастлив
Миме spoko и това ще отмине, аман от тези зъби и кризи на растежа Close

# 729
  • София
Честит 8 декември на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!
Честити годишнини, рождени дни и всякакви други хубави поводи!

# 730
Добър ден и от мен!
Днес ми е едно смотано, а за капак ми дойде МЦ и едва седя, ноооо ..... трябва да се бачка и затова не последвах малката в леглото.

Честит празник на всички студенти - по душа и по документи! dazzler1

Иве, много добър разбор на ситуацията си направила. Хайде да се преброяваме и да се събираме, че годината свърши Grinning

# 731
  • София
Сега да ви светна какво се получи  Mr. Green

За 20 часа: Надето, аз, Марина, Инчето - но не от 20, Силвето, Тони, Пепи, Маринка, Пети, Деси - общо 10 човека

За Mood: Надето, аз, Марина, Мимето - Алхимика, Инчето, Силвето, Мимето - мрм, Пети, Деси - общо 9 човека

Не са казали нищо Бисера, Дидето и Куцо пате!

Другите мами от София не могат да дойдат!

Моля, ако съм пропуснала някого да отбележа или съм съркала нещо, не ми се сърдете, а ме поправете навреме  Grinning

Иначе за Mood, ще се обадя да запазя още днес, но ако трябва да се ходи на място, ще ми е малко сложно, ако трябва ще го измислим де, няма да останем без резервация, запазвам там от 23 часа за 6 човека да кажем, пък колкото отидем, ще се менкаме по местата, ако трябва Simple Smile))))

За първото заведение, Olieve's и Дон Домат отпадат поради голяма консумация или това, че са без резервации, а е събота. Ще проверя какво е положението в Уго, Дивака, Избата и О'Шипка на Шипка, тя ли е най-близката, другата на Будапеща много далече идва, тези в Студентски град и  Бъкстон отпадат автоматично, още една ми се губи, ама коя  newsm78 Друго заведение споменахме ли, като знам какво е положението ще пиша и ще решим къде ще запазим.

# 732
  • пак там
Рися не я бройте - имам тежък изпит на 21-ви и не мърдам от учебниците дотогава  Sad Пък и малко позагазих с крака, та сега не съм да седя в заведение (или където и да било) за повече от 15 минутки, а танците са ми забранени по дефиниция. Виж, ако направим срещичката в басейн - съм първа писта - и аз обичам, и доки разрешава  Mr. Green

# 733
  • София
Готово, Рися, изтрита си от списъка, а лятото ще се уговорим и за басейн, ама дано до тогава да ти е минал крака и да се разберем и за след басейна нещо Simple Smile

Писах и на Веси да я питам, та най-много да сме +още един човек, освен споменатите Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 11:52 от iva_angel

# 734
Иве , Надето спомена и някаква "1516" , аз това не го знам и не съм ходила, но по снимките в сайта им ми се стори доста просторно и спокойно ще можем да се съберем десетина души. А "твоята" Изба май също предлага опции да се съберем повечко. За другите признавам си не знам. В О,шипка съм ходила отдавна  Embarassed тази на Шипка, която е и май не помня как е разположението. Така че действай смело по твоя преценка. Така и така ти се нагърби с нелеката задача по организацията за което благодаря  omm

Общи условия

Активация на акаунт