Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-33)

• 36 207
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Ронка ,vesseto_ диетата е супер,моята братовчвдка се стоти пред очите ми с тази диета.

# 661
  • Бургас
Охоп, мамите! Е ме те- на Враца сме си, ама аз настинах нейде и не смея да ви викам - да не ви заразя! Ама само да ми мине!
Нинори, познавам вуйчо ти и гласувах за него! HugУспех му желая!
На бремелинките- лека бременност, раждане и възстановяване! Само позитивни емоции, смях, музика и това е!:)
Цунки за всички!

# 662
  • в полите на.... Балкана
Рончик, тенкс за линка Simple Smileммм дааа, диетата е интересна Simple Smile, ама то по-скоро е вид някакво разделно,здравословно хранене, щото като гледам всичко се хапва, само че в определени дни. Не ми харесва че се забранява алкохола, а аз как съм свикнала да си покръцвам вечер по чашка антиоксидантчета /винце,де/. А и тоз водния ден ми се струва много стресиращ-цял ден само на вода Rolling Eyes Викате който го е страх да не ходи в гората Wink  Аз си мисля, че ако се постарая да се храня разделно и повече движение.....все ще трябва да отслабна. Сладкото ми е душманина на мене, ако мога да го махна..... Tired
Ронка, на теб пожелавам успех с диетката. Дано постигнеш желаното тегло Peace

За имената на децата. За Тимон вече съм разказвала и не ми се повтаря-взел е буквичката на свекъра, а Кристиян - на майка ми. Никой не ни се е бъркал, така сме си решили. А че после имаше недоволни-техен проблем.....Надявах се второто да е момиченце и си измислях всякакви имена /най-вероятно щеше да е Кристияна/, определено сред женските има повече избор, но се появи пак пачунко и така, за което не съжалявам никак,де...... Wink Нали казват, че човека прави името, а не обратно Peace

Муце, Муцеее що така се изколцати, къде настина?  Таман мислех да те викам на по един Шон Пен Thinking Много ми хареса! Айди, оправяй се по-бързо Hug

vesseto, ти какво пък си недоволна от килцата. Ти си си направо слаба, нали те видях newsm78

Герганчето, малко ли ти се струват заведенийцата във Враца Mr. Green Аз незнам за нови, но например незнаех за това на 2-я етаж в СУМИ и за мен си беше ново Wink А сигурно има и други, за които незнам Thinking

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 21:29 от yanchik

# 663
Има ново заведение на площад ботев малко над гевреците то е механа май казаха,че е много хубаво там.

# 664
Това новото на Ботев се казва Балабановата къща. Вече го посещавах 2 пъти, даже мислих да ви предлагам да направим там една например 8-мартенска срещичка. Много е изискано! Първия път останах много доволна, но втория направо бях бясна и си казах, че няма да потретя. Вдигнаха ни луд скандал защо децата тичали и най-тържествено ми заявиха, че повече няма да ни пуснат да влезем с деца  #Cussing out

# 665
Джона ,да отговоря и на твоите въпроси-моят син е кръстен на свекърва ми след доста спорове по въпроса Mr. Green,а пък моята принцеска е кръстена на моя любим баща  или по-точно и двамата са взели само първите  им буквички,не сме имали вариант за други имена защото апаратурата вече е доста напреднала и знаехме отначало какъв ще е полът на децата ни/но за второто аз не вярвах много, защото и в двете фамилии преобладават момчетата и всички очакваха да е момче ,но ние  изненадахме приятно всички/.

# 666
  • Някъде там
Янчик Ти си ме видяла слаба душа, но не си ме виждала прди да забременея  Mr. Green Качих цели 18 кила , което за моят ръст хич не е малко. Та от тях останаха въпросните 5 за сваляне. Но и аз се замислих с тази вода как ще я карам  newsm78 не мога да пия вода въобще. През деня я да изпия една чаша , я не. Знам че е вредо , но...не ми се пие. Та ще видим дали ще се подложа на тази диетка, а и 90 дена не са малко време  Crazy Дюканчо беше гаден ,но поне стиснах зъби само за 10 дни

Муциту, да оздравяваш мила, че май се очаква нова грипна вълна, ужас направо  Weary

Слънчо,  за 8-мартенската срещичка съм " ЗА " независимо къде ще е, че Коледната ми хареса  Peace

Момичета аз съм в еуфория , току що се прибрахме от София, ходихме да гледаме Аватар на 3Д ---- страшеееннн филм, много се изкефих и си заслужаваше  smile3521

Отивам да лягам да бързам да се наспя  , че няколко нощи ми се връзват бессънни от това зъбоникнене на Цецкото ми, направо е като часовник това дете бре, през 10 мин  smile3514 и мажа с пасти и не, и не, докато излязат всички зъби сигурно ще вляза в лудницата  Joy

# 667
  • Бургас
Яяяя да поздравим тука една Тони, дето днес има имен ден! Да дръпнеме тия уши за здраве, да пийнем една- две-три..., да тропнем хорце и да пожелаем само хубави неща да и се случват!  bouquet Heart EyesВесело изкарване на празника!

# 668
# 669
  • в полите на.... Балкана
Охооо, а аз се чудя кой да поздравя Simple Smile
Скъпа Тони, името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино,песни,танци,веселба и така до сутринта!  Flowers Bouquet  lovekiss Честит празник!

vesseto, ти се радвай че си качила преди да забременееш, обикновено става обратното Mr. Green Аз през бременността качих 26 кг. Както и да е! Ти си знаеш най-добре как се чувстваш, но аз ако бях като тебе хич нямаше да си помислям за диети Simple Smile Ами, какъв е тоя Дюкан само за 10 дни newsm78 Не е ли малко? Имам една познати която от месеци е на тази диета. Вярно,че свали,де, ама пък да си изтезаваш организма толкоз време с тия мръвки ooooh! Тя казва,че й се гади вече от мръвки, но има да свали още 5 кг. и после нямала да лизне месо докато е жива Crazy
Ох, и аз ставам по 100 пъти през нощта Sad. Криско се буди доста често понякога, незнам какво го мъчи,май така си е свикнал, Тими беше същия. А пък Тими му е запушен носа и ми хърка цяла нощ ooooh! А колко пъти ги завивам....мани мани. Ама това е положението,майка Wink

Слънчо, на тая кръчма да бяха сложили табела "Забранено за деца", щом им пречат  #Cussing out Да направят забележка-да, ама пък чак да вдигнат скандал....... smile3515 много грубо от тяхна страна!

А пък навън си е доста студено cold А дано има сняг тая зима, че не можахме да се попързаляме. Никак не обичам суха зима.

Айде приятен ви неделен ден Heart Eyes

# 670
Честит Имен ден, Тони   bouquet

Слънчо, на тая кръчма да бяха сложили табела "Забранено за деца", щом им пречат  #Cussing out Да направят забележка-да, ама пък чак да вдигнат скандал....... smile3515 много грубо от тяхна страна!

Уф, не знам, може би и те имат право-никой не е длъжен да търпи децата да му тичат............ Както и да е-намразих го това заведение . На всичкото отгоре така жестоко ме е пронизала вентилацията там онази вечер, че сега носа ми тече като река, кашлям нон-стоп, тресе ме-въобще всички екстри  Sick #2gunfire

# 671
честит имен ден на празнуващите желаем виздраве и късмет !

# 672

С най-искренни пожелания на празнуващите днес!

Да отговоря на въпросчето за имената:
Аз като добра снаха за първото дете се бяхме разбрали да го кръстим на свекъра,но почти на финалната права "тате" се изказа неподготвен и много ме обиди, но аз добрата, за да няма скандали си замълчах...и на финала като се роди сина ми аз го кръстих на свекървата - Венислав /вкъщи беше шок и ужас/. Хората са казали: Не настъпвай скорпиона...вече не бях добрата снаха, но пък аз бях най-доволна.

Втория като се роди майка ми/се усмели на третия ден, по телефона/ да ме попита как се казва бебето, че то колежките я питали пък тя не знаела/вече им бях дала да разберат,че с мен шега не бива/.Кръстих го на нашите по-точно буквичката/майка ми, баща ми, сестра ми, баба и дядо/ - Стивън.

За другия пол щяха да са Вероника и Сюзан, но в някои друг животтт.

По въпроса с новата кръчма на Ботев. Майките в Младост мислим там да си организираме купон за 8 март някои да има инфор. колко ще е куверта или някакви телефони за справка?

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:26 от djona

# 673
 Привет ,мимичета!  bouquetЧета ви както винаги с интерес ,но вече не успявам да пиша Peace
 Честито на именичката!Тони,би хепи! Crazy
 Янчи,стига с тез сополи ,бре!Дай ги тез момци да ги калим-всеки ден сме пешеходци навън с Нани.Е,може да не изтърпите скоростта ,с която се движим Joy
Рончи,радвам се ,че си направила хубав шопинг!Аз не успях ,а и нещо нямам желание :?90-дневната е готина,но не успях да сваля и кило с нея TiredДюки е друга работа,но аз си хапвам и плодове-иначе ми прилошава.А личният ми лекар ме шокира с изказването ,че съм стопила 6см от талията и че не съм затлъстяла.Екстра съм си била.Какъв е неговия индекс  и как го смята -не знам PeaceЗа ръст 166 -72 кг са си множко Naughty
 В понеделник ще си правя малко изследвания.Стискайте палци да са добри! Peace
 Джона,на въпроса...Какта е Биляна на свеки(само буквата),понеже мислех ,че много ще я зарадвам.Голяма патка съм била! Mr. GreenИ като ми тръгна да кръщавам на някого...кръстих Нанси на майка ми Нели.Тя се радва жената PeaceИ ние с брат ми сме кръстени на бабите,така че-продължих традицията.За внучета ще апелирам за имена ,които си им харесват  Thinking
 Лелееее,гледам много ви се купонясва... PartyОтсега за март се готвите. GrinningАма то лошо няма CrazyНа мен март ми е зает от 2 рожденички и ....вуйната може да ни зарадва! Laughing  Hug
 Герганче ,Арвен,стискам палци Peace.Нещо се закротихте... Thinking

# 674
  • Някъде там
Хайде и от мен да е честит именния ден на Тони   bouquet Тя се изгуби нещо, дано поне днес влезе  Peace

Янчи, 10 дена ми беше гадното ядене на мръвки , иначе след това е захранващия период, но там е добре, хапваш и зеленчуцииии и си е друго нещо  Mr. Green А и аз веднъж сваля ли някое килце , не го качвам после,та не съм била и толкова стриктна.

А колко пъти ги завивам....мани мани.
Не искат ли да спят в чувалче, ще ти е триста пъти по удобно и лесно

Общи условия

Активация на акаунт