Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-33)

• 36 211
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Здрасти банда, да ви черпя по едно кафенце?

Малката се събуди в 3- до 4 се опитвах да я приспя отново и най- накрая се предадох, да не говорим че не дава и на Калин да спи, та се преместихме, поне той да се понаспи, че напоследък му събра много  Tired та така- щерката продължава да ми обяснява че не може да заспи...ама като стане 10- 11 не ми се мисли какво чудо ще е, а трябва да пазаруваме  Sad
Slyn4o ама как хубаво си го описала Laughing и ти какво излезе вчера с белите мечки на разходка а? Браво на теб- затова ще са ти здрави децата, аз не смея да си покажа носа навън cold
На Станева редовен израз й е "Ама ти не знаеш ли че бебето ти ще умре, никакво изписване". Ей за толкоз време и аз не разбрах защо го прави, какво цели не мога да я разбера  newsm78
 ooooh!
А за кученцето ще поразпитам, дано да намериш скоро грижовни стопани  Praynig
Лек ден  Hug
Ааа Тони как мина откриването?

# 376
Леле ама как забравих,
baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС!!!ВЕСЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И МНОГО, МНОГО ЗДРАВ, ДАНО ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ОСТАНАТ В ТАЗИ ГОДИНА! baloni

# 377
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС! ЖЕЛАЯ МУ МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 378
  • в полите на.... Балкана
Честит рожден ден на малък Криско Heart Eyes Да е жив е здрав, да има най-безгрижното детство и много да радва мама и тате    bigdance2

Слънчо, ще пиша, ама ще трябва да си наема бавачка за 2 ч. да ми гледа децата през тва време Mr. Green А ти можеш да си редактираш поста, вместо да пускаш нов Peace Не съм стигнала до Суми да видя къщичката, но днес ще го направя. Вчера маах крачоли на други посоки......

Бубето, и аз тази нощ не съм мигнала. Криско като се събуди към 12.30ч та до 4ч. ги оцъкли и нема заспиване,братче Shocked....Нямаше температура, но нещо беше неспокоен....Откак почнахме ремонта тука, се наложи аз да съм с децата в една стая, а мъжо се спаси в друга и си кърти като заклан...... Crossing Arms Викам му: Ела един път тук да дежуриш, да се наспя поне една нощ, макар и почивните дни.  Е, не получих утвърдителен отговор Tired Много се разглези.......

Тонка, айде разказвай как мина тържеството Simple Smile

# 379
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС!Да е жив, здрав много късмет и усмивки му желая!
Да остави всички болести в отминаващата година.
Аз скоро не съм писала, но редовно ви чета. Браво за срещичката, личи от снимките, че сте си изкарали добре.
Бубе, много хубава къщичка. Аз от две години се каня да я правя, и шаблон съм си извадила от нета, ама като се сетя за слепването и ми се отщява. Иначе съм направила меденки, които трябва да украсява тези дни. По този повод - някой да е виждал шрифтове за  във Враца,че не знам как ще се справя с домашна глазура Crazy
За докторите- тази тема сме я коментирали много пъти. За всеки лекар ще чуете и положителни и отрицателни мнения. Ние ходим на частно при Цветков.Слава Богу все по- рядко ни се налага.
Вчера беше тържеството в градината на Цвети. Много добре си прекарахме, освен традиционните песни и танци имаше имаше и отборни, семейни игри- голям смях падна. Ние бяхме единият отбор, общо 5 семейства се бяха съгласили а участват. Имаше си и жури и медали, абе беше много забавно. Ние се класирахме на 3 място и сме горди собственици на бронзов медал. Laughing Много се бяха постарали госпожите. Peace
А миналата година също имаше съвместна дейност с родители и баби в групата, тогава пък разказвах за Коледа на децата, бабите показваха някои традиционни неща, които се правят за празника, а после всички заедно правихме суровачки, които после си купихме. Ако не се лъжи тази година сценарият е бил същия при Лоритка. Grinning
Хайде да ви оставям, че май по- дълъг пост не съм писала. Весел ден!

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 09:34 от gretacvetina

# 380
Леле Янче що така с тия деца  Crazy нашта одисея продължи до 5:30 тогава се разрева и вдигна блока на главата си- Калин се събуди...аз побеснях...и след 5 мин всички бяха по леглата Mr. Green с изключение на мен, толкова се бях вбесила, че беше абсурд да заспя, та си теглих един душ, направих баница и в 8 часа вдигнах малкият дзвер- дано да спи на обяд  Praynig А Калин горкият още не е станал  Simple Smile
gretacvetina нали за тая глазура с белтък и пудра захар говориш? Няма как да я объркаш ( на белтък по 200- 300 гр пудра захар и няколко капки лимон) аз рисувах със пош купен от кауфланд, но не съм доволна  Sad Весето каза, че е украсявала нейните меденки със спринцовка, може би ще е по- лесно...аз реших да не ги украсявам ( глазурата ми е адски сладка) преди да ги сложа да се печат ги намазах с яйце и отгоре със захар ( не са нищо особено но пък са вкусни).
Браво на госпожите- много хубаво тържество са организирали  Peace

# 381
добро утро   bouquet

чести рожден ден на крис!! да расте много здрав и щастлив   bouquet
забравих предния път в сценичната си треска да поздравя новата мама (то щото аз съм много стара  Crazy ), но все пак - добре дошла   bouquet

бубеее, какви са тези кафета в 4 през нощта  Shocked какво прави тази малинка сладка Simple Smile а да ти призная - и аз се успокоявам с душ  Flutter а като готвя ядосана и никога нищо не става както трябва, та избягвам  Blush

аааа, рони! за фен клуба на малинка, моля след мен  Naughty Mr. Green как е дребчо?

веси - не съм искала да звуча като нападане  Hug а и това, което описваш си е направо звънене в работно време Simple Smile аз говоря по-скоро за случаи, когато лекарят е втора смяна да кажем, пък аз звъня сутринта, или вечер в 9-10 часа, или уикендите
на мен също ми се е случвало да звъня в неработно време, но веднъж-два пъти и то по важни поводи
иначе избягвам, имаме си някакъв "набор" лекари и като ГП не е налично, ходим при тях Simple Smile

яне - много неприятно, че тими е болен, да се гушкате и да се оправя бързо  Hug

герганчето - за кучето пасувам, не мога да помогна, за никой не се сещам на прима виста (а и аз самата не обичам животни вкъщи  Blush освен рибки  Flutter )

я кажете коледната къщичка на суми кой я спонсорира? че оня ден се чудехме..

грета - много интересно това с отборните игри, направо се впечатлявам от тукашните детски градини Simple Smile нито в сф, нито в търново съм чувала и виждала такива инициативи и ентусиазъм Simple Smile

и сега за нашия празник вчера  Blush
мина супер Simple Smile аз не се изложих, децата бяха прекрасни, имаха страхотна софра, декори, пътечки, коледарите бяха един път просто!
тропнаха и хорце, изобщо беше супер Simple Smile
ето малко снимков материал
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/riOr92SLrKS6_TFA85vTQQ?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/3ld7vMkY8z-qmr4rVSp1wg?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/HI1BGwPcs1RYweho2SCRMw?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/wtVocfuLLhUoHtiW0ZYQmA?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/3MFncUQwBv4y-JWy90jYDQ?authk … p;feat=directlink
http://picasaweb.google.bg/lh/photo/6vMGykdPBPcEyJx8eKMIcQ?authk … p;feat=directlink

не давам целия линк, защото не ми се иска да пускам снимки на чужди деца в нета, притеснява ме някой да няма нещо против, иначе има страхотни коледари Simple Smile

# 382
Бубе, за тази говоря, ама ми се ще по лесния начин. Тук обаче не съм виждала шрифтове. Аз имам и резервен вариант- с шоколад. Mr. Green
Тони, не зная на какво се дължи тази инициативност, но тези емоции са много хубави и  важни за децата. Браво и на вашите госпожи. Peace

# 383
Честит Рожден Ден на Крис! Весе, от все сърце ти пожелавам всички болести и препятствия, които имахте, да останат в старата година и през новата да ви се случват само хубави работи!

Slyn4o ама как хубаво си го описала Laughing и ти какво излезе вчера с белите мечки на разходка а? Браво на теб- затова ще са ти здрави децата, аз не смея да си покажа носа навън cold

Вчера за първи път ми беше съвестно, че съм излязла с бебока-наистина беше кучи студ. А, тя, милата, след час и нещо обикаляне по улиците, взе че заспа, та влезнахме в Суми да не спи на студа  Embarassed

yanchik , вярно че можеше да го редактирам-то малко акъл трябва, ама навреме Embarassed

Тони, и аз се чудех кой я спонсорира тази прекрасна коледна къщичка. Мислех, че е общината  newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 11:57 от Slyn4o

# 384
  • Някъде там
Бубе, мерси за кафето нужно ми е  Grinning Хайде и аз да се присъединя към неспящите майки тази нощ  Mr. Green Цеци беше .....мрън,мрън и като отвори голямата уста. .....Благополучно към 3:30 съм заспала. Да вземе да излезе вече някой зъб,че ще хвана гората   Cry
Абе хора, да не би да е имало тая нощ някакво "детско изригване на слънцето"  Joy
Честит рожден ден на Крис! Да е много,много здрав,весел и засмян. А на мама   bouquet

# 385
Относно къщичката правят я от една евангелска църква.И предни години я е имало пак там.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО.МНОГО УСМИВКИ,ЗДРАВЕ И ДА СЛУША МАМА И ТАТИ   bouquet

# 386
Здравейте и от мен.Радвам се че сте си изкарали хубаво на купона.И моят син тази нощ не можа да спи добре,бесне до някой заман,предполагам че може да е от зъбите,първите ни 2 зъбчета наведнъж.Относно лекарите-ние сме при Якимова и мнението ми е 50/50,засега ще останем при нея.Но когато лежахме в ДО останах доволна от Симеонова и Русева.А в бърза помощ има един неграмотник,мисля че Цеков беше който ми каза че детето ми има шум в сърцето.2009 за мен беше хубава най вече с раждането на първото ми дете.Да не забравя-честит рожден ден на Криско,да е здрав,щастлив,усмихнат и много да ви радва.

# 387
# 388
Toni, страхотни снимки. Имаш прекрасни деца. Hug
Колкото до Малинка....Отдавна се знае, че ми е слабост това детенце. Heart Eyes
Мерси, че питаш за Криско. Добре е, като изключим запушеното носле. Чакам го да се събуди и ги извеждам на разходка.

Шани, весели празници и на теб. С най-добри пожелания. Hug Heart Eyes

ЧРД на Криско. Жив и здрав да е за радост на мама и тате.  bouquet

# 389
честит рожден ден на криско много здраве и безгрижни детски дни !

Общи условия

Активация на акаунт