Месечни помощи за дете (детски надбавки) - инфо, документи, въпроси - 4

• 179 556
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 525
В клона на бул. Стефан Стамболов срещу БСУ.  Peace
Благодаря много за информацията. HugСпести ми много разходки. Laughing

# 526
  • София по рождение
мерси шушоната! Hug А, по местоживеене ли трабява да отида?

# 527
Да попитам и аз нещо - имам три деца - за всяко от тях отделна бележка ли ми трябва? Т.е. 3 бележки по 5 лв = трябва да се изръся 15 лв? И наистина ли е регламентирано това плащане?

Голяма простотия честно.  #2gunfire

# 528
здравейте.знаете ли нещо за паричките?дали някой ги е теглил или да знае дали са преведени някаде?

# 529
на мен ми казаха да си взема две бележки по бележка за всяко дете ,добре че поне казаха че няма да се плаща от другия месец.

# 530
какви са тия бележки?доколкото разбрах от писаното по долу е за това че са му бити всички ваксини.ама на моето дете не са има о6те 2.аз сам от видин,вчера проверих за предовод ама......няма.дано днес да има

# 531
  • Пловдив
Здравейте!
Относно превода на паричките - ние сме от Пловдив и вчера към 18 часа не бяха преведени- за днес не знам  newsm78

# 532
Момичета, колко е прага на член от семейството в момента?

# 533
Да попитам и аз нещо - имам три деца - за всяко от тях отделна бележка ли ми трябва? Т.е. 3 бележки по 5 лв = трябва да се изръся 15 лв? И наистина ли е регламентирано това плащане?

Голяма простотия честно.  #2gunfire
Моята лекарка ми каза по 1 лев.Значи всеки си ги слага както му дойде! #Cussing out

# 534
Момичета, колко е прага на член от семейството в момента?
350 лв.

# 535

Голяма простотия честно.  #2gunfire
Моята лекарка ми каза по 1 лев.Значи всеки си ги слага както му дойде! #Cussing out

Това са нерегламентирани такси. Принципно деца до 18г. са освободени от каквито и да е потребителски такси. В новините имаше и репортаж по повода.  Днес аз си взех такава служебна бележка - безплатно.

# 536
здравейте.някой да си е теглил парите?или да знае нещо?аз доколкото разбрах срока беше до днес да ги преведът

# 537
здравейте.някой да си е теглил парите?или да знае нещо?аз доколкото разбрах срока беше до днес да ги преведът
не мила,срока е до края на месеца,а и май объркахме теми4ката,само за инфо,мисля 4е в бургас има ве4е преведени

# 538
В Бургас няма преведени ,и наистина тук не е темата.

# 539
в Бургас има детски.

Общи условия

Активация на акаунт